PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63888
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

W poprzednim temacie skończyło się miejsce na komentarze i dodawanie nowych spoilerów, więc
stwierdziłam, że założę nowy temat bo jak do tej pory dobrze się sprawdzał :) Także dodajemy spoilery :)

Kawałek dialogu z 3x06 :)
http://twitter.com/ARROWwriters/status/531940700594511874

bzyczek881126

Ejjj, ja też oglądał 'jeszcze jak tvn puszczał' o takich zajebistych porach a na następny dzień trzeba było rano do szkoły xD Nie wytrzymałem tylko z ostatnim bodajże sezonem i dopiero wtedy oglądałem na bieżąco : ))) Wtedy GA w Smallville wymiatał xd

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Hmm AŻ 9 dni no nie wiem czy takie szczęście:D. A poza tym czemu jest ta cała przerwa bo nie orientuje się?

ocenił(a) serial na 7
Christopher_filmweb

Bo crossover ma się zacząć w 8 odcinku Flasha i skończyć w 8 odcinku Arrow. A przez to, że w ameryce były jakieś wybory czy coś, to Flash jest do tyłu o jeden odcinek i teraz muszą to jakoś nadrobić :)

Kawusia25_2

odcinki 10-12 ---> dużo Laurel :(

https://www.facebook.com/OliverNFelicity/photos/a.680473775297580.1073741828.680 459001965724/857864194225203/?type=1&theater

ocenił(a) serial na 7
deedee99

Nie wiem, mnie link nie działa. Chodziło ci może o to?
http://www.docbrowntv.com/arrow-flash-crossover-10-things-learned-actor-producer -qa/

Kawusia25_2

kurcze, fakt link nie działa :( postaram się podesłać lepszy

Kawusia25_2

http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/arrow-flash-cast-creators-preview-751 522

ocenił(a) serial na 10
deedee99

to już wiem że tych odcinków nie oglądam na żywo szkoda zarywać nocke

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

Hahaha dokladnie o tym samym pomyslalam. Wiem ze i tak napewno beda tez tam Diggle i reszta ale raczej tez sobie odpuszczę :p pierwszy raz ;p

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

w większości będzie Laurel .Felicity,diga i reszte pokaza może na kilka minut. to Bedą najgorsze odcinki cos tak czuje.

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Prawidłowo! Ja co prawda je oglądną, ale nie będę dla nich wcześniej wstawać. Nie opłaca się ;P

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

a 13 odcinek ma mieć podobne tytuł "Wyspy Kanaryjskie" i ma być w całości poświęcony Laurel

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Odcinek w całości poświęcony Laurel to istna tragedia jakoś nie trawie tej panny w 3 sezonie. A wg mnie z niej taki Kanarek jak z koziej d*** trąba;). Sara powinna być kanarkiem no ale musieli ją uśmiercić.

ocenił(a) serial na 10
Christopher_filmweb

Mysle tak samo jak Ty :-) i jeśli widzowie ją "kupią" jako Kanarka to będzie istny cud. Ona potrafi spartolić prosta Role prawniczki-prokuratora a co dopiero rolę Kanarka.

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Ale trzeba przyznać jej kostium kanarka genialny. A może być tak że w przyszłości kopnie w kalendarz w końcu jest to serial zrobiony na podstawie komiksu a nie jego dokładne odzwierciedlenie. Jeśli widownie jej nie kupi a na pewno to scenarzyści mogą coś z tym zrobić;D

ocenił(a) serial na 10
Christopher_filmweb

ja cały czas mam nadzieję że może ją uśmiercą :-) Mi osobiście bardziej podobał się kostium Sary choć nie powiem ten Laurel też nie jest zły.

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Nowa Akcja piszemy do scenarzystów o jej uśmiercenie (hmm nie wypada życzyć nikomu śmierci no ale..);)

PS: jeszcze zmówić paciorek dla pewności że rozważą to:D

ocenił(a) serial na 10
Christopher_filmweb

Scenarzysci doskonale wiedzą jak fani odbierają Laurel -ale ciągle dają jej szanse
Ps, nie ładnie życzyć śmierci- Ups ale ja życzę z całego serca xd

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Hm widzę nowy plan dla Laurel ..:-)

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

a cel ten sam:-) Chęć pozbycia się Laurel z serialu xd

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Cel słuszny:-) ..może kiedyś..ktoś zrobi nam miłą niespodziankę ;D

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

Hmm jakie myśli normalnie "Liga Zabójców Laurel";)

ocenił(a) serial na 7
Christopher_filmweb

Haha :-) piękne myśli:-) ..teraz serial jest bardzo dobry bez Laurel byłby iście rewelacyjny! :-)

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

Już widzę jej śmierć oczywiście przez przypadek dostała strzałą od Oliviera z napisem na grocie "Ostatnie pożegnanie Kanarku"

ocenił(a) serial na 7
Christopher_filmweb

Oj nie..aż tak pięknie to nie będzie:-)

ocenił(a) serial na 10
Christopher_filmweb

Mam nadzieję że przy pierwszej swojej akcji pierdo***e z dachu i będzie po kłopocie :-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

MagdaLena121 "pierdo***e z dachu" hmm jak to przeczytałem to do tej pory mam banana na twarzy;)

ocenił(a) serial na 10
Christopher_filmweb

a czyż to nie był by piękny widok ? :-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Płakał bym ze szczęścia chociaż jestem facetem:D

PS przy " lądowaniu" mogła by zahaczyć o kontener;)

ocenił(a) serial na 10
Christopher_filmweb

to już by była pełnia szczęścia :-)
Ja "płaczę" na każdej scenie z Laurel- ona za każdym razem torturuje i moje oczy i uszy.Nosz nawet jak o niej myśle to mnie trzęsie.

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

No no..że ona powoduje w Tobie AŻ takie emocje...no tak ale Laurel jest postacią przerażającą..cóż nawet postacią tragiczną haha:-)

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

Bo Laurel jest "jedyna w swoim rodzaju" xd

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

Istnieje jeden sposób aby pomóc Lence (mogę cię tak nazywać?:)) kupic bilet do Starling City i wyładować swoje emocje na Laurel;D

ocenił(a) serial na 7
Christopher_filmweb

Tak tak:-) ..nawet powstała swego czasu na forum ,,ekipa do zwalczania Laurel''..także MagaLena nie będzie sama w tej walce;D.. :-)

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

Ahh to najpierw trzeba obmyślić plan jej pozbycia się.;)

ocenił(a) serial na 7
Christopher_filmweb

Najlepiej kilka na zapas :-) haha

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

Byłam w tej Ekipie:-) Christopher- Lenka mi się podoba :-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Oczywiście że byłaś ..pamiętam:-)

deedee99

Mam teraz pytanie (właśnie oglądam zaległe AFS i Amell o tym nawiązywał): jak to będzie z tymi odcinkami, wiadomo coś? To będzie tak, że Oliver 'znika' bo np. Ras zabiera go do siebie czy coś (wzorem ala Batman stajl) czy może odcinki będą skupiały się na Laurel, jakoś z jej perspektywy walki z przestępczością i stąd brak Olivera? Skoro reszta obsady ma być to.. w sumie sam nie wiem, ale było coś o tym wspominane? Możliwe, że nie przeczytałem xd

ocenił(a) serial na 10
matiiii

Oliver znika ze starling ale z jakich powodów chyba nie było powiedziane albo mi coś umknęło. W odcinkach o Laurel nie będzie Olivera i myśle że jego ekipy też będzie bardzo mało. A co do tego gdzie będzie Oliver to myśle że będzie Lidze Zabójców.

MagdaLena121

Właśnie, też mam wrażenie, że będzie w Lidze - nie mam pojęcia dlaczego tam miałby się udać ale jakoś wydaje mi się, że 'ultimatum' Rasa jakoś będzie wymagało jakiegoś poświęcenia ze strony Olivera.

ocenił(a) serial na 10
matiiii

jest tyle możliwych rozwiązań że już nie mogę się doczekać 9 odcinka :-) Mam nadzieję że scenarzyści nas bardzo zaskoczą ponoć po tym odcinku wszystko ma być inne.

MagdaLena121

'Inne', ciekawe co mają tutaj na myśli (w sensie: nie chciałbym aby inność polegała jedynie na tym, że zamiast Olivera będzie Laurel w roli Kanarka a reszta ekipy bez zmian jak gdyby nigdy nic..)

ocenił(a) serial na 10
matiiii

wydaje mi się że tak właśnie będzie. Tylko laurel będzie "działać" sama a teeam Arrow jakoś skupi się na powiedzmy odzyskaniu Olivera? w każdym razie będzie dużo Laurel mało naszej ulubionej ekipy:-(

MagdaLena121

Nie wiem, czy ta inność będzie plusem jak tak to piszesz : (

ocenił(a) serial na 10
matiiii

mi się się ten pomysł w ogóle nie podoba. Co to za odcinki Arrowa bez Olivera? i jeszcze skupiające się na najgorszej postaci?

MagdaLena121

Pocieszam się, że 'magia kostiumu' zadziała i będę w stanie zdzierżyć Laurel xD W sumie, kto wie, może ją polubimy : >

ocenił(a) serial na 10
matiiii

Wątpie w to ;p no ale zobaczymy czas pokaże .xd

MagdaLena121

MagdaLeno, nie wątp w potęgę ciemnej strony mo.. znaczy, w potęgę 'magii kostiumu'! xD

ocenił(a) serial na 10
matiiii

nie wystarczy załózyc kostium żeby stać się Kanarkiem -więc nie wierzę w jego "magię"