PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63899
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Bo do nowego odcinka zostało tylko 13 dni więc trzeba na nowo rozbudzić naszą Rodzynkową Rodzinkę:-)

A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :

Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei

Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Isabel Roshev
4. Thomas "Tommy" Merlin
5. Ray Palmer
6. Amanda Waller
7. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)

Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Uprzedzilas mnie z nowym tematem;pp

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

trzeba na nowo zacząć się wczuwać bo nowe odcinki są już za rogiem :-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Niesamowite..jeszcze przed chwilką martwilismy się ze styczeń jest tak daleko a teraz raptem kilkanaście dni i wracamy do odcinków live;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

o tak tak ;-) 10 odcinek na pewno będę oglądać na żywo co do 11 nie jestem pewna wiesz w końcu laurel-szkoda zarywać dla niej nockę :-p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

..racja..na chwilke zapomnialam ze będzie odcinek zwłaszcza o Laurel..ja tez sobie go daruje:-)

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

no chyba że mnie ona zaciekawi jako BC- to wtedy obejrzę :-) Ale wątpię żeby tak się stało :-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

..nie no na pewno nie..w czym ona może być ciekawa;D..chyba tylko w dostawaniu po głowie;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

ona to powinna od razu strzałe w łeb dostać;p;p

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

tak wam czytam i nie wierzę, co wam sie stało skąd te czarne mysli. wiem że okres czekania jest straszny, no i teraz te odcinki bez Olivera i z BC ale dla mnie Olicity jest pewne i na zawsze. nie przezywajmy jak nic konkretnego jeszcze nie wiemy. Palmer jesli będzie w TeamArrow, mi osobiscie to nie przeszkadza. Black canary no cóz tutaj juz inaczej ale nie mamy wyjscia i musimy to jakos wytrzymac. niech juz sobie bedzie ta BC ale jakies romantyczne relacje z Oliverem ? - nie ma mowy, no zero chemii itd. Olicity to potężny fandom, nie zrezygnują z tego. Poza tym w komiksie może i Arrow był z BC ale pozniej ja zdradził;p

ja martwie sie tylko jednym. mianowicie w przyszlych odcinkach mamy miec wiecej scen miedzy Felicity/Laurel. nie chce aby tworcy teraz zrobili z nich psiapsiolki po to tylko aby laurel widzowie bardziej polubili, kosztem Felicity. Thea/felicity jak najbardziej ale z laurel jakos mi nie pasuje ...:/

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Tez się tego obawiam Bzyczku..tego ze zrobią z Laurel/Felicity prawdziwe przyjaciolki..to byłoby wstretne

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

strasznie mnie to wkurzy, bo to będzie ich jedyna nadzieja jak BC się nie sprawdzi:/

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Mnie tez..masz racje jak BC im nie wypali..to mogą się posunąć do wszystkiego

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

Przecież Laurel traktuje Felke z góry...to widać. mam nadzieję że nie zrobią z nich psiapsiółek. Szczerze ja tego nie widzę to są dwa różne charaktery. prędzej staną się rywalkami niż przyjaciółkami.

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Tak zdecydowanie ich charaktery nie pasują do siebie..przyjaźń byłaby mocno naciągana:-)

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

hihi rozpisalam sie w cz3 a tu zonk i koniec dodawania postow:P zaczyna sie szaleństwo kochani :D

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

oj zaczyna się zaczyna:-) szkoda tylko że zaczęło się od pesymistycznych myśli ;-p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Hejo, hejo rodzinko! Widzę nowy pościk! Kurcze już tęsknie za ich tworzeniem :P Co to się wam kobitki stało? Jedno promo i wszystkie przeszły na ciemną stronę mocy. Oprócz Bzyczka na szczęście! Wymyślają najgorsze scenariusze! Co do zabicia Felki. NIEMOŻLIWE!!! Wybaczcie ale twórcy chyba nie są na tyle głupi by zabijać jedyną osobę, która utrzymuje ten serial. No sorry to niby ma być o OQ ale przecież większość z nas kocha Felicity i nie oglądałoby serialu bez niej. Także proszę mi się tu zastanowić nad tym! Kolejny punkt na mojej liście. Lauliver! Co wam się dziewczynki stało? Rozumiem, że rozłąka z naszym kochanym serialem jest długa i męcząca ale żeby dochodzić do takich konkluzji?! Dajcie spokój. Po co mieliby wracać do O&L? Bo fani komiksu tak chcą?! Bo taki był plan? Producenci już nie raz nam udowodnili, że to nie komiks i że plan nie zawsze wypala. Mogli mieć coś postanowione 3 lata temu i mieli plan ale musieli odejść od niego by była oglądalność i serial dobrze wypadał. Także ja bym się tym nie przejmowała. Rodzynki moje kochane zalecam spokój, a najlepiej jakieś alko albo lody by ukoić nerwy. Nie mamy się co martwić na zapas. Będzie dobrze!

A i znalazłam poprawioną listę beee w poprzednim poście :P
Kolejna Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” Queen
4. Isabel Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma” Palmer
7. Amanda Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

Kawusiu ja też nie wątpie w Olicity:-) Oficjalnie przestałam słuchać Agatki i Rose jeśli chodzi o Olicity bo one głupoty piszą:-)

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

Kawusia i Magda też :)

ocenił(a) serial na 10
MagdaLena121

w sieci pojawiło się takie zdanie o odcinku 15 "Nanda Parbat"

After being raised by the Lazarus Pit, Oliver must escape Nands Parbat with help from an unlikely source. Laurel and the rest of Team Arrow receive shocking news about Ray Palmer and his true intentions with the A.T.O.M. Suit."

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

ale to akurat juz zostało oficjalnie uznane za fake:)

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

no wiem wiem...tylko że na jednym portalach piszą że fake na innych nie... wiec ja już nie wiem:-) w razie czego wstawiłam ;p;p

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

zobaczymy jak im wypadnie panel w weekend, oczywiscie obejrzę jak tylko bedzie dostepny :)

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

też obejrzę :-) a w który dzień dokładnie jest ten panel?:-)

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

chyba w sobotę. niestety Emily chyba nie bedzie. z potwierdzonych osob na pewno beda: Amell, Cassidy :/, Barrowman, Haynes, Ramsey i B. Routh :)

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

no Emily nie będzie:-( jeszcze ma być Mtt nable...
Cassidy się teraz wszędzie pcha... bo wie że jej postać kuleję...

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

11 stycznia :)

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

obiło mi sie o uszy kiedy, ale teraz nie moge znaleźć info odnośnie daty ;P

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Hmm tak czytałem poprzedni temat i doszedłem do wniosku że Blue i Agatka zamieniły się rozumem z jakimiś wielbicielami Laurel;p

Ps widzę że się zaczyna...:P

ocenił(a) serial na 10
Christopher_filmweb

Coś w tym rodzaju Chris:-)
Zaczyna się powoli a do 21 styczna całkiem się rozkręcimy :-)

ocenił(a) serial na 7
Christopher_filmweb

..oj muszę zaprotestować! ..nigdy nie będę fanka Laurel;D..NIGDY!
..czuje się lekko obrażona..

..czasem mnie i Rose dopadają najbardziej czarne z czarnych scenariuszy! ;D

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

Oj nie, obrażaj się już, przepraszam Ciebie i Blue:P
Ty i Blue musicie coś zrobić z tymi czarnymi scenariuszami...hmm ale żeby wpaść na pomysł uśmiercenia Felki? Tylko wielbiciele Laurel tak myślą...aa już nic nie pisze:d

ocenił(a) serial na 7
Christopher_filmweb

No ale wierz wszystko jest możliwe ..;D
..pamiętaj Chris! Kochamy Olicity i Felke z całego serca a Laurel nie trawimy! ..złota zasada;D

Dobrze ze Wy macie w sobie tyle optymizmu:-) ..ktoś nas w końcu musi stawiać do pionu;pp

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

Agatko z Toba może nam jakoś pójdzie ale z Rose będzie ciężko...toż to zagorzała pesymistka xd...

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Całkiem możliwe:-) ..Rose nie jest AZ tak podatna na Wasz optymizm jak ja haha;D
.. Jak ja bardzo chciałabym żeby to Wasze było na wierzchu;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

z rose to zależy od dnia:-) raz się da przekonać raz nie;p;p
dobrze że mi tak nie odbija;p;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Oj tak ;D..tego ze Ci tak nie odbija to zazdroszcze;D:-)

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

zobaczysz że moje będzie na wierzchu;p i Olicity będzie prędzej czy póżniej :-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Nie ukrywam ze na to liczę;D..
..aż oglądam sobie te piękne filmiki Olicity na YT..tak żeby moja wiara nie zgasla ;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

ja już się tyle tych filmików naoglądałam;p;p jak znajdziesz cos naprawdę fajnego to podeślij link:-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Jasne:-) ..wszystko mi się podoba:-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

http://m.youtube.com/watch?v=mxLag-kONUk
Ten jest całkiem całkiem:-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

http://m.youtube.com/watch?v=7pnmY2y2JUA ..i jeszcze ten mi się podoba a tak to właściwie w każdym wszystko się powtarza;p

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

też mi się podoba;p ja zaraz po odcinku 3x09 oglądałam piękny filmik ale teraz go szukam i wyparował:-( kurde jest tyle tych filmików że ciężko cos znależć

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

No rzeczywiście filimkow od groma;D...ale fajnie widać ze ludzie ich uwielbiają jaka parę:-)

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

..jako*

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

to widać na wszystkich portalach...ba nawet zauważyłam że jeszcze kiedyś w rankingach na parę było od czasu do czasu i Olicity i Lauliver a teraz o Lauliver całkowicie zapomnieli. Tak naprawdę jak jest jakiś ranking Par to Arrow reprezentuję tylko Olicity :-)
Lauliver poszło już w zapomnienie i nikt już ich nie bierzę za parę:-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Chyba ludzie wreszcie polapali się ze jako para Lauliver jest strasznie daremna;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

zmądrzeli:-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Otóż to;D..