PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63888
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Ktoś nas upomniał w naszym szaleństwie, że to miał być temat o spoilerach, dlatego grzecznie przenosimy
się tutaj. Żeby innym nie przeszkadzać ( bo oni nas nie rozumieją) :)

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Nie wierz tym plotkom;p;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

To nie plotki to fakty moja droga:D

ocenił(a) serial na 10
Christopher_filmweb

próbujesz odwrócić kota ogonem;p;p

MagdaLena121

och, nie mogłaś przynajmniej załatwić innego kanarka?

MagdaLena121

tez tak czuje, i wtedy ten tekst o rodzinie ze zwiastuna you're my family... może odnosić się do Thei. Oliver zrobi wszystko by ją chronić

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

też tak sądze i jestem coraz bardziej przekonana że Thea maczała palce w zabójstwie Sary.

MagdaLena121

Wiecie co, ciekawi mnie też to całe badanie DNA. Al Ghula, Ligi, Amandy nie ma przecież w bazie danych. Jeśli Thea jest morderczynią, to właśnie po tym mogą się domyślić prawdy.

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

To by był szok dla Olivera jeśli okazało by się że to jego siostra zabiła kobiete która on kochał. Ale powiem Ci ze Thea bardziej mi pasuje na zabójcę Sary niż Malcolm, Ra;s czy Slade.

MagdaLena121

To musi być ktoś spokrewniony lub z bliskiego kręgu Olivera, wtedy jest sens robienia tego całego badania DNA. Ale pozostaje nam już tylko czekać- tylko 5 dni!

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Strasznie ciekawie mnie kim jest zabójca Sary, zwłaszcza ze ma to być osoba nam dobrze znana...osobiście nie mam juz pomysłu kto mógłby to być;D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

a kogo jeszcze obstawiasz oprócz Thea?

MagdaLena121

Mhm biorąc po uwagę, że Oliver udaje się do Al Ghula to znaczy ze mordercą musi być ktoś bliski dla niego wiec ja mam tylko dwa typy Malcolm lub Thea. DNA, niski wzrost , obecność MAlcolma w SC wszystko sie układa...

BlueRose_0709

Nie widzę kompletnie udziału Al Ghula, nyssy, czy kogoś innego z LoA, gdyby AL ghul stał za morderstwem Sary nigdy by się pisał na zabijanie mieszkanców SC- on przestrzega kodeksu

BlueRose_0709

Zastanawia mnie zmiana zdania Rasa na temat zabójstwa sary. W 4 odc powiedział: sara tak naprawdę nigdy nie była jedną z nas. Sugerowało to że niespecjalnie go interesuje kto stoi za jej zabójstwem a teraz chce zabijać mieszkańców SC.

Kurczę może faktycznie to Tea. W zwiastunie jest scena której Oliver zaczyna dusić Malcolma. Ciekawe z jakiego powodu. Czy dowiedział się że Malcolm kontaktuje się z Tea, czy że przez 5 miesięcy ją szkolił, czy może częścią szkolenia było zabicie Sary??

greet

Wiesz co, w tym nowozelandzkim promo widać dwa zdjęcia (naprawdę wydaję mi się, że jest na nich też Thea) wiec Oliver się może dowiedzieć, że Malcolm i Thea się kontaktowali przez cały ten czas.
Al Ghul nie jest zainteresowany samym morderstwem Sary ale na pewno Oliverem, może nawet chce go zwerbować do Ligi, wiec może stad te ultimatum.

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

bo kogo innego oprócz Thea Oliver mógł by chronić? wiadomo ze nikt z jego Teamu tego nie zrobił wiec zostaje tylko Thea;p

MagdaLena121

ciekawe tylko jakby Laurel to przyjeła...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

mysle ze oliver by jej tego nie powiedział

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Zgubiłam się już w tym. Podejrzewaliśmy już:
Ras, Slade, Nysse, Malcolma, Felicity, Diggla, Thea, Laurel, Olivera, Maseo, Katane, Palmera, Roy'a, Komodo, Magdalenę i Chrisa. Skoro już tak wszystkich podejrzewamy to ja jeszcze dorzucę Tommyego i Isabel Roshev, że by było jeszcze bardziej nie prawdopodobnie :P Thea jest dobrym podejrzeniem, ale kto wie. Osobiście wolę się nad tym nie zastanawiać, ale jak bym miała już kogoś obstawiać to Thea. No chyba, że znamy jakąś inną postać, która jest spokrewniona z Oliverem, jest niska i umie strzelać z łuku :P

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

hmmm oprócz Thea nikt inny nie przychodzi mi do głowy. Ja jeszcze o shado myślałam ale to już wogole jest nieprawdopodobne;p;p

MagdaLena121

Shado, ale z jakiego powodu?

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Coż dlatego że Oliver wybrał Sare a nie ją. wiem wiem że tak naprawdę tak nie było ale może ona podobnie jak Slade tak to odbiera.

MagdaLena121

On jej nie wybrał, tylko zareagował instynktownie zasłaniając ją. Slade był pod wpływem mirakuru wiec nie myślał rozsądnie, zobaczył martwą Shado, Olivera i Sarę i doszedł do wniosku, że to Sarę wybral bo ją kochał.
Shado powinna się zemscic na Ivo, no ale on nie zyje...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

oczywiście jest tak jak piszesz ale może być tak że Shado pomieszało się tak w głowie jak Sladowi?

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Spokrewniona i niska?? Jego syn:P

Christopher_filmweb

chciałam to napisać Chris:D umiejętnosci odziedziczył po tatusiu:D

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Taa wystarczy być spokrewniony z Olim i jesteś już mistrzem łuku;)

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

BlueRose ja nawet przez chwile podejrzewałam Helene o zabójstwo Sary;p;p

MagdaLena121

hahaha, chyba już tylko gosposia Queenów nie była podejrzewana:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Chyba tak;p Dla mnie już każdy jest podejrzany;p

MagdaLena121

nie każdy, chyba że nawet podejrzewasz malutką Sarę:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

oj ja nie;p

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Nowa lista podejrzanych o zabójstwo Sary
Ra's
Slade
Nyssa
Malcolm
Felicity
Digg
Laurel
Olivier
Maseo
Katane
Palmer
Roy
Komodo
Magdalena
Christhoper
Syn oliviera
Shado
Gosposia Queenów
Mała Sara;p
Jeszcze ktoś??;p

Christopher_filmweb

jak wszystkich to wszystkich: Walter Steele:D

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

A tu się okaże że popełniła samobójstwo...;p

ocenił(a) serial na 7
Christopher_filmweb

Też o tym myślałam :D Ja bym dodała jeszcze wszystkich zmarłych, bo jak to wiemy z w tym serialu każdy zmarły lubi wracać żywy :P

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

to zostaje nam jeszcze Moira,Robert,ojciec Shado i ta cała reszta która była na wyspie i nie zyje ;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Najlepiej napisać: cała obsada serialu Arrow i The Flash;)

ocenił(a) serial na 10
Christopher_filmweb

co racja to racja xd

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

A zapomniałem o jeszcze jednym podejrzanym: Batman;)

ocenił(a) serial na 7
Christopher_filmweb

Hm..skoro podejrzany jest również Batman to dajemy też Jokera ;D..

agueda0712

Alfred:D

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Tadzio!!!

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Tusk!!!

Christopher_filmweb

nikt nie wziął pod uwagę najprostszego rozwiązania- to Guggenheim ją zabił dla Laurel:D

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Padłem...:D

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

Wonder Woman;p

Christopher_filmweb

Dr Wells:D!

Christopher_filmweb

hahahahahahahhah, nie mogę...