Ktoś nas upomniał w naszym szaleństwie, że to miał być temat o spoilerach, dlatego grzecznie przenosimy
się tutaj. Żeby innym nie przeszkadzać ( bo oni nas nie rozumieją) :)
Nowa lista podejrzanych o zabójstwo Sary
Ra's
Slade
Nyssa
Malcolm
Felicity
Digg
Laurel
Olivier
Maseo
Katane
Palmer
Roy
Komodo
Magdalena
Christhoper
Syn oliviera
Shado
Gosposia Queenów
Mała Sara
Walter Steele
Moira
Robert
ojciec Shado
i ta cała reszta która była na wyspie i nie zyje
Iris
Wonder Woman
Dr Wells
reszta obsady serialu Arrow i The Flash
Batman
Joker
Alfred
Tadzio
Norek
Tusk
Nie powiem, mamy tych nazwisk do skreślania co Oliver :P
No z tą przerwą może być ciężko ale myślę że już jak święta mina i bd już nowy rok to jakoś to już zleci i damy rade to jakoś wytrzymać ;) A co do Laurel zgadzam się z Tb jeśli bd jej tak mało jak dzisiaj to może ją nawet polubimy
Czy ktoś po oglądnięciu promo zastanawiał się nad tym czy Oliver nie powie Thea, że jest Arrow? Wiem, trochę takie nie realne, ale jak widziałam jak wbija przez to okno do mieszkania Thea w Arrow kostiumie to zaczęłam nad tym myśleć. Znając życie i tak nie mam racji, także... :P
Tak szczerze to nie miałem takich myśli chociaż fajnie jakby to się sprawdziło i by jej powiedział wtedy by wreszcie skończył z tymi tajemnicami chociaż ze swojej strony ;)
Hej rodzinko! Pytanko. Nowy temat chcecie pod inną nazwą czy zostajemy przy rodzince? :D
Wywiad z Guggenheimem na temat Rasa
http://www.accesshollywood.com/marc-guggenheim-how-ras-al-ghul-will-change-arrow _video_2501937
Nie mam pojęcia :P Ale tak sobie właśnie uświadomiłam, że wszystkie dzieci F&O będę żydami. LOL
O ile takowe będą. Wiesz co ciekawe jak rozwiaza tą dwuwyznaniowość tego związku. Teoretycznie są pewne sygnały, że Oliver przejmuje zwyczaje od Felicity ale bardzo ciekawi mnie teraz ta scena z menorą. Nie wiem czy będzie miedzy Oliverem czy Rayem ( zeby po raz kolejny udowodnić jak to idealny jest Ray dla Felki)
Zawsze mogą wziąć ślub cywilny i nie będzie wtedy problemów z religiami. Zapomniałam o tej scenie. A co do tej menory to myślę, że z Oliverem, bo wydaje mi się, że menora leżała w Arrow Cave, ale mogę się mylić
A ja myślałam, że ostatnio was zanudziłam, więc stwierdziłam że trochę przystopuje, a może nawet przestanę :P