Przejrzałam tematy z całego forum. Nie było tego dużo jak na razie, 11 stron. Zauważyłam, że nie ma tematu ze spoilerami i postanowiłam go założyć. Przeważnie nie lubię wiedzieć co będzie dalej, ale Arrow mnie wciągnął i szukam nowinek o nim.
Na pierwszy ogień spoiler, że tak napiszę kobiecy, bo akurat na taki się natknęłam.
W odc. 02x13 dojdzie do pocałunku jakiś postaci, który wpłynie na fabułę serialu. Ponieważ w tym odcinku ma być dużo scen z wyspy fani spekulują, że chodzi o akcję z tamtymi postaciami.
Ogląda ktoś dziś w nocy Arrow? jeśli tak o której leci o 1 czy o 2 ? bo w tamtym tygodniu leciał o 1 i już się pogubiłam:/
O 1?wydawało mi się ze emisja w USA jest o godzinie 4 naszego czasu..sama juz nie wiem:-)
nie no zawsze leci o 2 -wiem bo oglądam ale w tamtym tygodniu leciał o 1 dlatego się pytam
Ja zazwyczaj ogladam następnego dnia..ale byłam przekonana ze o 4..widzę ze jak zwykle się mylilam:-) haha
Jak teraz wiem ze emisja jest o 2 (dzięki Tobie) to pewnie się skusze na seansik:-) ..
http://tvpc.com/Channel.php?ChannelID=12820 to jeden link czasem szwankuje
http://www.time4tv.com/2013/10/cw.php a tu drugi tylko trzeba dać channel 2 :-)
Hardkorowe nocne fanki <xd>, skoro już tak wcześnie oglądacie te odcinki to może zaczniecie z tygodnia na tydzień zakładać tematy z dyskusjami o odcinkach? O ile chce Wam się pisać po nocach : ) Ustalcie harmonogram kto w którym tygodniu na pw pomiędzy sobą i będziemy mieć stałą ekipę od zakładania tematów zwaną 'hardkorowe nocne fanki' : ))) Taka tam propozycja.
W trakcie trwania sezonu s4 serialu GoT tak właśnie robiliśmy, ale trzeba się ugadywać z innymi osobami, i się poniekąd to sprawdziło (poniekąd, bo straszne trolololo na tamtejszym forum). Na forum TWD też obrali teraz taką taktykę, że sprawdzona osoba zakłada temat od dyskusji więc nawet jeśli inne się pojawiają to większość i tak napisze tam, gdzie więcej odpowiedzi xD
no lepiej tak bo później robi się straszny śmietnik na forum. tutaj wiadomo, że spoilery w jednym ogólnym temacie założonym przez bambi_8 dostarczamy i jest luz :) 8 min i Wschodnie Wybrzeże zaczyna :P
Bambi miała głowę na karku, fakt : ) Dobra, gdzie oglądasz Arrow na necie, przyznaj się, bardzo ładnie proszę : ))) Te linki co zapodała wyżej Magdalena są dobre, czy coś innego?
dokładnie te linki na żywo, ale na tej stronie odcinki seriali pojawiają się od razu po emisji w USA
http://geektv.ch/
Kto wie, może to amerykańska wersja Strasburgera i tamtejsze żarty np. z murzynów.. nie, nie jestem rasistą (u nas by nie przeszły, nawet z ust legendarnego już Karola) xD
HAHAHA padłam (ze śmiechu) i nic nie jest w stanie mnie podnieść :D moja wyobraźnia zaszalała
Wasza wymiana zdań mnie rozwalila:-) hahaha nie ma to jak wybuchnąć śmiechem o 1.30 nad ranem:-) dzieki
Jak najbardziej XD..chyba ze przysni mi się ten ,,czarny Karol'' wtedy to nie wiem co będzie :-)
Kurcze, czytasz mi w myślach - wyżej pisząc o koszmarach jeszcze nie przeczytałem tej odpowiedzi, brrrr, czarny Karol z warami będzie straszyć nocach xD
Ja oglądam następnego dnia rano:) Zawsze mogę sobie poprzewijać sceny z pewnym upierdliwym nieznośnym kanarkiem :d
ja tylko z ciekawosci pytam, chociaz ostatnio spac nie moge przez ciąże wiec moze sie kiedys skusze :)