W poprzednim temacie skończyło się miejsce na komentarze i dodawanie nowych spoilerów, więc
stwierdziłam, że założę nowy temat bo jak do tej pory dobrze się sprawdzał :) Także dodajemy spoilery :)
Kawałek dialogu z 3x06 :)
http://twitter.com/ARROWwriters/status/531940700594511874
Przyłączam się (swego czasu nawet miałem notkę na blogu, że zbyt mało czasu aby ogarnąć wszystko.. a chodziło mi jedynie o to, że moja lista filmów/seriali do obejrzenia ciągle rośnie zamiast maleć i musiałem się pogodzić z faktem, że wszystkiego nie obejrzę jakom kinomaniak). Więc postanowiłem wtedy, że skupię się tylko na tym, co mnie interesuje a odhaczę produkcje takie jak 'klasyki', które niejednokrotnie (tutaj mogę zostać zbluzgany, ale co tam) mnie nudzą (dla formalności chciałem je obejrzeć właśnie dlatego, że jestem kinomaniakiem, więc nie wypadałoby nie obejrzeć.. cóż xd). A tutaj jeszcze takie programy dotyczące seriali..
"każda produkcja ma jakieś tam swoje "afterparty" że tak powiem i inne tego typu rzeczy,to się zastanawiam,jak to ogarnąć?Chyba nawet tam ludzie nie dadzą rady wszystkiego obejrzeć,bo żyć też trzeba."
Ponieważ mieszkam/łem co rusz za granicą w Ameryce Północnej (bez szczegółów w internetach xd) mogę jedynie napisać, że się da, i to nawet lepiej niż to nam się wydaje (o ile nie ma się drugiej zmiany czy nocek). Pracuję (zależy, kiedy wyjeżdżam) głównie od samego rana do wieczora, później siadam z żarełkiem przed tv i oglądam sobie np. 'Arrow' o 20 (tamtego czasu), a następnie przełączam programy czy coś i zawsze znajdę inną produkcję za nim pójdę spać (więc pewnie oglądanie tych talk-show itp. po serialach nie boli, tyle, że ja normalnie ich nie oglądam - jakoś mnie nie interesowały).
Dobry ten gość jest.
i jego najlepszy tekst: przez jakiś czas miałem nadzieję że laurel umrze :) i amell znowu : jesus
ogólnie zabawny gość i także wiele śmieszny odcinek
co mnie jeszcze rozbawiło
amel: when I seen vision dark archer kick shit out of me....... mogę tak mówić na wizji?
campea: fu....ck yes
amel: szkoda że wcześniej tego nie wiedziałem
http://jbuffyangel.tumblr.com/post/102549318453/queen-the-arrow-thefan-girlinme
Może to nie jest spoiler, ale stwierdziłam, że może to kogoś zaciekawić. Jestem całkowicie za SmoakNLance! Kto ze mną? :)
A teraz spoiler :) Kanadyjskie promo 3x07
http://sue-78.tumblr.com/post/102547186727/arrow-episode-3-07-draw-back-your-bow
Zdjęcia z 3x07
http://kawusia25.tumblr.com/post/102555622581/1forall0allfor1-charlotte-90-still s-for
http://kawusia25.tumblr.com/post/102555541621/jbuffyangel-olicityalways-charlott e-90
Te zdjęcia mnie powaliły;p;p
wiem wiem Ray Palmer bez koszulki;p ( przestaję Go lubić-niech się odczepi od Felki)
I tak wole Olivera :-)
ehe ja tam jestem wierna Arrow :-)
Żaden Palmer ani inny laluś nie zawróci mi w głowie xd
Ollie powinien bać się naszych pomysłów bardziej niż samej szalonej Cupid:-) haha
oj zdjecia powalające, reakcja Felicity na Salmon Ladder Raya będzie nie do opisania :) odliczam dni :P
A jednak, Ray bez koszulki.. widać Routh popracował nad rzeźbą, jeśli przyrównać go do tego, czym dysponował w filmie 'Superman: Powrót'. Chyba teraz rozumiem co miał na myśli (jak i całą jego reakcję) na tekst redaktora czy 'zazdrości Amellowi kaloryfera' ; ) Cholewnie mogę się z nim utożsamiać, ponieważ ma podobną budowę ciała do mnie a nie tak jak Olie czy Diggle (albo vice versa, ale nie ma się co chwalić - oboje mamy słabe dna z tego co widzę po fotkach): czyli nieznacznie zarysowany kaloryfer kiedy nic nie robi, a pewnie jak napnie mięśnie brzucha to bardziej widoczny (przyjdzie się przekonać w trakcie odcinka ale z fotek odnoszę takie wrażenie). Musiałem skomentować i pewnie w dyskusji o odcinku też skomentuję ponieważ chodzę na siłkę i siłą rzeczy taka amatorska kulturystyka i takie rzeczy mnie interesują (dlatego w ostatnim odcinku skomentowałem 'koreańskie taco' gdy Ted wspominał o białku, hahaha) : ) No i czy drabina salomona czasem nie jest hintem, że Ray zna tożsamość Arrow, a może tylko ja mam takie skojarzenia?
Ja pozostaje wierna Salmon Ladder Stephena ;)) ale Routha też lubie wiec nigdy za dużo panów bez koszulek :p ciekawe ciekawe czy wie, Ray to bardzo tajemnicza postac. Najbliższe odcinki mam nadzieje coś wyjasnia .
Może 'salmon ladder Brandona' nie będzie takie złe - zdjęcie jest słabe ale może w akcji będzie prezentował się nie gorzej niż Stephem xd Bambi czy Kawusia zapodawały, że w 7 i 9 czy 10 odcinku będzie coś więcej o planach czy tajemnicach Ray'a - nie mogę się doczekać xD (pomijając fakt, że zalewa do Felicity rzecz jasna)
Może może zobaczymy, na pewno wyrażę swoją opinię po odcinku ;p chyba w 9 mamy coś więcej się dowiedzieć. Pozostaje czekać.
Matiii... może ty spróbujesz??i wtedy będzie "Salmon Ladder Matiego"Stephen Amell mowil ze nie robi sie tego tak trudno jak wyglada. Trudniej mu wychodzilo podciaganie na linie w odc 1x02 bodajze.
Pozostaje czekać ale nie ma to jak seriale, przy których oczekiwanie tak fajnie mija, np. crossover w międzyczasie się szykuje : ))) A wiesz, mam zamiar zrobić u siebie drabine salomona, już nawet oglądałem jak za to zabierają się ludzie z jutuba (niestety, 1/2 filmiki to konkrety, reszta to za przeproszeniem g*wno xd). Na takiej drabinie można ćwiczyć nie tylko oklepany schemat, który widzimy w wykonaniu Amella ale również inne ćwiczenia na inne partie mięśni. Tak więc wielofunkcyjne ćwiczenie (ciekawe, czy jakaś większa siłka w PL ma takową, hmm)
No bo to cwiczenie akurat jest super;)) i nawet w wykonaniu Sary ;) informuj o postepach koniecznie. Filmiki z workoutami Amella tez sa interesujace.
W ogóle gdyby nie 'Arrow' nawet nie wiedziałbym, że istnieje takie interesujące ćwiczenie/urządzenie (Arrow - wersja edukacyjna xD). O, też oglądałem - jestem pod wrażeniem jego wyczynów, a czasami wręcz jego rzucanie się o ściany czy takie tam skoki przypominają parkour. Fizycznie rola jest wymagająca, nie da się ukryć.
Jak się patrzy na jego ćwiczenia to aż samemu chce się na siłownie chodzić. Inspiruje nie ma co ;) nawet mnie ;p
no trochę sobie pofolgowałam i się rozleniwiłam :P więc teraz czas na zmiany :D karnet wykupiony i już działam!!!!