PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63902
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Bo do nowego odcinka zostało tylko 13 dni więc trzeba na nowo rozbudzić naszą Rodzynkową Rodzinkę:-)

A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :

Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei

Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Isabel Roshev
4. Thomas "Tommy" Merlin
5. Ray Palmer
6. Amanda Waller
7. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)

Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka

MagdaLena121

zastanawia mnie nieobecność Emily podczas panelu, tylko chyba jej nie bedzie z głownej obsady. Ciekawa jestem czy nie mają na to wpływu te głupie fanki co shipują ich naprawde, i w zwiazku z tym unikaja publicznych wystapien

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

wątpię ...na którymś forum na faceboku pisało że Emily w ten dzień jest zajęta dlatego jej nie będzie...

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

..nie no myślę ze one nie maja AZ takiego przebicia.. Może Emily ma w planach cos innego:-) ..

agueda0712

oj prawda, cieżko mnie przekonać... a coś czuje ze znowu się wycofują ze wszystkiego...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

to samo pisałaś przed odcinkiem 3x09 i jakoś się nie wycofali...ba nawet dostaliśmy to pierwsze "Kocham Cię" wypowiedziane przez Olivera:-)

MagdaLena121

Mhm, powiedział kocham cie a teraz zapadnie na amnezję:D:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Jesus nie słucham Cię xd xd
Ty powinnaś czarnowidztwo zacząć uprawiać;p;p
Powiedz mi w realnym życiu też jesteś taka pesymistką?

MagdaLena121

Ależ skąd:d Zupełne przeciwieństwo:D Staram się zachowywać umiarkowany optymizm. Widzisz co Arrow i Guggentroll ze mną robi?:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

oj widzę widzę:-) Zmień się kobieto :-)

MagdaLena121

Hahahah, to nie ja muszę się zmienić:D Tylko ten Guggentroll, bo chyba Berlanti i Kreisberg są bardziej pochlonięci Flashem. Już za 2 dni się wyjasni wszystko i zobaczymy co Routhem i resztą. Ale jeśli jego kontrakt się przedłuzy to wiemy co nadchodzi:(

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

nawet jeśli się przedłuży to co?... to wcale nie znaczy że Felicity z nim będzie...Kobietko nie wpadaj w paranoję :-)

MagdaLena121

Mhm, Madziu w takim razie jak wyobrazasz sobie jego egzystencję w serialu w 4 sezonie jeśli:
1. Oliver odzyska firmę
2. Felicity bedzie z Oliverem w teamie i życiu
3. Jeśli Atom nie bedzie w teamie Arrowa
4. Są 3-4 osoby, wiec głupio byloby gdyby cała grupa udawała się na lekkie zadania, wiec teoretycznie pojawiałby sie od z czasu do czasu-
wiec dlaczego regularny?

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

dlatego nie uważam że zrobią z niego regularna postać. Palmer jest na kilkanaście odcinków nie zaawansuje go do stałej obsady bo nie mają solidnych fundamentów dla jego postaci. Sam romans ( i to wątpliwy) z Felicity to za mało a jego obecność w Team Arrow też jest wątpliwa wiec dlaczego mieli by Go awansować?

MagdaLena121

A gdyby jednak ogłosili jego obecność w 4 sezonie jak sobie ją wyobrazasz? Ja obstawiam Smallville

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

kolejny bohater w SC...a Oliver może odetchnąć i przestać być tylko Arrow... i wtedy zwiąże się z Felicity:-)
Albo z Watku Oliver/felicity/Ray zrobią głowny trójkąt miłosny który będzie się kręcił następne 5 sezonów...w co oczywiście wątpię

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Jeśli porzedluza mu kontrakt to będzie znaczyło tylko tyle w Starling zobaczymy kolejnego bohatera

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Hahaha ;D..ta amnezja cos za nami chodzi od kilku dobrych tygodni;D

agueda0712

Moze tak być, że ktoś obcy go uratował,ale Oliver stracił pamiec podczas tego upadku i nie bedzie wiedział kim jest , dlatego nie bedzie wracac. Potem nagle cudem odzyskuje pamiec w momencie zakonczenia całej swojej trylogii Kurczaka i wraca w blasku chwały:)

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

..a jak juz wróci to nieźle się zdziwi..jego obecność jako bohatera będzie zbędna gdyż bronić bram miasta będą..wspaniała Laurel BC obledny rycerz ray Atom i niezwykle uzdolniony jumperowiec Roy Arsenal;D.. Olli będzie mógł skupić się na byciu normalnym facetem;p

agueda0712

...wtedy nasza niezawodna zielona uparta maruda dojdzie do wniosku ze nikt go nie potrzebuje, nikt go nie kocha i ucieknie do Al Ghula lub na swoją ukochana wyspe by gotować obiadki Slade'owi. I dlatego 14 odcinek nazywa się Return:D

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Haha oo i wszystko się zgadza;D..tytuł idealny..On i Salde wrócą do przeszlosci;D

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

"No ale wierz wszystko jest możliwe ..;D"
Znowu zaczynasz...:P

"..pamiętaj Chris! Kochamy Olicity i Felke z całego serca a Laurel nie trawimy! ..złota zasada;D"
To rozumiem

"Dobrze ze Wy macie w sobie tyle optymizmu:-) ..ktoś nas w końcu musi stawiać do pionu;pp"
Co by się stało, jakby nas nie było co? Ty i Blue wpadłybyście w szaleństwo "czarne scenariusze byłyby tylko, no może czasami coś pozytywnego:P

ocenił(a) serial na 7
Christopher_filmweb

,,znowu zaczynasz'' ..mnie rozwalilo ;D..

Oj chyba tak czarne myśli by na pograżyly w bólu i rozpaczy;D

Christopher_filmweb

Chris równowaga musi być:D

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

Kochani wlasnie widzialam stare promo z odc 3x10 ale z nowymi scenami. Ktos bedzie ciagnal Olivera na noszach do jakiejs chaty. Thea dalej bedzie trenowala z Malcolmem. Oj juz wyczuwam ta ekscytacje ;))) nie moge na razie skopiowac linka ale jak tylko bede w stanie to wrzuce ♡

bzyczek881126

Wreszcie coś nowego no przyszła mi nowa teoria do głowy:d Myślę, że ta osoba, która go ratuje to ani Malcolm ani Maseo. Malcolm może tylko znaleźć ten miecz i po prostu wyciągnie wnioski, że Oliver nie żyje i taka wersje powie teamowi. Chyba coraz bardziej prawdopodobna jest też wersja, że jednak Oliver powróci do świata żywych w bardziej naturalny sposób, bez użycia Lazarusa. Może w tej chacie jest jakiś medyk z magicznymi ziolkami:D

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

No tez juz tak mysle. I teraz pytanie kim jest ta tajemnicza osoba?? Moim marzeniem bylby Bruce Wayne ale to niemożliwe wiec... :p mysle ze dostaniemy lekki przeskok w czasie w Starling City. Juz na fb jest promo ;))Twitter znowu szaleje ;D

bzyczek881126

1. Pisałam wcześniej, przeskok będzie na 99, 9% ( gasna swiatła w foundry - przeskok czasowy. Ta scena w Foundry może mieć symboliczne znaczenie:gasnie swiatło w foundry- ciemna strona miasta się budzi)
2. Osoba, która go uratuje to na pewno nie Maseo ( inna postura, wydaję mi się, że Maseo jest drobniejszy, poza tym on jest w kręgu zaufanych ludzi AL Ghula wiec nagle by tak sobie po prostu zniknął, oni chyba od razu wrócili do Nanda Parbat. Wątpię też w Malcolma. Jedyna osoba, która mi przychodzi na myśl to Tommy, wiem wiem:D

BlueRose_0709

SUIT UP — Arsenal (Colton Haynes) and Diggle (David Ramsey) confront Laurel (Katie Cassidy) about trying to step into her sister’s shoes and warn her to stop before she gets herself killed. However, when Brick (guest star Vinnie Jones) kidnaps the city’s Aldermen and threatens to kill them all unless the police evacuate The Glades, it’s all suits on deck. Meanwhile, Ray (Brandon Routh) steps in to help Lance (Paul Blackthorne) and the police force fight Brick, showing Felicity (Emily Bett Rickards) a new side of her boss. Malcom (John Barrowman) tells Thea (Willa Holland) that Ra’s al Ghul (Matt Nable) is after him and his family and they must leave town immediately. ( X

opis odcinka 11

Meanwhile, Ray (Brandon Routh) steps in to help Lance (Paul Blackthorne) and the police force fight Brick, showing Felicity (Emily Bett Rickards) a new side of her boss.
oho zaczyna się - a nie mówiłam? Następny odcinek napisany przez Schwartz!

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

i tutaj macie promo:)
https://www.youtube.com/watch?v=BrDuUFwKMEo

bzyczek881126

Dzieki:) Bzyczku nadal pewna odnośnie Raya i Felicity? Długo bedzie twała ta jej "załoba"

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

nie dam się BlueRose !!!! niech tam sobie z nim pracuje itd ale gdy tylko Oliver wróci szał!!!!! :D i Olicity endgame <3

bzyczek881126

Hihi. Ja obstawiam, taka scene : Felicity pojdzie na całość z Rayem w 12/13 odcinku, i tu nagle Oliver wróci... i boom do końca sezonu mamy trójkąt Oliver/Laurel/Tommy 2.0 :D

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Wolałabym wersje Bzyczka ;p ..ale cóż moje skłonności (wszyscy wiedza jakie) popychaja mnie w mkierunku Twojej wersji Rose;D ...ale coraz bardziej ciekawie mnie kim jest ten człowiek, który uratuje Olivera..i tez wydaje mi się ze jednak naradzie obejdzie się bez pomocy Lazarus Pit...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Rose a dlaczego uważasz że Felka prześpi się z Rayem? było wiadomo że będzie mu pomagać ale to nie swiadczy o tym że się z nim związe....

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

Dokładnie, przeciez nie moga teraz całkowicie odciąć jej od Palmera. mnie naprawdę nie martwi ten wątek, będą wzloty i upadki, ale koniec końców doczekamy się naszej pary :D

Skręca mnie z ciekawości kim jest ta tajemnicza osoba:P

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

ja tez się nie Martwię Palmerem...było wiadomo od początku że namiesza...a jak dotąd to jeszcze nie namieszał wiec wszystko przed nami...a Olicity i tak będzie :-)
Mnie też skręca kto to jest :-)

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Rose nie obraż się ale ostatnio zaczęłam się zastanawiać czy Ty w ogóle jesteś Fanką Olicity... Bo wszystkie Twoje wypowiedzi stanowczą o tym nie swiadczą... Cały czas jesteś na nie... nie nie

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

ciezko jest jak twórcy nie dostarczaja dobrych wiadomosci i do tego te odcinki z BC ale musimy wierzyć, my fani Olicity nigdy sie nie poddajemy !!!!!

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

Ja się nie załamuję:-) przecież twórcy nie będą nam ciągle spoilerować bo co to by była za przyjemność oglądana jak byśmy wiedzieli co się stanie?
Ja nie licze na to że Olicity będzie zaraz jak oliver wróci ale wiem że na koniec sezonu będzie. a To że wznowią trójkąt Laurel/Oliver/Tommy jest tak prawdobodobne jak to ze ja zostanę baletnicą;p;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Ja tam mowie wprost ze dopadają mnie lekkie kryzysy!.. Nie takie ze watpie w związek Olicity tylko takie ze Oni póki naprawde będą razem to po drodze kazde z nich zwiąże się jeszcze z kimś innym..

..nie bijcie mnie!

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

my jestesmy po to aby cie wspierac i w miare mozliwosci zmienic twoje nastawienie Agatka :) jak to w serialach, po drodze wiele przeszkod ale liczy sie tez sama podroz i ile scen z nimi. ja czekam na flashbacki jeszcze. moze w tych odcinkach bez Olivera cos ze scen Olicity nam zaserwuja :D

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

...i dzięki Ci Boże ze jesteście;D...mam nadzieje ze nie spieprzą nam Olicity ..tego bym im nie darowała! ;p

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

hahahaha :D Magda chyba tylko my mamy pozytywne nastawienie ostatnio. dobrze ze nie jestem sama :*

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Oliver wróci do gry to i nasze nastawienie wróci..;D

agueda0712

A kiedy wróci? Pewnie, pod koniec sezonu, bo w końcu Kurczak i nowy bohater są ważniejsi od samego Olivera i muszą mieć przecież odpowiednie miejsce i odpowiednią ilość czasu na swoje popisy

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Nie no pod koniec to byłoby przegiecie ...myślę ze 3 odcinki bez niego to max..;D..

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

ja zawsze będę mieć pozytywne nastawienie:-) choćby Felka przespała się z tuzinem wojska a Oliver z tuzinem innych kobiet to ja zawsze będę wierzyć w Olicity :-)
I też się cieszę że nie jestem sama:-*

MagdaLena121

Madziu, jeśli już muszą być takie przeszkody, to niech już beda ale niech sobie darują kontynuowanie lub nawiązywanie romansu chwilę o tym jak Felka dowiaduje o śmierci Olivera... Dawała radę przez ponad 3-4 lata (Cooper + lata z Oliverem) a teraz po kilku tygodniach?

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

ale nie wiadomo czy będzie romans...będzie wspolna praca z jeśli na razie nic nie wiadomo o romansie to nie ma się o co martwic Rose:-)