Bo do nowego odcinka zostało tylko 13 dni więc trzeba na nowo rozbudzić naszą Rodzynkową Rodzinkę:-)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Isabel Roshev
4. Thomas "Tommy" Merlin
5. Ray Palmer
6. Amanda Waller
7. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Ze Cupid? Nie nie wtedy Agatka może stać się taką słodką psychpadką jak ona, jeszcze odbije Oliviera Felce wiesz co:P
Co racja to racja;p;p Ale olivera nie kręcą takie Pszycholki;p;p On woli okularnicę xd
Agatka twierdzi że jesteśmy wredni, ale my tylko prowadzimy nasz spotkania AA:P
Nie lubię po prostu takiego typu "męskości", facet musi być męski a nie jakieś nażelowane , ogolone ciepłe kluchy:D
Nie owłosionych, po prostu normalnych. Wszystko powinno być na swoim miejscu tak jak Bozia dała, a nie jakieś depilacje, żelowanie, botoksy itp itd
Aa ok;p Widziałaś ostatnio Ibisza robił te całe botoksy z co mu z tego wyszło, wydaje mi się że twarz zrobiła mu się bardziej okrągła;p
No ale musisz przyznać ze w parze Palmer vs Ronaldo to jednak zdecydowanie bardziej męski jest Palmer;D..
Taaaa stęskniłam się za nim. Kurde ile mam jeszcze do przeczytania żeby zacząć moją arrowową rozprawkę...
ufff już skończyłam! Dobra trzeba się wziąć za pisanie! muszę rozgrzać paluszki jak Felicity i do roboty!
Taaaaka jesteś!..ok widzę ze serio muszę przestać lubić Raya!..zaczynam się BAC;D...
Ciekawa jaka terapia wstrzasowa podziala na Ciebie w związku z Olicity?!i wszystkich czarnych myśli;D..zobaczysz kochana wsadza Cie za kraty razem ze mną, Bzyczkiem ...i Laurel;D
Terapia szokowa dla mnie? Palmer i Laurel
Was uwielbiam (chociaż czasem bładzicie:D) wiec to byłaby frajda:)