PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63904
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Przejrzałam tematy z całego forum. Nie było tego dużo jak na razie, 11 stron. Zauważyłam, że nie ma tematu ze spoilerami i postanowiłam go założyć. Przeważnie nie lubię wiedzieć co będzie dalej, ale Arrow mnie wciągnął i szukam nowinek o nim.

Na pierwszy ogień spoiler, że tak napiszę kobiecy, bo akurat na taki się natknęłam.

W odc. 02x13 dojdzie do pocałunku jakiś postaci, który wpłynie na fabułę serialu. Ponieważ w tym odcinku ma być dużo scen z wyspy fani spekulują, że chodzi o akcję z tamtymi postaciami.

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

Ogląda ktoś dziś w nocy Arrow? jeśli tak o której leci o 1 czy o 2 ? bo w tamtym tygodniu leciał o 1 i już się pogubiłam:/

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

O 1?wydawało mi się ze emisja w USA jest o godzinie 4 naszego czasu..sama juz nie wiem:-)

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

nie no zawsze leci o 2 -wiem bo oglądam ale w tamtym tygodniu leciał o 1 dlatego się pytam

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Ja zazwyczaj ogladam następnego dnia..ale byłam przekonana ze o 4..widzę ze jak zwykle się mylilam:-) haha

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

ja bym nie wytrzymała :-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Jak teraz wiem ze emisja jest o 2 (dzięki Tobie) to pewnie się skusze na seansik:-) ..

agueda0712

a gdzie mozna w necie obejrzec dzisiejszy odcinek?

ocenił(a) serial na 10
mania19

http://tvpc.com/Channel.php?ChannelID=12820 to jeden link czasem szwankuje
http://www.time4tv.com/2013/10/cw.php a tu drugi tylko trzeba dać channel 2 :-)

MagdaLena121

a o ktorej godz na polski czas to bedzie?

mania19

chyba o drugiej, jest wczesniej u góry napisane:) naprawdę chce wam się ogladac tak pozno?

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

Ja co tydzień oglądam o tej porze ;p

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

Ja też od 2 sezonu zawsze oglądam w nocy i to się nie zmieni:-)

MagdaLena121

Jesteście hardkory xP

ocenił(a) serial na 8
matiiii

a jak :))) hardkorowe nocne fanki :P

bzyczek881126

Hardkorowe nocne fanki <xd>, skoro już tak wcześnie oglądacie te odcinki to może zaczniecie z tygodnia na tydzień zakładać tematy z dyskusjami o odcinkach? O ile chce Wam się pisać po nocach : ) Ustalcie harmonogram kto w którym tygodniu na pw pomiędzy sobą i będziemy mieć stałą ekipę od zakładania tematów zwaną 'hardkorowe nocne fanki' : ))) Taka tam propozycja.

ocenił(a) serial na 8
matiiii

kto wie może pomysł przejdzie :)

bzyczek881126

W trakcie trwania sezonu s4 serialu GoT tak właśnie robiliśmy, ale trzeba się ugadywać z innymi osobami, i się poniekąd to sprawdziło (poniekąd, bo straszne trolololo na tamtejszym forum). Na forum TWD też obrali teraz taką taktykę, że sprawdzona osoba zakłada temat od dyskusji więc nawet jeśli inne się pojawiają to większość i tak napisze tam, gdzie więcej odpowiedzi xD

ocenił(a) serial na 8
matiiii

no lepiej tak bo później robi się straszny śmietnik na forum. tutaj wiadomo, że spoilery w jednym ogólnym temacie założonym przez bambi_8 dostarczamy i jest luz :) 8 min i Wschodnie Wybrzeże zaczyna :P

bzyczek881126

Bambi miała głowę na karku, fakt : ) Dobra, gdzie oglądasz Arrow na necie, przyznaj się, bardzo ładnie proszę : ))) Te linki co zapodała wyżej Magdalena są dobre, czy coś innego?

ocenił(a) serial na 8
matiiii

dokładnie te linki na żywo, ale na tej stronie odcinki seriali pojawiają się od razu po emisji w USA
http://geektv.ch/

bzyczek881126

Dziękować za linka! : )

ocenił(a) serial na 8
matiiii

spox :D wszystkie seriale oglądam z tej strony, wiec korzystajcie :D

bzyczek881126

W imieniu swoim i innych użytkowników: dziękuję *x*

ocenił(a) serial na 8
matiiii

głupi teleturniej wcisnęli i pozostaje jeszcze godzina jednak :P buuuu...

bzyczek881126

Haha, ale może ten teleturniej nie taki zły.. xd

ocenił(a) serial na 8
matiiii

wytrzymam, coś jak nasza Familiada tyle że bez Strasburger i jego żartów :P

bzyczek881126

Kto wie, może to amerykańska wersja Strasburgera i tamtejsze żarty np. z murzynów.. nie, nie jestem rasistą (u nas by nie przeszły, nawet z ust legendarnego już Karola) xD

ocenił(a) serial na 8
matiiii

hahaha ten teleturniej prowadzi akurat murzyn :P :D

bzyczek881126

Czarny Strasburger, wyobraź to sobie teraz xD

ocenił(a) serial na 8
matiiii

HAHAHA padłam (ze śmiechu) i nic nie jest w stanie mnie podnieść :D moja wyobraźnia zaszalała

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Wasza wymiana zdań mnie rozwalila:-) hahaha nie ma to jak wybuchnąć śmiechem o 1.30 nad ranem:-) dzieki

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

zawsze do usług i w pogotowiu :D

agueda0712

I jak super z takim humorem iść spać xD

ocenił(a) serial na 7
matiiii

Jak najbardziej XD..chyba ze przysni mi się ten ,,czarny Karol'' wtedy to nie wiem co będzie :-)

agueda0712

To może być koszmar, żałuje teraz, że o tym wspominaliśmy, haha xD

bzyczek881126

Też wyobraziłaś sobie czarnego Karola w WARGAMI? hahaha xD

ocenił(a) serial na 8
matiiii

baaa wielkimi WARAMI :P weź bo będziemy mieli koszmary albo sny na jawie :P

bzyczek881126

Kurcze, czytasz mi w myślach - wyżej pisząc o koszmarach jeszcze nie przeczytałem tej odpowiedzi, brrrr, czarny Karol z warami będzie straszyć nocach xD

ocenił(a) serial na 8
matiiii

z WĄSEM i WARAMI :P

bzyczek881126

Weź przestań xD

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

mi się pomysł podoba:-)

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

No ba:-)

bzyczek881126

Ja oglądam następnego dnia rano:) Zawsze mogę sobie poprzewijać sceny z pewnym upierdliwym nieznośnym kanarkiem :d

BlueRose_0709

ja tylko z ciekawosci pytam, chociaz ostatnio spac nie moge przez ciąże wiec moze sie kiedys skusze :)

ocenił(a) serial na 10
mania19

Gratuluję dzidziusia :-)

MagdaLena121

a dziekuje, dziekuje :) to juz drugie bedzie sie pochwale :)

ocenił(a) serial na 10
mania19

o no proszę:-) Ja się staram na razie jednego dorobić:-)

mania19

Ja też gratuluję kolejnego maleństwa:)

ocenił(a) serial na 10
mania19

O 2- w tamtym tygodniu był o pierwszej:-)

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

O 1 czasu wschodniego w USA ;)