Bo do nowego odcinka zostało tylko 13 dni więc trzeba na nowo rozbudzić naszą Rodzynkową Rodzinkę:-)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Isabel Roshev
4. Thomas "Tommy" Merlin
5. Ray Palmer
6. Amanda Waller
7. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Chcesz żeby Alaska się wyludniła? A co z yeti nie zasługują na to żeby spotkać Dinah i jej córkę, to za duże obciążenie psychiczne:P
Nie wiem, myślałam tylko o jakimś w miarę wyludnionym miejscu by za dużo ludzi nie skrzywdziły bo przecież w CC jej nie zostawię, a do Coast City i Gotham jej nie wyślę bo tam batman i może Ray...
Cos mi się wydaje ze z rej Dinah tez będzie niezłe ziolko ..przecież Laurel nie jest wstretna po Quentinie...
Bo Sara odziedziczyła wszystko najlepsze po Quentinie... a teraz nie żyje... Nosz F*ck!
Madziu, Guggentroll powiedział coś ze bedzie w 13 odcinku payoff dla całej trylogii Laurel, i ze historia cofnie się do premiery czy jakoś tak. Jak myślisz o co chodzi?
ale do premiery którego odcinka? ogólnie pierwszego odcinka Arrow czy pierwszego odcinka 3 sezonu?
kurde... tak sobie przypominam pierwszy odcinek Arrow i tam dla Laurel nic znaczącego się nie stało/ Mam wrażenie że w słowach że historia cofnie się do premiery ....hmmm myśle że nadal tu będzie chodzić o morderstwo Sary.
nic innego nie przychodzi mi do głowy
Kto wie, może się okaże że to nie thea zabiła sarę ( wątpię, choć mam nadzieję) ale wtedy nie wiem jaki ma to związek z Laurel.
też mi się wydaje że chodzi tylko i wyłącznie o morderstwo Sary. Może też być jeszcze tak że historia zatoczy koło że Laurel znów znienawidzi olivera- w pierwszym odcinku nie nawidziła Go za to że ją zdradzał i wziął Sarę na łódz...a w tym 13 odcinku może dowie się że to Thea zabiła Sarę i że Oliver postanowił ją chronić i nic jej nie mówić więc tak jakby po raz drugi ją zdradził...
Laurel i jej wymysły i foszki... Gugentroll znowu się z nami bawi... i już mamy kolejny temat do spekulacji...
Wierz choć niby pokazali ze to Thea to ja dalej w to watpie.. Nie psuje mi tu cos..
1. Po co Sara przyjechała do SC
2. Sara powiedziała: zycie jest skomplikowane, a Laurel ze nie chcieli zeby takie wybrała, a Sara odpowiedziała ze sama je wybrała dla siebie. Może o to chodzi?
może tak... i Laurel dokonuje takiego samego wyboru jak jej siostra...wie że to życie jest trudne i skomplikowane a mimo to dokonuje takiego wyboru..
Ale szczerze dla mnie to nie jest żadne cofnięcie się do premiery..
HAhah, interesujący plot twist byłby (bym się usmiała) gdyby te 9 odcinków było tylko halucynacją Olivera, i pokazało mu zycie gdyby był tylko Arrowem:D Bum wracamy do premiery i Oliver decyduje się na inne zycie:D:D:D
Boże...ten serial jest pokręcony ale aż tak to nie;p;p
chociaż Po Gugentrrolu można wszystkiego się spodziewać;p
Bo jakbyśmy tak blisko siebie byli to byśmy nie mogli siebie znieść - jak to w rodzinie :P