Ktoś nas upomniał w naszym szaleństwie, że to miał być temat o spoilerach, dlatego grzecznie przenosimy
się tutaj. Żeby innym nie przeszkadzać ( bo oni nas nie rozumieją) :)
artykuł o nadchodzącym mid season i nie tylko...Olicity itd :)
http://variety.com/2014/tv/news/flash-vs-arrow-stephen-amell-grant-gustin-crosso ver-fight-1201368975/
..i znów przed Arrow ..amerykańska familliada z czarnoskórym Karolem ...hahhaaa ;D
nie widzę tego :((( ja tylko komentuję na podstawie waszych wpisów ale w ciemno strzelam że ta po lewej :P
dobra ludziska, pora wracać do pracy :P szef przyjechał i ja spadam ciao. MEGAAAAA WRAŻEŃ !!!!!!
wyjełaś mi to z ust;p coś czuje że będzie na liście "ulubionych" zaraz po Laurel xd
Najlepsza reakcja Digga ..i ten śmiech Barrego;D ..no i Cisco z boomerangem wymiana hahaha ;D..Oliver kiedy patrzy na Felke ..awww;p
oficjanlie kocham Cisco;p Felka i płonąca koszulka xd Iris podcieca się muskułami Olivera. Scena Olivera i Felki-słodka;p
ha nie tylko Ty;p a Reakcja Digga po prostu boska facet był w ciężkim szoku;p
ach wees chciał wyciągnąć od Felki kim jest Arrow;p Mądra dziewczynka;p teraz się zacznie barry będzie wariował;p
jak wess się dowiedział że Oliver to Arrow? spryciurek z niego xd Barry szaleje-lubię Go takim;p A i zdecydowanie za mało Olivera w odcinku
może mi ktoś powiedzieć co oliver powiedział barremu w kawiarni bo mi się zacieło?