W poprzednim temacie skończyło się miejsce na komentarze i dodawanie nowych spoilerów, więc
stwierdziłam, że założę nowy temat bo jak do tej pory dobrze się sprawdzał :) Także dodajemy spoilery :)
Kawałek dialogu z 3x06 :)
http://twitter.com/ARROWwriters/status/531940700594511874
Ejjj, ja też oglądał 'jeszcze jak tvn puszczał' o takich zajebistych porach a na następny dzień trzeba było rano do szkoły xD Nie wytrzymałem tylko z ostatnim bodajże sezonem i dopiero wtedy oglądałem na bieżąco : ))) Wtedy GA w Smallville wymiatał xd
Hmm AŻ 9 dni no nie wiem czy takie szczęście:D. A poza tym czemu jest ta cała przerwa bo nie orientuje się?
Bo crossover ma się zacząć w 8 odcinku Flasha i skończyć w 8 odcinku Arrow. A przez to, że w ameryce były jakieś wybory czy coś, to Flash jest do tyłu o jeden odcinek i teraz muszą to jakoś nadrobić :)
odcinki 10-12 ---> dużo Laurel :(
https://www.facebook.com/OliverNFelicity/photos/a.680473775297580.1073741828.680 459001965724/857864194225203/?type=1&theater
Nie wiem, mnie link nie działa. Chodziło ci może o to?
http://www.docbrowntv.com/arrow-flash-crossover-10-things-learned-actor-producer -qa/
Hahaha dokladnie o tym samym pomyslalam. Wiem ze i tak napewno beda tez tam Diggle i reszta ale raczej tez sobie odpuszczę :p pierwszy raz ;p
w większości będzie Laurel .Felicity,diga i reszte pokaza może na kilka minut. to Bedą najgorsze odcinki cos tak czuje.
Prawidłowo! Ja co prawda je oglądną, ale nie będę dla nich wcześniej wstawać. Nie opłaca się ;P
a 13 odcinek ma mieć podobne tytuł "Wyspy Kanaryjskie" i ma być w całości poświęcony Laurel
Odcinek w całości poświęcony Laurel to istna tragedia jakoś nie trawie tej panny w 3 sezonie. A wg mnie z niej taki Kanarek jak z koziej d*** trąba;). Sara powinna być kanarkiem no ale musieli ją uśmiercić.
Mysle tak samo jak Ty :-) i jeśli widzowie ją "kupią" jako Kanarka to będzie istny cud. Ona potrafi spartolić prosta Role prawniczki-prokuratora a co dopiero rolę Kanarka.
Ale trzeba przyznać jej kostium kanarka genialny. A może być tak że w przyszłości kopnie w kalendarz w końcu jest to serial zrobiony na podstawie komiksu a nie jego dokładne odzwierciedlenie. Jeśli widownie jej nie kupi a na pewno to scenarzyści mogą coś z tym zrobić;D
ja cały czas mam nadzieję że może ją uśmiercą :-) Mi osobiście bardziej podobał się kostium Sary choć nie powiem ten Laurel też nie jest zły.
Nowa Akcja piszemy do scenarzystów o jej uśmiercenie (hmm nie wypada życzyć nikomu śmierci no ale..);)
PS: jeszcze zmówić paciorek dla pewności że rozważą to:D
Scenarzysci doskonale wiedzą jak fani odbierają Laurel -ale ciągle dają jej szanse
Ps, nie ładnie życzyć śmierci- Ups ale ja życzę z całego serca xd
Haha :-) piękne myśli:-) ..teraz serial jest bardzo dobry bez Laurel byłby iście rewelacyjny! :-)
Już widzę jej śmierć oczywiście przez przypadek dostała strzałą od Oliviera z napisem na grocie "Ostatnie pożegnanie Kanarku"
Mam nadzieję że przy pierwszej swojej akcji pierdo***e z dachu i będzie po kłopocie :-)
MagdaLena121 "pierdo***e z dachu" hmm jak to przeczytałem to do tej pory mam banana na twarzy;)
Płakał bym ze szczęścia chociaż jestem facetem:D
PS przy " lądowaniu" mogła by zahaczyć o kontener;)
to już by była pełnia szczęścia :-)
Ja "płaczę" na każdej scenie z Laurel- ona za każdym razem torturuje i moje oczy i uszy.Nosz nawet jak o niej myśle to mnie trzęsie.
No no..że ona powoduje w Tobie AŻ takie emocje...no tak ale Laurel jest postacią przerażającą..cóż nawet postacią tragiczną haha:-)
Istnieje jeden sposób aby pomóc Lence (mogę cię tak nazywać?:)) kupic bilet do Starling City i wyładować swoje emocje na Laurel;D
Tak tak:-) ..nawet powstała swego czasu na forum ,,ekipa do zwalczania Laurel''..także MagaLena nie będzie sama w tej walce;D.. :-)
Mam teraz pytanie (właśnie oglądam zaległe AFS i Amell o tym nawiązywał): jak to będzie z tymi odcinkami, wiadomo coś? To będzie tak, że Oliver 'znika' bo np. Ras zabiera go do siebie czy coś (wzorem ala Batman stajl) czy może odcinki będą skupiały się na Laurel, jakoś z jej perspektywy walki z przestępczością i stąd brak Olivera? Skoro reszta obsady ma być to.. w sumie sam nie wiem, ale było coś o tym wspominane? Możliwe, że nie przeczytałem xd
Oliver znika ze starling ale z jakich powodów chyba nie było powiedziane albo mi coś umknęło. W odcinkach o Laurel nie będzie Olivera i myśle że jego ekipy też będzie bardzo mało. A co do tego gdzie będzie Oliver to myśle że będzie Lidze Zabójców.
Właśnie, też mam wrażenie, że będzie w Lidze - nie mam pojęcia dlaczego tam miałby się udać ale jakoś wydaje mi się, że 'ultimatum' Rasa jakoś będzie wymagało jakiegoś poświęcenia ze strony Olivera.
jest tyle możliwych rozwiązań że już nie mogę się doczekać 9 odcinka :-) Mam nadzieję że scenarzyści nas bardzo zaskoczą ponoć po tym odcinku wszystko ma być inne.
'Inne', ciekawe co mają tutaj na myśli (w sensie: nie chciałbym aby inność polegała jedynie na tym, że zamiast Olivera będzie Laurel w roli Kanarka a reszta ekipy bez zmian jak gdyby nigdy nic..)
wydaje mi się że tak właśnie będzie. Tylko laurel będzie "działać" sama a teeam Arrow jakoś skupi się na powiedzmy odzyskaniu Olivera? w każdym razie będzie dużo Laurel mało naszej ulubionej ekipy:-(
mi się się ten pomysł w ogóle nie podoba. Co to za odcinki Arrowa bez Olivera? i jeszcze skupiające się na najgorszej postaci?
Pocieszam się, że 'magia kostiumu' zadziała i będę w stanie zdzierżyć Laurel xD W sumie, kto wie, może ją polubimy : >