Bo do nowego odcinka zostało tylko 13 dni więc trzeba na nowo rozbudzić naszą Rodzynkową Rodzinkę:-)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Isabel Roshev
4. Thomas "Tommy" Merlin
5. Ray Palmer
6. Amanda Waller
7. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Ty, Lenka, Bzyczek i Agata tam się wybieracie co? Do czego ja się wam tam przydam:P
No nie, ja dzisiaj strajkuje! Wszyscy o mnie zapominają! Ja rozumiem, że jestem mała i młoda i ciężko mnie zauważyć w tłumie, ale żeby tak zapominać? Obrażę się i przygody dostarczę dopiero na koniec przyszłego tygodnia...
A za lubienie palmera to wywózka nie jest gwarantowana? Poza tym przydadzą mi się wakacje :)
Przeprosiny przyjęte :D
PS: Nie umiem trzymać urazy... jak następny raz tak powiem to tylko się droczę ;) A przygody na prawdę będą tak późno bo mam masę rzeczy do zrobienia i zacznę pisać jak ten temat się skończy :)
grzeszysz ;p wtedy już na pewno pożegnałabym się z Arrow. Jak dla mnie ten serial nie istnieje bez naszej kochanej okularnicy :-)
fakt:-) Diggle to jest taki "głos rozsądku" Olivera a Felicity jest Jego sercem. Bez nich zielona maruda nie istnieje ;p
ja mam dwa typy :
Albo Thea albo Diggle... Laurel tez obstawiam ale to zależy od tego jak ją widzowie przyjmą.
Quentin wydaje mi się że jest bezpieczny . Ja obstawiam Thea i to że zginie ona jako bohaterka i w ten sposób odkupi swoje winy
właśnie nie...zabiją ostatniego członka rodziny i wtedy Oliver stanie się Green Arrow.
Bo to że stanie się Green Arrow po Lazasus Pit to mało prawdopodobne
hehe dokładnie;p powiedzmy szczerze gdyby nie dobre rady wujka Digga to Oliver zbierał by się kolejne trzy sezony żeby zaprosić Felke na randkę;p;p
No dokładnie;p..słowa Digga z pierwszego i siódmego odcinka duuuzo uświadomiły Oliverowi:-)
Felka raczej jest bezpieczna...chyba że zrobią taki Twist jak z Oliverem wszyscy będą sądzić że nie żyje a prawda będzie inna... albo ostatnie kilka sekund odcinka Felicity dostaje "śmiertelny" cios i koniec odcinka...i 5 miesięcy czekania na to co się wydarzy dalej....
Ale zauważyłyście, że w większości serialów na CW bohaterowie umierają miliony razy a potem i tak wracają do żywych? Co za telewizja!
A na tym nowy promo Arrowa, ten ktoś kto zaimał Oliviera puka do jakiś drzwi, ciekawe do kogo;p
No jasne na to nikt nie wpadł, To sok z Gumi-jagód ożywi Oliviera;) Gumisie rządzą:p
i szczurowata Laurel... swoją drogą dla Quentina i Dinah trudno jest chyba kochać taką "córkę";p
Dinah nie ma problemów - tak wynikało z 3x07 jak kazała Laurel wymierzyć sprawiedliwość. Szkoda tylko Quentina :(