PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63886
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

W poprzednim temacie skończyło się miejsce na komentarze i dodawanie nowych spoilerów, więc
stwierdziłam, że założę nowy temat bo jak do tej pory dobrze się sprawdzał :) Także dodajemy spoilery :)

Kawałek dialogu z 3x06 :)
http://twitter.com/ARROWwriters/status/531940700594511874

bzyczek881126

hahaha xD

ocenił(a) serial na 7
matiiii

Nie mam pojęcia..no ale cóż..chociaż się wyśpię:-)

agueda0712

Właśnie, najlepiej przyjrzeć się plusom zaistniałej sytuacji aniżeli cierpieć xD

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

ja nie zasnę :D będę czekała jeszcze na Arrow After Show :P ale zakładać temat od razu po i pisać o odcinku to niebezpieczne posunięcie, kiedy emocje biorą górę :P ja zawsze wolę ciut ochłonąć, żeby jasny umysł mieć :D

bzyczek881126

Boisz się krytyki, AHA! xP

ocenił(a) serial na 8
matiiii

widziałabym wtedy chyba same plusy odcinka i wychwalałabym go pod niebiosa :P (no chyba że występowałaby w nim tylko Laurel, to już inna sprawa ), a tak na trzeźwo rano można przeanalizować wszystko na spokojnie ;D

bzyczek881126

Zawsze możecie temat założyć rano, tak 'na spokojnie'.. aby krytyka nie była duża <dżołk> xP

ocenił(a) serial na 8
matiiii

zobaczymy w jakim stanie jutro będziemy :P

bzyczek881126

W jakim stanie.. psychicznym? xD

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Ja tez zamierzam czekac :-) ..oby nie było zbyt długiej przerwy:-)
..oj i masz rację po tym odcinku nasze emocje na pewno wezmą górę :-)

agueda0712

AHA x2 - czyli boicie się własnych myśli na reakcję o Cupid!

ocenił(a) serial na 8
matiiii

haha bo to strasznie niebezpieczny emocjonalnie odcinek będzie :D

bzyczek881126

Teraz wierzę Wam na słowo - Magdalena bodajże też coś w ten deseń o emocjach o odcinku pisała, masakra xd

ocenił(a) serial na 7
matiiii

Cupid to..Cupid:-) ..ja myślę bardziej o Olicity:-)

agueda0712

Dobrze, ja kończę z Wami pisać - wykańczacie ludzi emocjami o odcinku z Cupid czy Olicity xP <dżołk>

ocenił(a) serial na 8
matiiii

hahaha bo my niebezpieczne dziewczyny jesteśmy :D

ocenił(a) serial na 7
matiiii

Kobiety juz tak mają:-)

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

właśnie Olicity, a do tego następny odc crossover później 3x09 i w każdym z nich sceny z nimi :D

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

To dopiero będzie szał haha:-)

bzyczek881126

O w mordę - racja, później już tylko czeka nas crossover, jupi! xD

matiiii

Mati 2 odcinki crossovera, dzień po dniu, no i najważniejsze mała dawka Laurel !:D Lajf is soooł bjutiful:D

BlueRose_0709

Wprawdzie jestem realistą i nie podzielam ostatniej wzmianki ALE też się cieszę na crossover xD

bzyczek881126

Super zapowiadają się te 3 odcinki:D Mam akurat urlop w pracy to może i ja się skuszę na nocny seans? Powiedzcie mi, kochani moi, gdzie można obejrzeć odcinek?

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

jutro Ci podam wszystkie linki do odcinka :-)

MagdaLena121

Dzięki! Ciekawe czy będziemy w stanie napisać coś po odcinku? :D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

mam nadzieję że się nie zawiodę;p bo ze zwiastunów zapowiada się bardzo dobry odcinek.

MagdaLena121

plot twist: okazuje się, że to zrozpaczona Laurel porwie i uwięzi Arrowa, Cupid zadowoli się Quentinem Lancem, Felicity weźmie się za Palmera (w końcu to drugi Oliver- wiec wilk syty i owca cała:D) Wszyscy żyją długo i szczęśliwie:D THE END

Nie wiem czemu, ale wydaję mi się, że to całe Raylicity to będzie taka sama akcja jak z Barrym. Mogę się oczywiście mylić ale zaraz przecież jest crossover, finał pół-sezonu z najlepszą sceną Olicity, potem Oliver znika na 4-5 odcinków, gdzie najważniejsze będzie ratowanie miasta i pojawienie się nowych superbohaterów. Gdzie tu wcisnąć romans? Przecież mogą tak zrobić, że znów połączą Felkę i Olivera na chwilkę i znów rozdzielą... No ewentualnie może ona jeszcze kręcić z Palmerem w późniejszych odcinkach ale podejrzewam, że Oliver na dobre wróci do SC dopiero w 15-16 odcinku i wtedy już rozpocznie się jego walka o QC i inne takie a czas Routha będzie się powoli kończyć więc...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

ja się zastanawiam po co wogole wprowadzili postać Palmera- wiem o tym że ma on namieszać miedzy Oliverem i Felicity ale przecież wiadomo że tak dwójka prędzej czy póżniej się zejdzie. Z Felicity i Rayem podejrzewam że nie będzie nawet związku tylko jakies pocieszanie itp. Gdy Oliver powróci zacznie walczyć i o firme i o Felicity i wygra wiec tak naprawdę postac Palmera będzie zmarnowana- no chyba że twórcy maja jakies inne plany na jego postac o których jeszcze nie wiemy.

MagdaLena121

Mi się wydaję, że:
a) będzie to po prostu kolejny superbohater w mieście. Nie oszukujmy się, czarny kanarek nie sprosta sam temu zadaniu, może chcą stworzyć własną JL?
b) wstrzymała na jakiś czas Olicity- w międzyczasie wkurzyła też ich fanów - cel Guggenheima osiągnięty
c) pomoże Oliverowi w egzystencjalnych rozterkach (nie bez przyczyny zrobili z Palmera kalkę Olivera)- "Palmer może to ja nie mogę?"
d) Palmer okaże się villainem

BlueRose_0709

e) budowanie niepotrzebnego napięcia - tak samo jak sprawa morderstwa Sary wałkowana przez x odcinków. Nie wiem jak wy, ale już mam dosyć obu tych sióstr. No ile można?! A mordercą zwyczajnie okaże się Al Ghul...

BlueRose_0709

Stawiam na opcje b i c, ponieważ wszystko do tej pory pasuje. Fakt, gdy wyjdzie nieco światła na plany Ray'a czy coś to wtedy może zmienię zdanie, ale na dzień dzisiejszy stawiałbym na najprostsze odpowiedzi: wstrzymanie Olicity przez Guggenheima a zarazem podanie na tacy egzystencjalnych rozterek dla filozofa Olivera : )

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Najbardziej prawdopodobna jest opcja a..gość nazywa sie Ray Palmer i nie uwierzę, że ma tylko namieszać miedzy Oliverem i Felicity.

BlueRose_0709

Powtarzam się: stwórzcie temat po odcinku albo jak zasugerowano 'jak ochłoniecie' po odcinku - wtedy najlepsze dyskusje powstają xP

matiiii

Tak jest! Zobaczymy w jakim będziemy stanie:D A Ty oglądasz w nocy czy dopiero jutro?

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Miałam chyba Ci dziś podesłać linki do odcinka:-)
http://tvpc.com/Channel.php?ChannelID=12820
http://www.time4tv.com/2013/10/cw.php ( stream2 )

MagdaLena121

O tak właśnie, dziękuję!!!

BlueRose_0709

Dopiero jutro - dzisiaj nie mogę xp Ale z tym tematem nie żartowałem: rozmowy mogłyby być niezłe w takim 'stanie' takiej dawki zaraz poArrowowej xD

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

W sumie bzyczek masz rację. Kiedyś pisałam moje odczucia po odcinku dwie minuty po skończeniu oglądania i jak przeczytałam później co napisałam to się załamałam. Niestety ja oglądnę odcinek dopiero w czwartek :(

A tu coś co mnie całkowicie rozśmieszyło. Nie powiązane za bardzo z serialem :P
http://kawusia25.tumblr.com/post/102964009821/google-wiecznie-mnie-zaskakuje

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

ale jaja, naprawdę wujek Google najlepszy :D no właśnie Kawusia dlatego ja wolę zawsze ochłonąć po odcinku :D

Kawusia25_2

Buahaha, dobreee xD Nie ma jak gugle xD

Kawusia, chodzi Ci o pilotażowy odcinek s3 czy jak? Mi się wpis podobał xd (no chyba, że nie o ten chodzi)

ocenił(a) serial na 7
matiiii

Tak chodziło mi właśnie o ten odcinek albo o ten mój wpis (?) Był pisany właśnie pod wpływem emocji i wydawał mi się taki strasznie chaotyczny :P

Kawusia25_2

Ale popatrz, praktycznie same plusy widziałaś w odcinku - czy to nie piękne? xP

ocenił(a) serial na 7
matiiii

Tak i wiesz chyba do tej pory widzę same plusy w odcinku. Oprócz śmierci Sary oczywiście :P

Kawusia25_2

Oj tam, spójrz na to z tej strony: jakie zaskoczenie na początek sezonu, tego jeszcze nie było xD Kawusia, jeśli też oglądasz w nocy to dołącz do rozmów poArrowowych (właśnie używam tego słowa drugi raz, myślę, że wymyśliłem nowe słowo które przypomina mi tytuł pewnej pl komedii..)

ocenił(a) serial na 7
matiiii

Niestety ja oglądam w czwartki rano. Trzeba się wyspać do szkoły :P

Kawusia25_2

No tak: kiedy człowiek myśli, że wszyscy tutaj to bardzo młodzi ludzie (nie obrażam młodszej młodzieży, ale serial sprawia wrażenie, że ogląda go młodsza widownia xd) to później zauważa, że wszyscy tutaj piszący to już ludzie pracujący albo dorośli.. i znów się dowiaduje, że jednak się mylił i znajdują się tu też ludzie młodsi xP Wybacz : ) <chociaż oglądać też można nawet chodząc do szkoły, wtedy po prostu nocka krótsza, haha> Ale nie, poważnie, wybacz Kawusia - wychodzi na to, żeś najmłodsza z ekipy stałych bywalców xd

ocenił(a) serial na 7
matiiii

Spokojnie, już się przyzwyczaiłam. Wiecznie wszędzie najmłodsza :P

Kawusia25_2

Twój nick był mylący - kawa kojarzy mi się z nieco starszymi ludźmi xp Jeszcze raz wybacz, że poruszam wiek, teraz będziesz mieć taryfę ulgową jako najmłodsza w zespole xP

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

Kawusia bedziesz naszym rodzynkiem :)

bzyczek881126

Dobrze powiedziane :D