PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63882
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

W poprzednim temacie skończyło się miejsce na komentarze i dodawanie nowych spoilerów, więc
stwierdziłam, że założę nowy temat bo jak do tej pory dobrze się sprawdzał :) Także dodajemy spoilery :)

Kawałek dialogu z 3x06 :)
http://twitter.com/ARROWwriters/status/531940700594511874

ocenił(a) serial na 8
matiiii

jak nic, właśnie o tym pomyślałam. aż sie dziwię że filmweb wyrabia, bo z wiadomościami privma problemy ewidentnie :/

ocenił(a) serial na 9
MagdaLena121

No ja bd miał nocki w następnym tygodniu ;( Niestety nie obejrzę na żywo tego Crossovera :( Ale pewnie bd myślał w pracy o was że już oglądacie :)

Grzybek_22

Ojej, przykro. Będziemy Cię też duchowo wspierać! Dasz radę!

ocenił(a) serial na 9
BlueRose_0709

Ale miło dziękuje ;) No jasne że dam z waszym wsparciem na pewno ;)

ocenił(a) serial na 10
Grzybek_22

ja już nie mogę się doczekać tych dwóch zarwanych nocek :-) i zgadzam się z BlueRose będziemy Cie duchowo wspierać:-)

ocenił(a) serial na 9
MagdaLena121

No dziękuje dziękuje na pewno mi się przyda ;)

ocenił(a) serial na 8
Grzybek_22

znam twój ból też pracuje na nocki :( ale nie wiem jeszcze czy akurat w crossovera przyjdzie mi pracować. oby nie bo nie będę sie mogła na niczym skupić tylko Flash i Arrow, Arrow i Flash :D

ocenił(a) serial na 9
bzyczek881126

No ja coś czuję że bd miał tak samo ;) Na pewno bd myślał o tym crossoverze nie ma innej opcji ;)

MagdaLena121

'The Walking Dea... The Walking MagdaLena", epizod 8, tytuł: 'Crossover Arrow/Flash'. Zaczyna się: 'previously on AMC.. znaczy, The CW 'Arrow': Oliver wyrusza do Central City..' xD

ocenił(a) serial na 10
matiiii

haha Matiii dobre porównanie;p xd

MagdaLena121

To tak z tym 'zombie w pracy', nom :D

ocenił(a) serial na 10
matiiii

no tak właśnie wyglądam ;p;p wszyscy w pracy myslą że ja imprezuje gdyby tylko wiedzieli jak ja te nocki spędzam:-)

MagdaLena121

Hahah, no ja się im nie dziwię za takie skojarzenia - takie 'normalne' skojarzenie (kto by tam kojarzył 'aaaa, Madzia serial ogląda' xD)

ocenił(a) serial na 10
matiiii

Niby dorosła pracująca Kobieta a zarywa nocki na serial;p

MagdaLena121

Właśnie, mówisz/czytasz coś takiego i się sobie samemu dziwisz.. :D

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

mnie znajomi znają i wiedzą że dla seriali zarywam nocki ale i tak nie pojmują moich pasji :P tylko wy rozumiecie :D

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

znajomi z pracy- nie wiedzą o mojej Obsesji na punkcie Arrow ale najbliżsi przyjaciele wiedzą i ni w ząb tego nie rozumieją. Mówią że równie dobrze mogłabym obejrzeć odcinek w czwartek zd.

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

dokładnie, a jak mówię że mój umysł i ciało nie przyjmuje do wiadomości że odcinek można obejrzeć później, po prostu myśli sa skierowane na tą godz 2 w nocy, to sie dziwią ;/
czego tu sie dziwić?? :D

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

no właśnie nie wiem. Ja jak przychodzi środa to już od rana myślę tylko o tym żeby była 2 w nocy. Nie mogłabym normalnie przespać środowej nocy bez obejrzenia Arrow xd. Oni tego nie rozumieją bo nie kochają Arrow tak jak my :-)

bzyczek881126

'tylko wy rozumiecie' - to brzmi jak na jakiejś sesji AA, tej od tego drugiego xP

ocenił(a) serial na 8
matiiii

hahaha no jestem przecież AA to i sesja musi być :)

bzyczek881126

Hmm, racja xD 'też Cię rozumiemy', kto następny? <dżołk>

ocenił(a) serial na 8
matiiii

to matii.. podczas tego zlotu fanów możemy przy okazji sesję AA zrobić, wszystko przed nami.hihi, my juz od lądu, morza i powietrza przybywamy :D

matiiii

HAhahahahahahha, Matiiii staruszkowie opanowali forum <koniec świata>:D!

BlueRose_0709

Oj tam od razu 'staruszkowie'.. co najwyżej dziadki xD Nie no, śmieje - nazwijmy siebie 'starsza młodzież', haha :D

matiiii

hahahahah, licznik po 20 ruszył z kopyta... :D Wiesz co, mam wrażenie, że te prawdziwe młodziki siedzą w tle i mają z nas niezły ubaw:D

BlueRose_0709

Wiesz co, mam wrażenie, że chyba masz rację xD Ale dobrze wiedzieć, że więcej tu starszych osób - w ten sposób łatwiej będzie zorganizować ewentualny zjazd fanów Arrow : )

ocenił(a) serial na 8
matiiii

hmm zjazd fanów?? super pomysł :)

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

też mi się podoba:-) pisze się na to :-) Tylko gdzie i kiedy

ocenił(a) serial na 7
matiiii

a kiedy? Bo ja bardzo chętnie :)

ocenił(a) serial na 10
matiiii

Matiii gdzie i kiedy a nawet helikopterem przylecę;p;p ( najpierw będzie musiała jakiś buchnąć )

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

haha dobre, ja od morza przypłynę jakimiś rzeczkami :D

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

To w takim razie, ja się Wisłą zabiorę. Do tej mi najbliżej, tylko parę metrów :P

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

Ważne tylko aby się jakoś dostać;p;p

MagdaLena121

Można by na lato zorganizować, wtedy każdy mógłby dograć sobie wolny weekend czy coś.. a Kawusia nie miała by szkoły (no musiałem, musiałem xP). Ale o tym możemy pomyśleć dopiero na wiosnę, gdzie i kiedy dokładnie aby nikt nie został pokrzywdzony : )

ocenił(a) serial na 8
matiiii

mi pasuje, teraz będę z jeszcze większym utęsknieniem wyczekiwała wakacji. Gdzie? to chyba najlepiej w stolicy :)

bzyczek881126

Przyznam, że ja na stolicę bym głosował bo to taki swego rodzaju 'środek' Polski :D

ocenił(a) serial na 8
matiiii

mi zajmie dojechanie pociągiem 7 godz ( wątpie w to całe Pendolino ;p ) ale dla was warto :D a mam braci w stolicy to i spotkam nie tylko Rodzinke Rodzynków ale i własną :)

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Ja mam tylko cztery autem. Ale żadnej rodziny w okolicy. Ja się tam przecież zgubię. Jak coś zaczniecie mnie szukać co? :)

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

spoczko. a od której strony zajedziesz??wsch?/zachód?? dobra aplikacja w telefonie i dasz radę :) ja bez tego też się tam gubię :P

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

od południa :P Z ziemi świętokrzyskiej :)

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

uu cała Polska, fajnie, ja z dwóch miejsc w sumie z pomorza i rodzinnego lubelskiego, zobaczymy gdzie wakacje spędzę :)

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Jeszcze Śląsk:P

ocenił(a) serial na 8
Christopher_filmweb

ale fajnie :D jaram sie tym pomysłem na serio :D

ocenił(a) serial na 9
matiiii

No pracować trzeba ale chociaż dzięki temu szybciej mijają dni i godziny do kolejnych odcinków naszych ulubionych seriali ;)

ocenił(a) serial na 7
Grzybek_22

Oooo jak ja bym chciała, żeby mi dni leciały szybciej. Ale nie, bo po co, wolą się wlec :P

ocenił(a) serial na 9
Kawusia25_2

No też tak miałem dopóki nie zacząłem pracować :) Nie wiem tylko jak tą przerwę wytrzymam jak nie bd Flasha i Arrowa ;(

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

zawsze jak się na cos czeka to się dłuży. Najlepiej zapomnieć o tym że we wtorek jest odcinek- tylko czy tak się da?

MagdaLena121

Nie da się - potwierdzone to naukowo xP <dżołk>

ocenił(a) serial na 10
matiiii

to chyba prawda. Ja próbowałam-nie wyszło mi xd