Bo poprzedni temat nam się kończy, a sesję AA trzeba gdzieś zrobić :P
No nie wiem jak mi się to udało ale dałem radę ;) Miałem farta bo nic nikt nie pisał i moglem sobie spokojnie czytać :)
Ludzie, nie dziękujcie tylko inspirujcie mnie dalej! Bo pisanie dla was to czysta przyjemność. A ile radochy przy tym mam :D
Kawusia jesteś stworzona do tej roboty :D ja niestety znowu dzisiaj nocka w pracy ale będę z wami myślami, z waszymi pikantnie zakręconymi i szalonymi pomysłami :)
Rodzynkowa Rodzinka górą !!!!
Dobrze że jutro niedziela- można dłużej pospać, bo coś czuję za zapowiada się dłuższy sens AA :-)
Hhahaha, zastanawiam się dlaczego tak często scenarzyści lubią bawić się w Tarzana i Jane- ile razy Oliver będzie jeszcze musiał lądować na Felce lub z Felką na podłodze? Czyzby sprawiało im to jakąś przyjemność?
może jakąś sprawia;p a może lubią Olivera I Felkę tarzających się po podłodze;p Mam wrażenie że oni już tak przylegli do tego że Oliver i Felka swój "związek" skonsumują na podłodze ;p
Tarzan i Jane haha ;p...może nie mamy na co więcej liczyc jesli chodzi o pozycję leżącą dla Olicity ;D
A może się jeszcze czymś z nami podzielisz przed pracą.
I my też będziemy z tobą.
I pamiętaj, niech moc będzie z tobą :D
Ponoć dowiemy się kto zabił Sare przed przerwą świąteczną :-) Oby bo już mnie ciekawość dawno zjadła xd
A czy kiedyś w jakiejś dzikiej teorii pojawił się Oliver lub Diggle jako sprawca:D? Jak nie trzeba to wziać pod uwagę:D:D
haha naprawdę dzika Teoria;p A może Oliverowi/ Diggowi poprzestawiało się w głowie i nawet nie pamiętają że któryś z nich zabił Sare;p
Diggle jako najwytrwalszy obrońca Olicity doszedł do stanu takiej desperacji, że na pewno trzeźwo już nie myśli. Przypuszczam , że nie pojawia się w Foundry bez wcześniejszego walnięcia sobie kieliszka:D Kto by dał radę z tymi dwoma słodkimi osiołkami?
Oby te dwa słodkie osiołki przestały być tak bardzo osiołkowate..wiem ze najlepiej jest gonić kroliczka ale litości dla fanów ;D
Tego obawiam się najbardziej moja droga;p..hm mam tylko nadzieje ze nie poczekamy sobie do 5 sezonu na ich ,,ogarniecie''..wtedy palne sobie w łeb jak nic ;D
Słowa Ramseya- Diggle emocjonalnie jest w miejscu, w którym Oliver będzie za 2-3 lata:D Czyli co idziemy się upić:D?
Od razu skoczmy z jakiegoś dachu jak proponował Matiii ;D..przez Olicity popadniemy w alkoholizm haha :p
Tu mamy inny problem, w sumie... on nie chce gonić króliczka. On nawet ma go dosłownie przed oczami, a gra totalnie obojętnego na jego wdzięki, zamiast tego woli zająć się swoją paprotką:D
Zauważyłam ze Felka nosi coraz krótsze i bardziej eksponujące sukienki, A Oliver i tak nic! Zaprawdę powiadam Wam, one MUSI być gejem jak nic:)
On ma te same zaburzenia co Cupid, brak umięjętności nawiązania trwałych więzi emocjonalnych. Związać go wysłać go na terapię, powinno zadziałać:)