PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63882
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Bo poprzedni temat nam się kończy, a sesję AA trzeba gdzieś zrobić :P

BlueRose_0709

grupa anonimowych arrowholików w osrodku dla obłakanych po dwóch nockach crossoverowych

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Mądrze prawisz ..haha ;D..szalenie sekciarze po crossoverach to temat HIT ;p

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Jak mi napiszecie, gdzie chcecie spotkać Team Arrow to mogę wam jeszcze teraz coś naskrobać. Po co czekać do crossovera? :D

Kawusia25_2

napisałam wyżej moj pomysl grupa anonimowych arrowholików w osrodku dla obłakanych po dwóch nockach crossoverowych

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Oj będzie szał po tych dwóch nockach;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Ojej jeszcze większy szał niż teraz...zaczynam się bać haha ;D

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Noo pytanie:-) ..pewnie ze tak;D

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

pewnie że tak ;p;p

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

O Super;) "miłosna paprotka" hehe

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

Kawusia po prostu miazga, aż mnie zatkało, ze śmiechu :))) więcej takich tekstów, idealnie ujęłaś każdego z nas, chyba sobie nawet wydrukuję ten tekst, dla potomnych :D

ocenił(a) serial na 9
Kawusia25_2

Dziękuje ;) Piękna historia :)

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Kurcze, już poszły spać, a ja tu dla nich przygotowałam dalsze przygody Team Arrow i Team Anonimowi Arrowholicy :P
http://kawusia25.tumblr.com/post/103840599776/zaskoczona-przez-anonimowe-arrowho liczki

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Spokojnie ja czytam;D

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Hahhahaha ..oficjalnie uznaje Cię za naszą mistrzynie :-) ..super to było;D

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

Cieszę się, że się podobało. To miód na moje serducho :D

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Naprawdę świetne:-) ...dzięki Tobie łatwiej i przyjemniej minie czas do wtorku ;p

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

No poprostu Szacun:P

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

Kawusia to jest genialne;p śmieję się przy tym od ucha do ucha;p po prostu Geniusz ;p

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Co tu się działo LOL "zbiorowy gwałt na Ollim" już pewnie Agenci CSI was namierzają:P

Ps zastanawiam się czy na tym forum wypowiadają się kobitki czy raczej bestyjki skoro takie są pomysły:D

ocenił(a) serial na 7
Christopher_filmweb

No wybacz Chris ale to wszystko zaczęło się od Twojej genialnej wypowiedzi na temat paprotki haha;D

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

Na ten pomysł z paprotką wpadłem jak czytałem wasze wypowiedzi więc częściowo to Wasza wina:D

ocenił(a) serial na 7
Christopher_filmweb

Yhym..yhym haha;p ..no tak winne zawsze My kobiety ;D

ocenił(a) serial na 10
Christopher_filmweb

Kobietki-Bestijki xd

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

..przyznaj sama wczoraj to nas poniosła..fantazja hhaha;p

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

no i to bardzo ;p ale już wcześniej pisałam co złego to nie my xd

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

To były takie tam niewinne słóweczka ..;D haha

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

o Boże ale jaja :) ledwo wróciłam z pracy, wchodzę na powiadomienia a tu taki SZOK !!!!! po prostu rządzicie, jak tak codziennie będziemy pisać to do wtorku trzeba będzie jeszcze ze 4 tematy zakładać :P

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Spoiler z crossovera :)
http://kawusia25.tumblr.com/post/103879064911/olicity-i-believe-in-you-the-flash -1x08-comic

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Jakby się wam chciało napisać nawet kilka wyrazów na temat sexu Olicity, to mogę wam coś naskrobać jeszcze przed crossoverem. Wszystko zależy od was :)

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Musisz chyba poczekać do godzin nocnych;D ..wtedy puszczają hamulce haha;p

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

Wiesz, jakbyście mi teraz podrzucili chociaż kilka słów to ja bym już zaczęła i może udałoby mi się skończyć przed północą :)

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Ja narazie mam zero pomysłów jakie ci słowa podrzucić:P

ocenił(a) serial na 7
Christopher_filmweb

Nie wiem, może jakieś skojarzenia jak salmon ladder, biuro,gorąco, zimno... coś w ten deseń mi wystarczy :)

ocenił(a) serial na 7
Christopher_filmweb

Ojj Chris w Tobie cała nadzieja;D ..

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

Przerażasz mnie:P

ocenił(a) serial na 7
ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Ja szczerze mówiąc narazie nie mam takiej weny haha;D...ale jak coś mi wpadnie do głowy ..oczywiście napisze:-)

ocenił(a) serial na 4
Kawusia25_2

Marc Guggenheim o Laurel
Laurel Lance może założyć nowy strój Black Canary, ale jak mówi producent wykonawczy "Arrow", Marc Guggenheim, nowicjuszka jest daleka od bycia bohaterką. "Tylko dlatego, że założysz maskę i kostium, nie oznacza, że jesteś superbohaterem", mówi EW, producent wykonawczy Marc Guggenheim. "Maska nie czyni z ciebie bohatera. Jest to naprawdę początek drogi do stania Laurel się Black Canary, i nie zakończy się ona, gdy założy kostium".

"To nie jest tak jak z Arrowem [Stephen Amell], Arsenalem [Colton Haynes] lub Digglem [David Ramsey], gdy wychodzą w teren", mówi. "Ona będzie uderzana i bita. Będzie kontuzjowana. Kiedy zeskoczy z czegoś, nie zawsze wyląduje na dwie nogi. Ona jest bardziej realistycznym rodzajem bojownika walczącego z przestępczością".

"Jestem daleki od tego by nawet nazwać ją bohaterką w tym momencie, bo nie sądzę, że ona zasłużyła jeszcze na ten tytuł, choć na pewno chce być bohaterką", mówi Guggenheim. "Będzie to proces jej ciągłej ewolucji, mimo że już teraz będzie w stroju".
Będzie na co patrzeć . Może będziemy mogli ją po lubić ? Uśmiechy na twarzach będę :D

ocenił(a) serial na 7
RaDosnaaa_

"Kiedy zeskoczy z czegoś , nie zawsze wyląduje na dwie nogi" Już mam uśmiech na twarzy:D

ocenił(a) serial na 10
Christopher_filmweb

niech wyladuje na twarz ;p wtedy będę miała ubaw;p

ocenił(a) serial na 7
RaDosnaaa_

,,Będzie uderzana i bita. Będzie kontuzjowany.'' ..widzę ze będzie na co patrzeć ;p..no polubic od tak jej nie polubie ale być może ..będę potrafiła ja znieść na ekranie:-)

ocenił(a) serial na 9
Kawusia25_2

Witam moją rodzinkę ;) Właśnie przeczytałem wasze wczorajsze posty jestem w kompletnym szoku ;) Gdy tylko wszedłem i zobaczyłem ile mam powiadomień ;) Kawusia jesteś genialna napisałaś takie 2 fajne historie stworzone z naszych postów dziękuje za uwzględnienie mnie w pierwszej ;) A co do reszty dziewczyny to naprawdę dałyście czadu wczoraj z tą paprotką, gwałtem, ptaszkiem i wg też jesteście genialne ;)

ocenił(a) serial na 7
Grzybek_22

...to było czyste szaleństwo ;D haha

ocenił(a) serial na 9
agueda0712

Szaleństwo to mało powiedziane ;)

ocenił(a) serial na 7
Grzybek_22

A ja tylko czekam aż się znów zacznie :P

ocenił(a) serial na 9
Kawusia25_2

To pewnie tylko kwestia czasu ;)

ocenił(a) serial na 7
Grzybek_22

Już widać, że forum się budzi :P

ocenił(a) serial na 7
Grzybek_22

Jak mi miło, że się wam podobało. Mam nadzieję, że dziś mnie nie zawiedziecie i będę miała co tworzyć dla naszej rodzynkowej rodzinki :)

ocenił(a) serial na 9
Kawusia25_2

Pewnie w nocy znowu się zacznie ;)

ocenił(a) serial na 7
Grzybek_22

A tak w ogóle szacun za nadrobienie tych postów. Ja pisząc nie dawałam im rady i się zgubiłam gdzieś po drodze. Także naprawdę szacun za odnalezieniu się w tym :D