PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63882
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

W poprzednim temacie skończyło się miejsce na komentarze i dodawanie nowych spoilerów, więc
stwierdziłam, że założę nowy temat bo jak do tej pory dobrze się sprawdzał :) Także dodajemy spoilery :)

Kawałek dialogu z 3x06 :)
http://twitter.com/ARROWwriters/status/531940700594511874

ocenił(a) serial na 7
matiiii

Ok, przyjęłam. Bez odbioru :)

Kawusia25_2

Śmieszne, bo pisałem to jeszcze przed tym, jak padły później słowa o innych rodzynkach :x

ocenił(a) serial na 7
matiiii

Ale patrz ile nam się tego już narobiło. Mamy Anonimowych Arrowowiczów, Uzależnionych od Olicity, Nocnych marków, a teraz mamy jeszcze rodzynkową rodzinkę. Wyszło nam tu coś pięknego :)

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

ArrowManiaki jak nic :D

Kawusia25_2

To fakt, za niedługo nie będziemy w stanie zliczyć wszystkich nazw naszej forumowej rodzinki, haha ; )

Grzybek_22

Hehe, chłopcy muszą częściej tu się udzielać, bo potem wychodzi, że to tylko baby są zainteresowane tym wątkiem:D

ocenił(a) serial na 9
BlueRose_0709

Nie miałem za bardzo czasu bo pracuje ;) Ale kiedy mam wolną chwilę to zawsze staram się tu wchodzić i sprawdzać ;) Ale obiecuje teraz się postaram częściej pisać :) Nie tylko was interesują takie wątki :)

Grzybek_22

Super! Rozumiem ten brak czasu bo sama też pracuję... Tu są tacy fajni ludzie, że chciałoby się częściej pisać...

ocenił(a) serial na 9
BlueRose_0709

No tutaj są sami najlepsi ludzie ;) Nie spodziewałem się że Arrow ma aż tylu fanów ;)

Grzybek_22

Witamy kolejną osobę pracującą - jak tak dalej pójdzie to większość stałych bywalców będą osobami dorosłymi a tylko garstka młodszej młodzieży : ) Nie, że mi to przeszkadza bo nie, tylko dziwne, bo serial raczej adresowany jest to młodszego odbiorcy a my tu siedzimy, haha xD

ocenił(a) serial na 10
matiiii

ja na szczęście mam taką pracę że w każdej chwili mogę wejść na forum- co mnie bardzo cieszy:-) Najgorsze są nocki z odcinkiem Arrow bo wtedy chodzę jak zoombie w pracy xd

MagdaLena121

Magdalena, zamierzam ogladac te crossoverowe odcinki na żywo, dwa dni nocki. pod rząd. Czy my to przeżyjemy?

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

też będę je oglądać:-) jakoś przeżyjemy -wiadro kawy i damy radę:-) Najgorsze jest to że po odcinku jest tyle emocji że ja bardzo często nie mogę zasnąć xd a jak już mi się uda to budzik dzwoni . Eh takie życie Crazy Fana ;-p

BlueRose_0709

Jesteście hardkory - no, napisałem to! xd

matiiii

Hihihi:D Dzięki! Baby są niezniszczalne, pamietaj!:D

BlueRose_0709

'baby z nas okropne', teraz 'baby są niezniszczalne', ode mnie 'hardkory', co jeszcze? xP

ocenił(a) serial na 9
BlueRose_0709

No jesteście najlepsze ;) Podziwiam was :)

Grzybek_22

@Grzybek, Ty je nie podziwiaj tylko się ich bój xP

ocenił(a) serial na 9
matiiii

A to czemu :) ? Są aż takie straszne ;) ?

ocenił(a) serial na 8
Grzybek_22

nie straszne tylko Maniakalnie zakochane w Arrow, Crazy Fanki na wszystkich poziomach :)

ocenił(a) serial na 9
bzyczek881126

No to się cieszę że ktoś również kocha tak samo Arrowa jak ja ;)

ocenił(a) serial na 8
matiiii

matiii... nas się po prostu ubóstwia :)

ocenił(a) serial na 9
bzyczek881126

No to ja chyba też zacznę :)

bzyczek881126

Popieram!

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

w 100% :-)

MagdaLena121

A ja nie - ja Was się boję xP

ocenił(a) serial na 10
matiiii

Oj Matiii ale nie ma czego XD

MagdaLena121

Pisałem to pod wpływem emocji - tak naprawdę jesteście straszne tylko w porywach scen z Arrow gdzie więcej da się wycisnąć z Olicity xP

ocenił(a) serial na 10
matiiii

Bo Olicity tak na nas wpływa:-) A tak to jesteśmy całkiem miłe i normalne kobietki zd

MagdaLena121

Wierzę na słowo xP

ocenił(a) serial na 7
matiiii

Matiii ale gdyby nie my to byś się tu zanudził na śmierć :)

Kawusia25_2

A nieprawda, Kawusia, nieprawda! xP Moją przygodę z FW zaczynałem z GoT, tam też spotkałem niektórych ludzi w realu i tamtejsze forum uważam za moje sanktuarium na tym portalu : ) Mogę jedynie napisać, że gdybyście nie zaczęli się tak nagminnie udzielać przy s3 to wcale bym bardziej się nie udzielał niż przy s1/s2 Arrow. I mówię tu o większości z Was: bambi pisała spoilery ale było jak było <xd>, Ty również tylko spoilery zamieszczalaś i nic więcej, Weronika to w ogóle była chyba duchem forumowym, a Magdaleny czy aquedy nie kojarzyłem (wybaczcie, taka prawda xd). Rasa, Mario, czy innych kojarzyłem z tematów o odcinkach jakoś tak bardziej.

ocenił(a) serial na 10
matiiii

no ja zaczęłam niedawno udzielać się na forum i nie żałuje :-)

MagdaLena121

Hmm, mam nadzieję, że nie zabrzmiałem jak męska szowinistyczna świnia - po prostu stwierdziłem, jak ja to widzę oczami.. no własnymi oczami xP

ocenił(a) serial na 10
matiiii

Prawdę napisałeś :-) Do męskiej szowinistycznej świni Ci bardzo daleko xd

MagdaLena121

A dziekuję : )))

ocenił(a) serial na 7
matiiii

Mój drogi, nie wątpię, że jeszcze gdzieś indziej siedzisz na forum. Miałam na myśli ten temat. Bo jakby nie patrzeć teraz się wszystko rozkręciło. A co do mnie, spoilerów i komentarzy to powiem tak. Ja świeżak jestem na tym portalu. Dopiero gdzieś w wakacje zaczęłam się tu jakoś udzielać. Wcześniej musiałam poobserwować i się oswoić ( boże, jakbym była zwierzęciem ). Przełamać pierwsze lody. Bo możesz mi wierzyć lub nie, ale ze mnie nieśmiała osóbka jest. I teraz wy wszyscy wspaniali ludzie skłoniliście mnie do wyjścia z mojej skorupki ( bo ja taki trochę introwertyk jestem), za co jestem bardzo wdzięczna :)

Kawusia25_2

Oj tam, nie tylko w tym temacie na Arrow-forum piszę, nie popadajmy w skrajności : ) Prawdą jest, że gdybyście Wy nie zaczęły jakoś tak nagle więcej pisać to pewnie tyle ludzi nie zaczęło by się udzielać. A teraz przyznać się: kto zaczął te dyskusje? :D

btw.
"Wcześniej musiałam poobserwować i się oswoić ( boże, jakbym była zwierzęciem )."
xD

'Skorupki' też rządzi xD A co do introwertyka: spoko koko, nie jesteś sama - lubię siebie nazywać introwertykiem i jestem aspołeczny, prawie jak House z House md. Co nie zmienia faktu, że jak House lubię przebywać wśród ludzi (w tym przypadku akurat online) ale się do tego nie przyznam. Paradoks, ale cóż zrobić. A Tyś pewnie młode dziecię i jeszcze z tego wyjdziesz - ponoć się wyrasta z takich rzeczy, Kawusia xP

ocenił(a) serial na 7
matiiii

Czy ja wiem, mam tak raczej od zawsze. Po prostu większość ludzi mi nie pasuje. Są... sama nie wiem. Może tacy za podobni do siebie. Ja tam wolę jednostki wyróżniające się. Tak jak tutaj. I tak w internetach łatwiej się otworzyć :)

a tak btw. piątka przyjacielu introwertyku :)

Kawusia25_2

<high five!> : )

ocenił(a) serial na 8
matiiii

no ja sie przyznaje że wolałam bardziej czytać niż pisać sama, ale dzięki wam się przełamałam i nie nic nie jest w stanie mnie zatrzymać, tak sie rozkręciłam, szybka niczym Flash :D

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

"szybka niczym Flash" - kocham <3. Ja miałam tak samo. A teraz patrzcie, z małych obserwatorów zrobiła nam się hałaśliwa, wesoła iście zawirowana arrowowo rodzynkowa famila :)

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

I obyśmy się dalej tak trzymali :-) i Oczewiście im nas więcej tym weselej:-) Dlatego Fani Arrowa przybywajcie :-)

Kawusia25_2

"hałaśliwa, wesoła iście zawirowana arrowowo rodzynkowa famila"
Trochę tych przymiotników się już uzbierało :D

ocenił(a) serial na 7
matiiii

I oby tak dalej. Im więcej tym lepiej :)

Kawusia25_2

Kawusia, zacznij notować xd

ocenił(a) serial na 7
matiiii

A zacznę, zacznę, bo jak się przeniesiemy do nowego tematu, to się nam to zagubi :)

bzyczek881126

Apropo Flasha - nie nadążam czytać Waszych postów w tym temacie - co odświeżę po paru minutach to już parę wpisów xd

ocenił(a) serial na 8
matiiii

no nadajemy z prędkościa światła :D

bzyczek881126

Temat v3 powinien na weekend się pojawić, haha xD