Bo poprzedni temat nam się kończy, a sesję AA trzeba gdzieś zrobić :P
Też się żegnam;p pewnie przez was będę miała kosmate sny xd Do jutra rodzinko:-)
co racja to racja;p przez 3 sezony doczekaliśmy się tylko pocałunku więc na coś więcej będziemy czekać kolejne 3 sezony.
będzie żyć dalej w celibacie;p a jak wróci Oliver to sobie obydwoje to odbiją;p Chyba że Oliver tam gdzie będzie to sobie poużywa- w końcu on tak ma.Jedna kocha-z inna sypia xd
Ta no jednego Kannarka zaliczył;p Drugiego (przyszłego) Kanarka też zaliczył. Ma facet słabość do ptaszków xd
dokładnie;p Jak będziemy stare to będziemy poważne;p
A zobaczycie po crossoverach to mi się język będzie plątał i literki będę zjadać;p Bo na złagodzenie nerwów drineczki sobie szykuję ;p
Oj tak;D..a jaka różnorodność tematu..od grupy AA przez sektę aż do trzepania paprotek, ptaszkow i ..ekhem gwałtu na Ollim hahhaa;D
Tak to jest ta godzina, w której puszczają wszelkie hamulce a zaczynają się ptaszki, i trzepanie paprotki hhaaha ;D
hahahhahahahahah, ej chyba wystraszyłysmy wszystkich naszych rodzynków:D:D Zadnego nie ma:D Oj tak to trzepanie paprotki bede dłuuugo pamiętac
Ja też ..oj długo haha ..to jest HIT ! ..a wymyślił kto?..właśnie rodzynek hahaha;D
Tak to juz jest;D..ja nigdy nie zapomnę jak kiedyś przed nocnym seansem Arrow Matiiii i Bzyczek badali o czarnoskórym ..Karolu Strasburgerze hahaha .
oj tak zwlaszcza jak ma sie wolne przez następne dwa dni:) we wtorek bede w domu dopiero przed 20, ale przynajmniej czas szybciej zleci:)
dokładnie;p Jutro mogę pospać to dzisiaj sobie nie żałuje;p Ja w sumie wtorek też mam zawalony ale o 18 już wolna będę więc będzie mi się dłużyć;p Ale może jakąś drzemkę trzasnę i szybciej zleci;p
No właśnie powinnam, ale nie mogę. Po tym pocałunku z Felką po prostu go polubiłam. Może przez to jak się zachował? Albo przez to, że w końcu wpłynął jakoś na relację Olicity.