W poprzednim temacie skończyło się miejsce na komentarze i dodawanie nowych spoilerów, więc
stwierdziłam, że założę nowy temat bo jak do tej pory dobrze się sprawdzał :) Także dodajemy spoilery :)
Kawałek dialogu z 3x06 :)
http://twitter.com/ARROWwriters/status/531940700594511874
Boję się Was! To słowo stało się aż nazbyt popularne ostatnio po 'chrzcinach' Kawusi :D Po prostu jesteśmy niepoprawnymi, żałosnymi romantykami i stąd takie rzeczy się nam podobają : (
Kawusia została okrzyknięta 'rodzynkiem' forumowym przez to, że jeszcze chodzi do szkoły : ) <mam nadzieję, że nie brzmię złośliwie, nie o to mi chodzi>
Ty się nie podpisuj, Weroniko - Tyś też rodzynek, na to wygląda, że wszyscy na forum to rodzynki xD Jak to możliwe xd
oj witamy witamy dla mnie to też szok, że facet a interesują go takie typowo" babskie" tematy. szacun :D
Dziękuje za miłe powitanie ;) Posiedziałbym z wami dłużej ale niestety muszę jakoś wstać jutro na rano do pracy więc bd się powoli żegnał ;)
Było by bosko, ale jest to bardzo mało prawdopodobne. Za to pomarzyć zawsze można :)
nie ma szans, nie w tym serialu. będą razem ale myślę że bez ślubu, co mi pasuje aby byli razem:)
Bzyczek a kto wie:-) w końcu w prawie każdym serialu zakochani w końcu stają na ślubnym kobiercu :-) Ale jeśli będra razem na "kocia łapę"- to też mi pasuje:-)
dokładnie :-) czy ze ślubem czy nie ważne że razem :-) Ale po cichutku można pomarzyć o ślubie xd
Zawsze może się coś zmienić;p Ale o czym my tu piszemy jak na razie to możemy marzyć o tym żeby oni się w końcu spikneli;p - a i to nie będzie łatwe xd
cóz raczej będą razem gdzies czytałem ze w ich wspólnej scenie jakie będą jeszcze padnie słowo "I love you";p
właśnie, musimy trochę przystopowac z tymi marzeniami bo psychicznie naprawde nie wytrzymamy :D
ja proponuje jakiś mocniejszy drink i będzie dobrze:-) Ja to wypróbuje we wtorek bo czuję ze będę chodzić nabuzowana cały dzień xd
nawet ja sobie chyba drineczka walnę :) i lodyyyy... :d idealny zestaw nocny na seans :)
o tak Bzyczek :-) a Chipsami też bym nie pogardziła ;p Zapowiada się idealna noc wtorkowa ;p i środowa;p;p
no ja naruszę swoja zasade nie jedzenia po nocach :P drineczek i lody we wtorek a Chakalaka Crunchipsy w środę :P jest plan !!!
w grudniu 17, taki ze mnie młodziak. Najmłodsza z drugoklasistek w mojej szkole :P
Jak ja sobie przypomnę czasy kiedy miałam 17 lat :-) Tutaj chyba też jesteś najmłodsza:-)