Ktoś nas upomniał w naszym szaleństwie, że to miał być temat o spoilerach, dlatego grzecznie przenosimy
się tutaj. Żeby innym nie przeszkadzać ( bo oni nas nie rozumieją) :)
czym nas więcej tym weselej;p Oczewiście nie przyjmujemy do rodzinki smutasów tylko takich Crazy jak my;p
A niech robią co chcą. Ale i tak będą się musieli przekopywać przez nasz bajzel. HAHAHAHAHA < szatański śmiech >
Temat AA :-) toż to zaszczyt należeć do tak zacnego Grona:-) o perdon do tak zacnej Rodzinki xd
Sami tego chcieli- czepiają się a tak naprawdę to wszyscy z naszej rodzinki zamieszczają spoilery:-) A i jeszcze nieoceniona Bambi :-)
A niech se tam mają te pretensje. Ostatni raz ktoś tam w ogóle zaglądał przy drugiej części, także... No my tu mamy weselej :D
"pierdołami"?! Ja mu zaraz dam! Trzymajcie mnie bo jak do niego pójdę, to zgubi wszystkie klawisze w klawiaturze! I jeszcze mu myszkę poprzestawiam! :D
Czepiali się że zamiast spoilerów my piszemy o pierdołach. Uwierzysz powiedzieli że my piszemy o pierdołach .
Zawsze ktoś taki się musi trafić kto będzie hejtować, no cóz co niektorzy mają szare życie wiec muszą odreagować w necie... smutne...
Prawidłowo ;)..nie wiem czy czytalaś te posty 4 tematu ale tam to juz niezle zaszalałysmy maja;D