Przejrzałam tematy z całego forum. Nie było tego dużo jak na razie, 11 stron. Zauważyłam, że nie ma tematu ze spoilerami i postanowiłam go założyć. Przeważnie nie lubię wiedzieć co będzie dalej, ale Arrow mnie wciągnął i szukam nowinek o nim.
Na pierwszy ogień spoiler, że tak napiszę kobiecy, bo akurat na taki się natknęłam.
W odc. 02x13 dojdzie do pocałunku jakiś postaci, który wpłynie na fabułę serialu. Ponieważ w tym odcinku ma być dużo scen z wyspy fani spekulują, że chodzi o akcję z tamtymi postaciami.
Tak z innej beczki: ta zielona zrzędliwa maruda naprawdę przechodzi samego siebie. Dlaczego nie pozwala Diggle'owi wnieść córki do foundry?! Wiem, że tam Sara leżała martwa i że to ogólnie może zdołować, ale czy on pomyślał o Digglu przez chwilę? Co on by z nią zrobił gdyby nie było matki Felicity? Co to w ogóle jest za powód? - wiecznie złe samopoczucie? Po choinkę właściwie nazwali dziewczynkę imieniem Sary? To może teraz niech Queen się odizoluje od niej i Diggle'a bo tak naprawdę nigdy nie odczuje spokoju ducha w ich obecności. Oliver to naprawdę dziwnie się zachowuje, raz śmieje się jak głupi do sera a po chwili znowu miota się jak zraniony lew - normalnie jak baba w ciąży albo widocznie scenarzyści muszą coś brać przed przystąpieniem do pracy nad scenariuszem...
Powiem tak Oliver jest kreowany jako bohater-lider prowadzący wszystkich a tak naprawdę zachowuje się jak niedojrzały 15-latek. O ile rozumiałam jego zachowanie w pierwszym i w drugim sezonie to w trzecim ni w ząb nie rozumiem. On ma takie chwiejne nastroje że idzie się pogubić-w jednej minucie się śmieje a w drugiej znów zaczyna swoje żale. Ja rozumiem że scenarzyści tak piszą jego postać ale to jest męczące bo widz chce oglądać pewnego siebie wojownika a nie rozhisteryzowaną babę.
Dokładnie, to już kobiety są bardziej stabilnie emocjonalnie, mnie to już naprawdę śmieszy co robią z nim... Teraz ten jego wybryk pobił wszystko!
Również gratuluje dzidziusia:-) ..nasz blondasek jest rzeczywiście niestabilny emocjonalnie:-)
ma być podobno 5 sezonów obrazujących retrospekcje i 6 sezon dla zamknięcia historii Oliviera i Arrowa- tak słyszałam ale nie pogardzę większą ilością sezonów o ile w Laurel strzeli piorun i będzie po niej :D
Hmm, w Laurel ma już strzelić i piorun, i strzały od ekipy od nauki strzelania z łuku (dość dużo ludzi zadeklarowało napaść.. czynny udział w naukach xP). Co jeszcze czeka Laurel? xd
Hahaha, nie ma to jak start nowego dnia w środku nocy z takimi docinkami xD bzyczek90210 rządzisz dzisiaj! xP (ostatnio rządziła BlueRose i z jej 'żartów' nie mogłem wytrzymać ze śmiechu - nie ma to jak internet, haha)
Bidulka..nawet sie nie spodziewa ..haha:-) ..ostatnio w odcinku wyreczyl nas pewien miły Pan i troszeczke ja uszkodził..jakoś nie było mi jej żal ..
niech się nią Flash zajmie i z prędkością światła zmiecie ją z powierzchni Starling City na jakieś odludzie :P
Ile pomysłów na pozbycie sie ,,ulubionej'' bohaterki :-) ..dzięki Laurel człowiek staje się bardziej kreatywny haha:-)
Może kiedyś np w 5 sezonie i tego się doczekamy:-) kto wie.. Czekacie dalej na odcinek? Ja chyba nie dam rady..padam:-)
:-) ja jeszcze próbuje się trzymac ..ciekawie mnie ten dzisiejszy odcinek jak nie wiem co:-)
też mam ochotę ale twarda jestem i wytrzymam, bo w boki pójdzie. Olivier będzie w odcinku miał popcorn :P
Oj tak nie warto ryzykować:-) ..rzeczywiscie :-) ah ten Oliver wie co dobre:-)
Ja nie czekam, ja dotrzymywałem towarzystwa xP Powoli się zabieram, więc jak przestanę pisać to znaczy że 'śpiem' xd
Podejrzewam, że większość kinomaniaków jest zwariowana w ten czy inny sposób - reszta świata tego nie zrozumie xp
w następną środę po odc 3x06 John Campea do swojego programu Arrow After Show zaprosił Stephena Amella :) OMG, juz się nie mogę doczekać :p
uwielbiam oglądać Arrow After Show a jeszcze tym bardziej że będzie Amell, oczywiście info będą dostarczone :)
uwielbiam oglądać Arrow After Show a jeszcze tym bardziej że będzie Amell, oczywiście info będą dostarczone :)
Promo 3x06
http://www.youtube.com/watch?v=t42IySNOy7E
Zastanawia mnie, co oni z tą świeczką odwalają.
PS: Wie ktoś jak to będzie z emisją odcinków? Bo Flasha przesunęli i czy w przyszłym tygodniu nie będzie arrow?
Arrow będzie za tydzień jak zawsze bez przerwy, a z Flashem było tak że w tym czasie chyba jakieś ważne wybory były czy coś takiego i emitowali je w tv zamiast serialu :)
Może Roy będzie medytował, żeby ogarnąć o co chodzi z tymi jego snami. :)
Arrow za tydzień leci ale pewnie zrobią w którymś momencie tydzień przerwy aby wyrównać z Flashem jak 8 odcinki to crossover i mają być w jednym tygodniu.
Będzie przerwa między 7 i 8. 10 grudnia wyemitują ostatni 9 przed przerwą swiateczną, a wróci gdzieś w połowie stycznia
a nie będzie tak że po 8 odcinku będzie tygodniowa przerwa a potem 9 odcinek?
no chyba tak. planowo odc 8 ma być 26 listopada (cool w moje urodziny :P ) a 10 grudnia ostatni odcinek przed przerwą świąteczną więc wychodzi na to że przerwa będzie po odcinku 8 :(