W poprzednim temacie skończyło się miejsce na komentarze i dodawanie nowych spoilerów, więc
stwierdziłam, że założę nowy temat bo jak do tej pory dobrze się sprawdzał :) Także dodajemy spoilery :)
Kawałek dialogu z 3x06 :)
http://twitter.com/ARROWwriters/status/531940700594511874
BlueRose -powiedzmy sobie szczerze Chłopców w tym serialu interesują akcje, mordobicia, pościgi itp a my kobietki oprócz tego wyłapujemy te romantyczne rzeczy które chłopców interesują najmniej. Dlatego jest tak miło jeśli róznież jakiś chłopak zwróci na to uwagę:-)
Hehe, ale widać zdarzają się wyjątki gdzie oprócz akcji, przy okazji rzucą też okiem na romansidło:D Ten serial ma w sobie wszystko i dlatego jest taki fajny.
No wiadomo że akcję są najważniejsze ale ja również umiem docenić romantyczne chwilę które czasami robią większe wrażenie na mnie bo są w tak piękny sposób przedstawione niż jakaś wielka akcja :)
Właśnie, wyjąłęś mi to z ust. A ten nadchodzący tydzień zapowiada się epicko, dwa odcinki pod rząd - Flash & Arrow Crossover , zwiastun jest boski a co dopiero odcinki!
osz zapomniałabym O Matiim (wybacz);-) Ale tak to chodzące idealne rodzynki :-)
No jak mogłaś?! O naszym najwytrwalszym bywalcu, który wspieral nas w największym szaleństwie? :D:D:D:D
'W największym szaleństwie', buahahahha xD Myślałem, że są jeszcze 'lepsiejsze' rzeczy niż takie tam szaleństwa z Olicity xP
Żartowałem, co tak od razu poważnie, BlueRose xP - nie mnie oceniać, nie znam Was spoza interneta, nooo : ) Ale w internetach istne szaleństwo, 'strach się bać' :D
aż strach oglądać;p;p Ponoć ma być w jednej scenie i radość i smutek( do dziś się zastanawiam jak ). Ale cały odcinek będzie epicki i depresyjny. Obawiam się że i ja wpadnę w depresję xd
ja tam liczę na to że Felka w końcu mu powie że Go kocha xd
Ale BlueRose pewnie masz racje i będzie tak jak Ty piszesz/
a potem do 20 odcinka Ray - Felicity, coś czuję, że to Ray kopnie Felkę w tyłek bo stwierdzi, że on nie jest dobrym kandydatem dla niej (tak samo jak zakończył się wątek Sary i Olivera)- Ray odejdzie w blasku chwały w kierunku zachodzącego słońca....
ja gdzieś czytałam że miedzy Rayem a felicity nie będzie związku ani nic poważnego. Ale też może być tak jak piszesz w końcu Palmer ma być tylko w 18 odcinkach.Ale masz racje Palmer jest takim męskim odpowiednikiem Sary- tylko po to by na chwile wstrzymać Olicity.
"Ray odejdzie w blasku chwały w kierunku zachodzącego słońca...."
BlueRose, Ty dzisiaj piłaś.. za dużo kawy xP
Od tego Arrowa to można wpaść w depresję- trzeba go ogladać ze szklaneczką czegoś mocniejszego. Oni chyba lubią sado-maso, bo nie ma chwili bez katowania głównego bohatera:D
haha taki szocik wódeczki przed :) i będzie spoko :P ja dalej nie mogę sie pozbierać po scenach z odcinka 7 i nie mogę go skomentować :( to po 9, az sie boję pomyśleć :P
Mnie najbardziej w 7 odcinku dobiła scena Ray-Felicty-Oliver więc boję się pomyśleć co będzie po 9 odcinku.
z tą szklaneczką czegoś możniejszego to jest dobry pomysł-wypróbuje we wtorek i środe;p;p Może pomoże na moje nadszarpnięte nerwy przy każdym odcinku Arrow.
Chyba Flash będzie bardziej humorystyczny, natomiast Arrow jak to Arrow czyli w skrócie"Palnij se patelnią w łeb"
Oliver na pewno wniesie do Flasha trochę tego swojego Cierpienia xd
Przecież nie był by sobą gdyby trochę nie ponarzekał xd
"Palnij se patelnią w łeb" - boże, kocham. Ale co prawda to prawda, im dalej tym bardziej nas torturują :P
a to dopiero 7 odcinek był;p A ile jeszcze tortur przed nami xd W Wariatkowie wyląduję;p
Oliver to powinien raz a porządnie dostać patelnią w łeb- wtedy wszystko by mu się poprzestawiało:-) Pytanie tylko czy na lepsze czy gorsze? W jego wykonaniu wszystko jest możliwe xd