Ktoś nas upomniał w naszym szaleństwie, że to miał być temat o spoilerach, dlatego grzecznie przenosimy
się tutaj. Żeby innym nie przeszkadzać ( bo oni nas nie rozumieją) :)
Tylko błagam jeszcze nie w tym sezonie... Już i tak mamy z nim wystarczająco problemów :P
...:-) .ja idę spać nie wiem jak Wy;D..dzięki za dziś i mam nadzieje ze jutro taki sam skład;D..dobranoc wszystkim :-)
Raczej tak... ciekawe jak to wszystko wpłynie na Olivera. Ale na to musimy chyba trochę poczekać :P
..EE chciałam napisać ..,,ich walka to czyste marzenie''..a wyszło mi ,,jakieś nieporozumienie'' WTF;D..haaha
zdecydowanie za mało "Olliego" jak to Barry powiedział :P Wess jest cwany :) Jeszcze nie raz nas zadziwi :P
Jak wam przypadły do gustu nowe "szaty" filmweb. Jak dla mnie istne świętokractwo, ehh gdyby chociaż była możliwość do wyboru stary czy nowy styl...
mi na razie cięzko się przyzwyczaic. Christopher gdzie twoja ocena odcinka Flasha??zapraszam na forum Flasha do oceny :)
Co do jasnej anielki stało się z filmwebem? Ja się czuję jakbym była w najczarniejszym zad*piu puszczy amazońskiej, bo po prostu patrzę, patrzę i nic nie widzę.
"najczarniejsze zad*pie puszczy amazońskiej" hahaha padłam po przeczytaniu tego :D
Boziu co to się stało z tym FW? Jest za czysto! ZA CZYSTO! Ciężko mi teraz wszystko ogarnąć. Dobrze o tyle, że mogę wrócić do starego wyglądu kokpitu :P
gubię siuę w tym nowym FM. Nie podoba mi się !!! A propo jak tam nastawienie do dzisiejszego odcinka?:-)
Moje podekscytowanie przeszkadza mi się uczyć :P Jak wczorajszy odcinek był super i w ogóle, tak myślę że ten będzie podobał mi się bardziej :D
ja myśle że dzisiejszy odcinek będzie dopełnieniem tego wczorajszego;p ale już nie mogę się doczekać:-)
Zgadzam się z Toba:-) ..odcinek Flasha świetny ale dzisiaj cos czuje będzie jeszcze lepiej;D
ja też;p cos tak czułam że Ra's nie pojawi się w Starling tylko Oliver pojedzie do Nada Prabat xd To będzie epicki odcinek :-)
no już od jakiegoś czasu było wiadomo że w tych odcinkach nie będzie Olivera. teraz jest już prawie pewność że będzie on w Nada Prabat. Najgorsze będą odcinki o Laurel ale jakoś to przecierpie;p
oj mam siły;p powiem Ci że ja wczoraj zasnęłam o godzinie 5 a obudziłam się o 8;p ale wiem że dotrzymam do 2;p A Ty jak tam?