Bo poprzedni temat nam się kończy, a sesję AA trzeba gdzieś zrobić :P
w trakcie reklam- to jest dobry pomysł;p A że reklam jest dużo to zawsze coś napiszemy;p
Ja chyba napiszę cos nawet gdy nie będzie reklam..gdzieś trzeba wyładować emocje haha ;p
no jasne że będą. ( odcinek ma mieć wielkie chwile dla Laurel i Jej rodziny ale na pewno nie będzie tego dużo.Ma być w końcu walka Olivera, Nyssa, Ras; , wielka chwila Olicity, Palmer który chce zadośćuczynić Felicity więc na Laurel i jej dylematy nie będzie aż tyle miejsca( mam taką nadziję)
interesuje mnie ten watek Raya i jego przeprosin: za co? Obawiam sie ze dostaniemy cały odcinek Laurel i jedna scene Olicity....
tak też może być. Ray chyba będzie przepraszał za to że wprowadził jakieś zamieszanie do ich relacji-wiesz mieli zostać przyjaciółmi a on wyskoczył z pocałunkiem? A co do sceny Olicity może i będzie jedna ale ma być za to najpiękniejszą sceną Olicity która nakręcili do tej pory- więc jeśli o mnie chodzi wolę jedna porządną scenę niż kilka mały ale nic nie znaczących .
Okay, ale wiesz nie wyobrażam sobie ze Felicity robi maślane oczy do Raya,prowadzi z nim rozmowy na temat ich relacji, a potem nagle wyznaje miłość Oliverowi. Nie kupuje tego. Tak jak w ostatnim odcinku...
a może nie będzie robić maślanych oczu? powiem tak Ray Felicity się podoba a Olivera ona kocha. Tylko wkurza mnie to że jak na razie to Oliver powidział że ją kocha a ona ani razu tego nie powiedziała- wiec może w 9 odcinku to zrobi.
Właśnie, no ostatni odcinek to była przesada, zwłaszcza z tym cieszeniem się jak dziecko kiedy zmienili logo QC na PI. Przepraszam, że to powiem ale Felicity chyba wychodzi z założenia, że jak nie Oliver to Palmer, różnicy nie ma. Coś czuję, że przez cały odcinek ona będzie z Rayem, Oliver z Laurel a potem walną nam tą ich wielką scenę ni z gruszki ni z pietruszki...
Oby nie było tak jak piszesz. Zobaczymy jak będzie w 9 odcinku. ale masz racje że tą wielka scena może stać się ni z gruszki ni z pietruszki.
Właśnie, żeby znów zachęcić do oglądania po przerwie. Zobaczysz pewnie też będzie big scena Ray-menora- Felicity
Nie Nie Nie. będzie wielka scena Olicity i tego się trzymam :-) Producent wykonawczy ocenił tę scene w skali 1-10 na 9 więc to musi być coś pięknego.
na pewno będzie, w to absolutnie wierzę, ale będą inne sceny pomiędzy. Wiesz co, a może wyjdzie na jaw ze Ray ją wykorzystał do stworzenia kostiumu, nagle czar prysnie, i rozżalona poleci do Olivera:D
wiesz też nie może być tak że sceny Olicity będą wałkowane przez cały odcinek. A z Rayem to nie wiadomo jak to jest. Niby pod koniec 9 odcinka mamy w pełni poznać jego plany.
Magda ja to wiem, i na pewno tego bym nie chciała bo by wyszła nam dopiero opera mydlano-bąbelkowa tylko mi chodzi o pewną konsekwencję bohaterów:D
No rozumiem co masz na myli. Producenci powinni poczytać nasze posty- jest tu wile świetnych pomysłów a nie oni robią tylko to co im się podoba xd
I nie wydaje mi się, że chodzi o pocałunek... mineło 2-3 tygodnie, Oliver też nie poruszyl sprawy pocałunku przez dwa miesiace...
gdzieś czytałam że przez te dwa odcinki Oliver nie powie Felicity że ją widział z Rayem ale w 9 odcinku jest prawdopodobne że o tym powie.
oj nie bój się;p;p Będzie Piękna chwila Olicity<3 Ale Laurel oczywiście też muszą wcisnąć/
Oo przepraszam..ja lubię Ray'a ;D ..dla mnie może być w każdym odcinku maja..ale Laurel never!
och a ja nie Lubię Palmera- taki uśmiechnięty laluś. Brrr. a o Laurel to już nie wspomnę.
Ja Ray'a nie mogłam zdzierżyć na początku, a teraz po 3x07 nawet go lubię. Co mi się stało w głowę? :D
właśnie nie wiem- powinnaś Go "znielubieć".- przez niego cierpi nasz Oliver:-(
haha patelnia w łeb a potem dopiero cacy Ollie ;D..no ale przyznaje z Oliverem Ray nie ma szans;p
Tak ale mam jeszcze inny problem..nie wiem czy bardziej czuje love do Olivera czy do Barrego haha ;D..
Oo teraz to słusznie ujęłaś..właśnie słowa big mi brakowało w tym porównywaniu miłości haha ;D
Oj tak i tak porządnie! A może dziewczęta i wybierzemy się od razu do SC? Oszczedzimy mu cierpienia?:D
Jak bym miała Olivera przed sobą to Sorry ale mam gdzieś Olicity- chcę Go dla siebie ;p;p
Ja też:) Magda szaleje... :D On juz tyle przeszedł, ostatnio atak Kupidyna a teraz jeszcze mialby przezyc nalot Magdy:D
Cupid w porównaniu do mnie to był by pikuś ;p xd ha ha
Ale dziewczęta która z nas nie chciała by mieć takiego Olivera?