PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63882
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

W poprzednim temacie skończyło się miejsce na komentarze i dodawanie nowych spoilerów, więc
stwierdziłam, że założę nowy temat bo jak do tej pory dobrze się sprawdzał :) Także dodajemy spoilery :)

Kawałek dialogu z 3x06 :)
http://twitter.com/ARROWwriters/status/531940700594511874

MagdaLena121

Właśnie, mi też - to już nas dwoje xd

Grzybek_22

To prawda, zawsze to jakieś plusy - chociaż i tak 'czekanie' to czekanie : (

ocenił(a) serial na 9
matiiii

No niestety zawsze czekanie jest było i chyba będzie najgorsze ;(

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

BlueRose -powiedzmy sobie szczerze Chłopców w tym serialu interesują akcje, mordobicia, pościgi itp a my kobietki oprócz tego wyłapujemy te romantyczne rzeczy które chłopców interesują najmniej. Dlatego jest tak miło jeśli róznież jakiś chłopak zwróci na to uwagę:-)

MagdaLena121

Hehe, ale widać zdarzają się wyjątki gdzie oprócz akcji, przy okazji rzucą też okiem na romansidło:D Ten serial ma w sobie wszystko i dlatego jest taki fajny.

ocenił(a) serial na 9
MagdaLena121

No wiadomo że akcję są najważniejsze ale ja również umiem docenić romantyczne chwilę które czasami robią większe wrażenie na mnie bo są w tak piękny sposób przedstawione niż jakaś wielka akcja :)

Grzybek_22

Właśnie, wyjąłęś mi to z ust. A ten nadchodzący tydzień zapowiada się epicko, dwa odcinki pod rząd - Flash & Arrow Crossover , zwiastun jest boski a co dopiero odcinki!

ocenił(a) serial na 9
BlueRose_0709

Czekam na to wielkie wydarzenie którego już nie mogę się doczekać :)

ocenił(a) serial na 10
Grzybek_22

to dobrze że nie tylko kobietki doceniają miłostki w tym serialu :-)

ocenił(a) serial na 9
MagdaLena121

Taki już jestem :) Lubie romantyczne historie :)

ocenił(a) serial na 10
Grzybek_22

To Ty jesteś chłopakiem Idealnym :-) xd

MagdaLena121

Matiii i Grzybek to chodzące idealne rodzynki:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

osz zapomniałabym O Matiim (wybacz);-) Ale tak to chodzące idealne rodzynki :-)

MagdaLena121

No jak mogłaś?! O naszym najwytrwalszym bywalcu, który wspieral nas w największym szaleństwie? :D:D:D:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

W porę mi przypomniałaś:-) Teraz już nie zapomnę xd

MagdaLena121

No mam nadzieję:D:D

BlueRose_0709

'W największym szaleństwie', buahahahha xD Myślałem, że są jeszcze 'lepsiejsze' rzeczy niż takie tam szaleństwa z Olicity xP

matiiii

HAhahahah, nie, na co dzień to jesteśmy w miarę normalne:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Tylko jak się rozkręcimy to nam odbija :D

BlueRose_0709

'W miarę normalne' można dwojako rozumieć.. xP

matiiii

Na pewno spokojniejsze:)

BlueRose_0709

Żartowałem, co tak od razu poważnie, BlueRose xP - nie mnie oceniać, nie znam Was spoza interneta, nooo : ) Ale w internetach istne szaleństwo, 'strach się bać' :D

matiiii

jak to poważnie:P tak napisałam:d Drżyjcie chłopcy - najlepsze jeszcze przed Wami:D!

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

oczekujcie nieoczekiwanego :)

bzyczek881126

Hahaha, kolejny cytat dnia xD

ocenił(a) serial na 8
matiiii

Smallville odc 9x13 Warrior Lois do Clarka :D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

myśle że po tych 3 odcinkach ( a szczególnie po 9) to dopiero będzie szał xd

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

ooo tak po tym 9 odc to ja chyba w szpitalu wyląduję :P

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

aż strach oglądać;p;p Ponoć ma być w jednej scenie i radość i smutek( do dziś się zastanawiam jak ). Ale cały odcinek będzie epicki i depresyjny. Obawiam się że i ja wpadnę w depresję xd

MagdaLena121

Wyzna, że kocha ją, a potem że musi odejść:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

ja tam liczę na to że Felka w końcu mu powie że Go kocha xd
Ale BlueRose pewnie masz racje i będzie tak jak Ty piszesz/

MagdaLena121

a potem do 20 odcinka Ray - Felicity, coś czuję, że to Ray kopnie Felkę w tyłek bo stwierdzi, że on nie jest dobrym kandydatem dla niej (tak samo jak zakończył się wątek Sary i Olivera)- Ray odejdzie w blasku chwały w kierunku zachodzącego słońca....

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

ja gdzieś czytałam że miedzy Rayem a felicity nie będzie związku ani nic poważnego. Ale też może być tak jak piszesz w końcu Palmer ma być tylko w 18 odcinkach.Ale masz racje Palmer jest takim męskim odpowiednikiem Sary- tylko po to by na chwile wstrzymać Olicity.

BlueRose_0709

"Ray odejdzie w blasku chwały w kierunku zachodzącego słońca...."
BlueRose, Ty dzisiaj piłaś.. za dużo kawy xP

ocenił(a) serial na 8
matiiii

może kawa z wkładką ??:D a tekst superr...

matiiii

HAHhahahh skąd wiedziałeś?:D

MagdaLena121

Od tego Arrowa to można wpaść w depresję- trzeba go ogladać ze szklaneczką czegoś mocniejszego. Oni chyba lubią sado-maso, bo nie ma chwili bez katowania głównego bohatera:D

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

haha taki szocik wódeczki przed :) i będzie spoko :P ja dalej nie mogę sie pozbierać po scenach z odcinka 7 i nie mogę go skomentować :( to po 9, az sie boję pomyśleć :P

bzyczek881126

Oj na pewno będzie jeszcze gorzej...

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

Mnie najbardziej w 7 odcinku dobiła scena Ray-Felicty-Oliver więc boję się pomyśleć co będzie po 9 odcinku.

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

z tą szklaneczką czegoś możniejszego to jest dobry pomysł-wypróbuje we wtorek i środe;p;p Może pomoże na moje nadszarpnięte nerwy przy każdym odcinku Arrow.

MagdaLena121

Chyba Flash będzie bardziej humorystyczny, natomiast Arrow jak to Arrow czyli w skrócie"Palnij se patelnią w łeb"

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Oliver na pewno wniesie do Flasha trochę tego swojego Cierpienia xd
Przecież nie był by sobą gdyby trochę nie ponarzekał xd

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

"Palnij se patelnią w łeb" - boże, kocham. Ale co prawda to prawda, im dalej tym bardziej nas torturują :P

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

a to dopiero 7 odcinek był;p A ile jeszcze tortur przed nami xd W Wariatkowie wyląduję;p

MagdaLena121

Hahhaha, dobreee xD

ocenił(a) serial na 10
matiiii

a jakie prawdziwe;-p Twórcy Arrow naprawdę się nad nami nie litują xd

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Oliver to powinien raz a porządnie dostać patelnią w łeb- wtedy wszystko by mu się poprzestawiało:-) Pytanie tylko czy na lepsze czy gorsze? W jego wykonaniu wszystko jest możliwe xd

MagdaLena121

Z nim to nigdy nie wiadomo. A może go po prostu najzwyczajniej w świecie gatki uwierają i stąd ten manpain:D