Bo do nowego odcinka zostało tylko 13 dni więc trzeba na nowo rozbudzić naszą Rodzynkową Rodzinkę:-)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Isabel Roshev
4. Thomas "Tommy" Merlin
5. Ray Palmer
6. Amanda Waller
7. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
No to było cos w stylu ,,dajcie jej szanse'' ;p.. Błaganie o litość dla Laurel
wiem wiem kto czuje Chemie z Kurczakiem:-) Zakuty Łeb alias Książe z Bajki;p;p
no szaleństwo z naszej strony ale jak tyle newsów to trzeba wręcz wyrazić opinie :D
kochani na twitterze pojawiło sie zdj z podrózy samolotem na panel ;0 Gustin i Barrowman a w tle kto?? Emily Bett Rickards :) ale pewnie i tak jej nie bedzie :P
no nie będzie, podobno ten jeden dzień wolnego woli spędzic w LA niz w deszczowym Vancouver :P nie dziwie sie też bym tak wolała :)
Chyba wszyscy wybyli;p Ja przed chwilą wróciłam a na dworze tak wieje że myślałam ze kamienie włoże do torebki;p;p
a u mnie jest to samo:-( strach wychodzić na dwór;p Już wolałam mróz i śnieg:-)
Właściwie co roku są takie wichury, podobno znowu były połamanie jakieś drzewa i ludzie bez prądu...
ja wczoraj byłam bez pradu ponad 2 h...to i tak mało niektórzy nawet po kilka dni nie mają...Ja bym chyba tego nie wytrzymła
Wiecie, zastanawiam czy ktoś umrze w finale. W premierze Sara, w 9 Oliver a w finale kto? Kogo obstawiacie "nastepnego do odstrzału"? (oczywiscie oprocz Kurczaka:D)
Mogliby Laurel bo tylko ona została z osób bliskich Oliverowi, które nie wnoszą nic do fabuły :P