PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63882
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

W poprzednim temacie skończyło się miejsce na komentarze i dodawanie nowych spoilerów, więc
stwierdziłam, że założę nowy temat bo jak do tej pory dobrze się sprawdzał :) Także dodajemy spoilery :)

Kawałek dialogu z 3x06 :)
http://twitter.com/ARROWwriters/status/531940700594511874

bzyczek881126

Czyli Anonimowi ArrowManiacy.. to brzmi dumnie xD

ocenił(a) serial na 8
matiiii

oj tak Anonimowy ArrowManiak Bzyczek melduje się na stanowisku :D

bzyczek881126

Anonimowy ArrowManiak mati również - więc zbieramy ekipę i trzeba ustalić spotkanie za tydzień w środę w godzinach najprawdopodobniej wieczornych, aby nas szlaczek nie trafił że nie ma odcinka. Tematem dyskusji będzie 'przerwa' xD

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Błagam nie załamuj mnie! Wiem, że będziemy mieć tą okropnie długą przerwę ale wole o niej nie myśleć. I te cudowne odcinki z Laurel, już się nie mogę doczekać! ( sarkazm :) )

BlueRose_0709

"Teraz już przynajmniej wiemy, że Palmer to idealna kopia Olivera, potencjalny związek między nim a Felką to przyśpieszona relacja Olicity."
Jak się tak zastanowić to faktycznie coś w tym jest + te momenty melodramatyczne, kiedy widać drugie oblicze Palmera, haha

"Zastanawiam się po co właściwie wprowadzili jego postać?"
Myślę, że Czarnolas ma rację: sam z siebie pewnie nie potrzebny (chyba, że włodarze wycenią, że warto dać mu szansę gdzie indziej) ALE jako 'coś', co ma zmusić do działania Olivera? Jak najbardziej dobre 'narzędzie' : )

matiiii

Mati,masz zupełną rację nic tak nie działa na faceta jak odrobina starej dobrej zazdrości, tylko z tym naszym upartym zielonym osłem jest tak, że mimo, że bedzie cierpiał to i tak nie będzie chciał Felicity. Już ktoś wspominał, że to pies ogrodnika...

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

poczekajmy, może tym razem jak zobaczy ją z Palmerem to się opamięta chłopaczyna :P

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

heh moje zdanie z "psem ogrodnika" powiem tyle jestem prawie pena że Oliver obudzi się dopiero na koniec sezonu.a przez większość odcinku będzie biadolił jak to cierpi jak to kocha felicity ale nie może z nią być .

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

niech się lepiej obudzi na mid- season wtedy będe wniebowzięta :D

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

coś ważnego ma się wydarzyć miedzy Oliverem a Felicity przed długą przerwą wiec może w mid-season się zejdą?;p

MagdaLena121

O, a czemu by nie xD

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

o a jak ja :-)

MagdaLena121

Czasami mam ochotę walnąć Olivera patelnią,tak porządnie, by się końcu opamiętał

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

nie tylko Ty;p ileż można ogladac niezdecydowanego Olivera? ja bym chciała w końcu zobaczyć Olivera-walczącego o to co kocha a raczej kogo.

MagdaLena121

"Pies ogrodnika" wymiata - będzie nadawało się to określenie na najbliższy odcinek z Cupid xD

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Tytuł odcinka 3x12 to "Uprising"
http://twitter.com/mguggenheim/status/533318998784360448

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Kolejne, tym razem azjatyckie promo 3x07
http://kawusia25.tumblr.com/post/102778390426/lasha1706-arrow-3-07-warner-tv-asi a-promo-no

Kawusia25_2

Ja z innej (a może tej samej) beczki: fajny tumbler, Kawusia, i czasami niezłe memy umieszczasz, ten mnie zabija ze śmiechu:
http://kawusia25.tumblr.com/post/102555909631/extraordinarycomics-daily-superher oes-my
Hahahah xD

ocenił(a) serial na 8
matiiii

no jest super to fakt, widziałam go wcześniej na twitterze :D

bzyczek881126

Ale jaka prawda z przyrównaniem, hahaha xD "My name is.. <wstawić imię bohatera>" a Gordon.. to Gordon, nie musi xD

ocenił(a) serial na 8
matiiii

A Jim tylko piiiiii.......... i nic więcej chlopak rzec nie może ;p

bzyczek881126

Gordon is special, nie potrzebuje 'my name is', haha xD

ocenił(a) serial na 8
matiiii

A jak ci sie Gotham podoba?? Wchodzac na temat Jima akurat. Mnie z poczatku lekko rozczarowywal ale od odc 7 zdecydowanie zaczyna isc w dobrym kierunku. Ale to temat w sumie na forum Gotham :p

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Gordon daję ale to Pingwin kradnie całe show!:)

ocenił(a) serial na 8
klaudia2251

Podpisuje się pod wypowiedzią :D

bzyczek881126

Podoba mi się Gotham, i to nawet bardzo. Bullock i Cobblepot to perełki jeśli chodzi o postacie. Scenariuszowo też zaczyna być nieźle. Zresztą popisuję na tamtym forum jak odcinki wychodzą to można śmiało zauważyć, że byłem w mniejszości na początku, jeśli chodzi o to, że podobał mi się ten serial. Ale z odcinka na odcinek ten serial jest lepszy, wg mnie. Dla odmiany Constantine mi póki co nie leży, jeśli chodzi o seriale z bohaterami z DC, oglądasz również?

bzyczek881126

FW szwankuje xd

ocenił(a) serial na 10
matiiii

"Dla odmiany Constantine mi póki co nie leży"
Patrząc na serial przez pryzmat filmu,to jest różnica,choćby w głównym aktorze,ale rozrywka niezła,mimo wszystko.No i ta "Zet" czy tam "Zed" całkiem przyjemna. :)

mario_1981

Do Zed nic nie mam - całkiem przyjemna dla oka, hehe xD

ocenił(a) serial na 7
matiiii

Żeby nie było nie chwalę się tumblerkiem :P po prostu łatwiej wstawiać mi linki :P

Kawusia25_2

Nawet jak to krypto-reklama to mimo wszystko umieszczasz z linka do linka promo czy cokolwiek związanego z serialem : ) Gdybyś umieszczała też każdy nowy wpis niezwiązany z serialem i nikt by nie miał zamiaru śledzić tumblera to wtedy można byłoby powiedzieć, że się chwalisz xP

ocenił(a) serial na 7
matiiii

Ja nie z tych, jak ktoś chce to zagląda, jak nie to nie. Ja tam robię to dla siebie :P I łatwiej w ten sposób dostać cynk o jakiś spoilerach :)

Kawusia25_2

Podoba mi się to podejście, nie owijasz w bawełnę xd Które to nam serwujesz, dwa w jednym : ) Chociaż nie, na tweety odsyłasz gdzie indziej xP

ocenił(a) serial na 7
matiiii

Jak udaje mi się znaleźć linki do tweetów to je podaje, nie chce mi się bawić z reblogowaniem czy postowaniem :)
Poza tym z tweetera mało korzystam, ciężko mi się tam połapać. Ale myślę, że to tylko kwestia wprawy :P

Kawusia25_2

Kawusia, jeszcze wszystko przed Tobą aby operować biegle tweeterem xD

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

Dokladnie. Dla mnie na poczatku to byla czarna magia a teraz luzik ;))) praktyka czyni mistrza ;)

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Sorka, to też nie spoiler, ale nie mogłam się powstrzymać
http://instagram.com/p/vcfzayKXeS/
padłam jak zobaczyłam XD

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

Haha zajebiste ;))) az mnie brzuvh boli ze smiechu ;D

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Zdjęcia z 3x07
http://www.greenarrowtv.com/arrow-screencaps-from-a-draw-back-your-bow-preview-c lip/20330/nggallery/image/h125a-n19-arw-110-33/#gallery

Myślę, że dziś albo jutro powinien wyjść jakiś clip :)

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Super:-) ..Ja tak czekam na ten odcinek:-)

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

nie tylko Ty :-) Ale pocieszę Cię to już jutro :-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Tak! :-) ..doczekamy się:-)

agueda0712

Jeśli oglądacie na bieżąco to ktoś z Was mógłby zaraz po seansie założyć po odcinku temat do dyskusji ; )

ocenił(a) serial na 7
matiiii

Jeśli któraś z nas nie zaśnie:-)

agueda0712

Tak tylko rzucam mimochodem - może nie zaśniecie xP

ocenił(a) serial na 7
matiiii

Na pewno nie po takiej dawce nocnego Arrow:-)

agueda0712

AA w końcu dostaną swoją cotygodniową dawkę xD

ocenił(a) serial na 7
matiiii

Haha tak jest już nie mogę się doczekać:-) ..sam wiesz później okropna przerwa..

agueda0712

Tak, za tydzień zero dawek - i jak tu fan ma wytrzymać : (

ocenił(a) serial na 8
matiiii

Medytacje, melisa itd... :D