W poprzednim temacie skończyło się miejsce na komentarze i dodawanie nowych spoilerów, więc
stwierdziłam, że założę nowy temat bo jak do tej pory dobrze się sprawdzał :) Także dodajemy spoilery :)
Kawałek dialogu z 3x06 :)
http://twitter.com/ARROWwriters/status/531940700594511874
jak nic, właśnie o tym pomyślałam. aż sie dziwię że filmweb wyrabia, bo z wiadomościami privma problemy ewidentnie :/
No ja bd miał nocki w następnym tygodniu ;( Niestety nie obejrzę na żywo tego Crossovera :( Ale pewnie bd myślał w pracy o was że już oglądacie :)
ja już nie mogę się doczekać tych dwóch zarwanych nocek :-) i zgadzam się z BlueRose będziemy Cie duchowo wspierać:-)
znam twój ból też pracuje na nocki :( ale nie wiem jeszcze czy akurat w crossovera przyjdzie mi pracować. oby nie bo nie będę sie mogła na niczym skupić tylko Flash i Arrow, Arrow i Flash :D
No ja coś czuję że bd miał tak samo ;) Na pewno bd myślał o tym crossoverze nie ma innej opcji ;)
'The Walking Dea... The Walking MagdaLena", epizod 8, tytuł: 'Crossover Arrow/Flash'. Zaczyna się: 'previously on AMC.. znaczy, The CW 'Arrow': Oliver wyrusza do Central City..' xD
no tak właśnie wyglądam ;p;p wszyscy w pracy myslą że ja imprezuje gdyby tylko wiedzieli jak ja te nocki spędzam:-)
Hahah, no ja się im nie dziwię za takie skojarzenia - takie 'normalne' skojarzenie (kto by tam kojarzył 'aaaa, Madzia serial ogląda' xD)
mnie znajomi znają i wiedzą że dla seriali zarywam nocki ale i tak nie pojmują moich pasji :P tylko wy rozumiecie :D
znajomi z pracy- nie wiedzą o mojej Obsesji na punkcie Arrow ale najbliżsi przyjaciele wiedzą i ni w ząb tego nie rozumieją. Mówią że równie dobrze mogłabym obejrzeć odcinek w czwartek zd.
dokładnie, a jak mówię że mój umysł i ciało nie przyjmuje do wiadomości że odcinek można obejrzeć później, po prostu myśli sa skierowane na tą godz 2 w nocy, to sie dziwią ;/
czego tu sie dziwić?? :D
no właśnie nie wiem. Ja jak przychodzi środa to już od rana myślę tylko o tym żeby była 2 w nocy. Nie mogłabym normalnie przespać środowej nocy bez obejrzenia Arrow xd. Oni tego nie rozumieją bo nie kochają Arrow tak jak my :-)
to matii.. podczas tego zlotu fanów możemy przy okazji sesję AA zrobić, wszystko przed nami.hihi, my juz od lądu, morza i powietrza przybywamy :D
Oj tam od razu 'staruszkowie'.. co najwyżej dziadki xD Nie no, śmieje - nazwijmy siebie 'starsza młodzież', haha :D
hahahahah, licznik po 20 ruszył z kopyta... :D Wiesz co, mam wrażenie, że te prawdziwe młodziki siedzą w tle i mają z nas niezły ubaw:D
Wiesz co, mam wrażenie, że chyba masz rację xD Ale dobrze wiedzieć, że więcej tu starszych osób - w ten sposób łatwiej będzie zorganizować ewentualny zjazd fanów Arrow : )
Matiii gdzie i kiedy a nawet helikopterem przylecę;p;p ( najpierw będzie musiała jakiś buchnąć )
To w takim razie, ja się Wisłą zabiorę. Do tej mi najbliżej, tylko parę metrów :P
Można by na lato zorganizować, wtedy każdy mógłby dograć sobie wolny weekend czy coś.. a Kawusia nie miała by szkoły (no musiałem, musiałem xP). Ale o tym możemy pomyśleć dopiero na wiosnę, gdzie i kiedy dokładnie aby nikt nie został pokrzywdzony : )
mi pasuje, teraz będę z jeszcze większym utęsknieniem wyczekiwała wakacji. Gdzie? to chyba najlepiej w stolicy :)
mi zajmie dojechanie pociągiem 7 godz ( wątpie w to całe Pendolino ;p ) ale dla was warto :D a mam braci w stolicy to i spotkam nie tylko Rodzinke Rodzynków ale i własną :)
Ja mam tylko cztery autem. Ale żadnej rodziny w okolicy. Ja się tam przecież zgubię. Jak coś zaczniecie mnie szukać co? :)
spoczko. a od której strony zajedziesz??wsch?/zachód?? dobra aplikacja w telefonie i dasz radę :) ja bez tego też się tam gubię :P
uu cała Polska, fajnie, ja z dwóch miejsc w sumie z pomorza i rodzinnego lubelskiego, zobaczymy gdzie wakacje spędzę :)
No pracować trzeba ale chociaż dzięki temu szybciej mijają dni i godziny do kolejnych odcinków naszych ulubionych seriali ;)
Oooo jak ja bym chciała, żeby mi dni leciały szybciej. Ale nie, bo po co, wolą się wlec :P
No też tak miałem dopóki nie zacząłem pracować :) Nie wiem tylko jak tą przerwę wytrzymam jak nie bd Flasha i Arrowa ;(
zawsze jak się na cos czeka to się dłuży. Najlepiej zapomnieć o tym że we wtorek jest odcinek- tylko czy tak się da?