Ktoś nas upomniał w naszym szaleństwie, że to miał być temat o spoilerach, dlatego grzecznie przenosimy
się tutaj. Żeby innym nie przeszkadzać ( bo oni nas nie rozumieją) :)
No ja też jestem zjarany tym promem ciągle o nim myślę i się zastanawiam jak to dalej będzie ;) No ja mam szkołę tylko w niedzielę ale i tak weekend szybko poleci ;) Jest szansa że za tydzień obejrzę z wami na żywo ten odcinek bo już nie bd miał nocek w pracy ;)
No skoro jesteśmy rodziną to powinniśmy wszyscy razem oglądać jeśli jest okazja :)
A po samych zdjęciach ten odcinek zapowiada się epicko ;) No i ta scena Olcity na którą wszyscy czekamy ;)
AJ jeszcze emocje nie opadły po crossover'ze a my już myślimy o następnym odcinku;D
No mnie jeszcze ciągle trzymają te emocje a ja dopiero dzisiaj obejrzałem :) Zawsze tak jest że chce się jeszcze więcej a tu trzeba czekać ;(
Olicity i walka, Ras i Nyssa, Malcolm i Thea i wszystko, wszystko będzie takie epickie! To gdzie ta środa?! :D
No najgorsze i tak czuję że bd to pożegnanie ;( A reszta to już wg będzie masakra ;)
Ja chyba z tego wszystkiego najbardziej cieszę się na Malcolma;D..kocham go;D..no i oczywiście Olicity:-)
Ja co prawda nie pałam miłością do Malcolma, ale po prostu nie mogę się go doczekać. Dawno go już z nami nie było. A z tego co widać w promo nieźle tam namiesza :D
Super, że do nas dołączasz. Aaaa, jak wcześniej się nie zapowiedziałam, to też oglądam z wami :P
Jak ja bym mogła teraz opuścić rodzinne oglądanie? Nie ma szans, teraz się mnie tak łatwo nie pozbędziecie :D
No w sumie nie ma takiej opcji żebyś odpuściła :) Ale nikt nie chce się Cb pozbywać no co ty ;)
Do środy może tak. Gorzej że potem 6 tyg przerwy, chociaż jak pomyślę że w tych odcinkach głównie będzie Laurel to mniej mi się do nich spieszy.
Laurel jest spoko jak jej prawie nie ma tak jak w dzisiejszym odc.
..tak ta przerwa będzie koszmarna..ale będziemy zajęci przygotowaniami do Świąt, później do Sylwestra haaha ;D także myślę ze jakoś to będzie:-)
Obejrzałam sobie zwiastun (nowozelandzki), i tam w 13 sekundzie na ekranie wyświetlają się dwa zdjęcia postaci rozmawiającej przez telefon. Może mam zwidy, ale ta postać mi przypomina Theę. Czyżby team dowiedział się, że była w SC , kiedy Sara zginęła?
kurde powiem Ci że obejrzałam ten urywek teraz i nie mogę powiedzieć czy to Thea czy nie. ale wogole w zwiastunie widać olivera i Malcolma wiec może jednak to on i Thea zabili Sare?
nie wiemy ale może w 9 odcinku się to okaże. Kurde ja już chyba każdego podejrzewam o zabójstwo Sary
takiej pomysłki nie mogłabym popełnić;p wybacz ale sara i Luarel diametralnie różnią się wyglądem;p;p
Oj nie zacytuje twoją wypowiedz dotyczącą Laurel "chciała bym żeby podczas pierwszej akcji pier**lła z dachu" czy jakoś tak. Pomyliłaś Sare z Laurel bo był strój kanarka, i tak oto zabiłaś Sare w afekcie;)
pierdykła z dachu bo jej pomogłaś tymi strzałami:D
PS tylko winny się tłumaczy:D
winny( czyli Ty) próbuje zwalić winne na niewinna osobke;p
Ps. już się nie tłumacze;p;p
Ehh to naprawdę mocne alibi, wybacz że cię podejrzewałem ale będę mieć cię na oku:P