PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63903
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Przejrzałam tematy z całego forum. Nie było tego dużo jak na razie, 11 stron. Zauważyłam, że nie ma tematu ze spoilerami i postanowiłam go założyć. Przeważnie nie lubię wiedzieć co będzie dalej, ale Arrow mnie wciągnął i szukam nowinek o nim.

Na pierwszy ogień spoiler, że tak napiszę kobiecy, bo akurat na taki się natknęłam.

W odc. 02x13 dojdzie do pocałunku jakiś postaci, który wpłynie na fabułę serialu. Ponieważ w tym odcinku ma być dużo scen z wyspy fani spekulują, że chodzi o akcję z tamtymi postaciami.

MagdaLena121

nie, zaczyna się w 8 odc flasha i kończy w 8 odc arrow

ocenił(a) serial na 10
greet

a kiedy mają być te odcinki ?

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

miał się zaczynać też w odc 8 a teraz w sumie nie wiem :/ przez tą przerwę jak oni to zrobią

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

już wszystko wiem- przerwa a Arrow będzie po 7 odcinku. a 2 grudnia będzie 8 odcinek The flash -początek crossovera a 3 grudnia będzie 8 odcinek Arrow.

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

aa no i wszystko jasne, więc jednak w urodziny nie będę miała prezentu w postaci odcinka Arrow :P

MagdaLena121

Dziękować za info - na forum 'The Flash' tez był poruszany ten wątek i ktoś nawet zasugerował taka opcję - jak widać, sprawdziła się.

bzyczek881126

zrobią pewnie przerwę w arrow między 6 a 7 odc, albo 7 a 8

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

A to nie miało być tak, że coś co wydarzy się pod koniec 7 w arrow, co sprowadzi ekipę do CC na 8 odcinek Flasha? a później przeniosą się do SC z Flashem w 8 odcinku Arrow. Bynajmniej ja to tak zrozumiałam. Ale przez te przerwy w odcinkach może być już całkiem inaczej :P

Kawusia25_2

Jedno nie wyklucza drugiego - i Ty i Magdalena macie rację: będzie to o czym piszesz i w 9 odcinku ma być rewelacja o Sarze (podobno). Akcja w crossoverze nie będzie najprawdopodobniej z tym wątkiem głównym s3 w Arrow powiązana i będzie to coś innego xd Tadam, wszystko gra.

MagdaLena121

7 odcinek będzie 19 listopada, a wiec wychodzi na to ze 8 czyli crossover musi być 3 grudnia bo wtedy zrówna się z Flashem

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

No tak właśnie myślałam

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Dzięki wszystkim za info :)

ocenił(a) serial na 7
bambi_8

Nowo Zelandzkie promo 3x06
http://www.spoilertv.com/2014/11/arrow-episode-306-guilty-new-zealand.html

ocenił(a) serial na 9
bambi_8

Nie wiem czy to już było, bo wszystkiego nie czytałam :). W sieci pojawiło się zdjęcie z planu, na którym po raz pierwszy widzimy Nicka Tarabaya ("Spartacus") jako Digger Harkness, a.k.a. Captain Boomerang. Według opisu, który pojawił się ponad miesiąc temu, Harkness będzie byłym agentem A.R.G.U.S., wysoko wykwalifikowanym w sztukach walki i szpiegostwie, z śmiertelną żądzą zemsty na swoich byłych pracodawcach. Postać zostanie wprowadzona w siódmym odcinku, a następnie pojawi się w 8 odcinku, który będzie crossoverem z serialem "The Flash".

ocenił(a) serial na 9
agatka1828

W trailerze do szóstego odcinka, trzeciego sezonu "Arrow", pt. "Guilty" pojawił się kadr z tajemniczą kobietą z łukiem. Kto to jest? To oczywiście zapowiadana Carrie Cutter, a.k.a. Cupid (w tej roli Amy Gumenick), która pojawi się w 6 i 7 odcinku.

ocenił(a) serial na 9
agatka1828

Producent wykonawczy "Arrow", Marc Guggenheim za pośrednictwem twittera, ujawnił tytuł 11 odcinka, trzeciego sezonu "Arrow", który został zatytułowany "Midnight City". Odcinek reżyseruje Nick Copus, na podstawie scenariusza Wendy Mericle i Bena Sokolowskiego. Guggenheim ujawnił także, że ten epizod jest obecnie kręcony.

agatka1828

Super, nie mogę się doczekać jego występu - aktor był, podobnie jak Manu, genialny w 'Spartacusie'. Mam nadzieję, że namiesza tym dwóm bohaterom bo aktor nadaje się na skubańców uprzykrzających życie tym innym xd

matiiii

No w Spartakusie mieszał ładnie. Swoją drogą sporo aktorów jest właśnie z tego serialu. Chciałbym zobaczyć jeszcze Gannicusa. Walki dwoma mieczami ma opanowane więc mógłby być np. z ligi zabójców :)

ocenił(a) serial na 9
greet

Suicide Squad z serialu "Arrow" coraz bardziej przypomina zjazd absolwentów "Spartacusa". :)

greet

Haha, byłoby genialnie jakby aktor wystąpił - jak już tyle nazwisk z tej produkcji to czemu nie reszta : )))

matiiii

gannicus to była moja ulubiona postać. Pomyśleć że gdyby nie choroba andy whitfielda to by go prawdopodobnie w ogóle nie było

greet

Ehh, prawda - do dzisiaj pamiętam odcinek 'prequela' w którym na końcu była wzmianka o Andym : ( I przyznam Ci, że nigdy nie spojrzałem na pojawienie się Gannicusa w ten sposób bo przecież faktycznie gdyby nie choroba to pewnie nie byłoby prequela... jakoś nie wyobrażam sobie później serialu bez Gannicusa ale jednocześnie świadomość, że serial mógłby być z Andym - sam nie wiem, co wypadło by lepiej.

matiiii

tak mi się to właśnie przypomniało bo oglądałem ostatnio wywiad z manu Bennett (jako ciekawostka za nim dostał swoją rolę producenci chcieli go w roli barki a potem doctore) i tam wspominał że prequel zrobili żeby dać czas aby andyemu się poprawiło

greet

Dzięki za ciekawostkę! Nikogo innego nie widziałbym w roli 'czempiona z Kapui' (to dla odmiany był mój ulubieniec, hehe).

matiiii

mam nadzieję że manu powróci jeszcze w tym sezonie

greet

Też mam taką nadzieję (wiadomo, że z nadzieją różnie ale mimo wszystko..)

ocenił(a) serial na 9
bambi_8

Odcinek 3x06
TED GRANT ZOSTAJE OSKARŻONY O MORDERSTWO - Po tym jak powieszone ciało zostaje znalezione w siłowni Wildcat, Ted Grant (J.R. Ramirez) staje się głównym podejrzanym. Oliver (Stephen Amell) i Laurel (Katie Cassidy) spierają się odnośnie niewinności Teda. Tymczasem, w retrospekcjach, kiedy Maseo (Karl Yune) potrzebuje, aby Oliver przypomniał sobie, gdzie informator Chiny White ukrył kluczowe informacje, prosi Tatsu (gościnnie Rila Fukushima), o pomoc w odświeżeniu pamięci Olivera. Roy (Colton Haynes) dzieli się sekretem z Felicity (Emily Bett Rickards).

ocenił(a) serial na 8
bambi_8

a krążą ploty, że ta laska którą Olivier uratował w odc 3x05 ( moment jak rzucił się na samochód ) to Cupid ( psycholka z obsesja na temat Arrowa) z przyszłego odcinka 3x07, więc może będzie wiedziała że Ollie to Arrow :P

bzyczek881126

Byłoby ciekawie, gdyby ta plotka okazała się prawdą. Kolejna osoba po stronie zła, która znałaby tożsamość Arrow. Jaki byłby z tego dylemat, co z nią zrobić, aby się nie wygadała.

ocenił(a) serial na 10
bambi_8

https://www.facebook.com/video.php?v=479116882226349 -nowe promo Arrow.
Ps. moje serce jest złamane:-(

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

OMG!!.. Nie no ja licze na to ze jak Ollie się dowie to zareaguje!! ..choc znając go strzeli focha..

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

przyjrzyj się dokładnie.jest moment w którym Oliver rzuca czymś w paprotkę którą dostał od felicity -albo mi się tylko wydaje.

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Faktycznie jest cos takiego..ale może to przypadek ..takie ujęcie kamery..choć może to reakcja na Ray/Fel

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

okaże się w odcinku 6 lub 7. Ale mimo wszystko moje serce rozpadło się na milion kawałków/

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Lubie Ray'a ale jednak mimo wszystko wolalabym zeby akurat w tamtej scenie był Ollie..kurcze znowu namieszaja miedzy Olicity

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

powiem tak zanim oni naprawdę połączą Olivera i Felicity w parę to dużo się stanie.

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Pewnie teraz Felicity trochę przystopuje ..widziałas ze Ollie podjął rozmowę na temat swoich uczuć w ostatnim odcinku a ona to uciela..

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

Felicity nie chce rozpoczynać rozmowy o ich wzajemnych uczuciach do siebie bo wie ze to do nikąd nie prowadzi bo mimo wszystko wie ze Oliver ją kocha a nie chce z nią być -to jak dla mnie ta rozmowa była by bez sensu

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

,,wie ze Oliver ja kocha a nie chce z nią być'' właśnie to może być ten impuls do jej zwiazku Ray'em

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

nie długiego związku -mam nadzieje. Myśle że to będzie tak jak w przypadku związku Sary i Olivera-tylko na kilka odcinków.

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Ciekawe dokąd to wszystko zmierza:-)

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

powiem Ci -do wkurzania fanów Olicity

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Chyba tak..musimy uzbroić się w cierpliwość:-)

MagdaLena121

a mnie to kompletnie nie rusza kto z kim będzie :) hehe może taka jest właśnie różnica między kobietami a facetami ,że mimo że oglądamy serial akcji to jednak wątki miłosne kobiety bardziej wyłapują i je to interesuje hehe

ocenił(a) serial na 9
MagdaLena121

Ray i Felicity= no way... Ja pocieszam się faktem, że Ray jest tylko gościnnie w Serów, jak dobrze słyszałam na 13 lub 16 odcinków :)

ocenił(a) serial na 9
agatka1828

Miało być Arrow :) Hahaha piszę na tel :)

ocenił(a) serial na 10
agatka1828

też pocieszam się faktem że ma on być tylko postacią gościnna- ale tez nie wiadomo jak to będzie z tym Kissem może on ją pocałuje a Felicity powie ze nie może,nie chce itp. w końcu on kocha Olivera

ocenił(a) serial na 9
MagdaLena121

Znalazłam coś takiego :)
-Chcielibyśmy dowiedzieć się kiedy skończą się męki fanów Olicity? Dosłownie umieramy tutaj.
E!Online: Fanom Olicity może nie podobać się to co dotychczas się dzieje w serialu. W nadchodzących odcinkach Ray Palmer będzie chciał przejść z Felicity na wyższy poziom współpracy, zapraszając ją na "spotkanie biznesowe". Jednak bez względu na to jak bardzo uroczy i sexy jest Ray, zawsze istnieć będzie zespół Olicity, także Ray powinien być ostrożny.

ocenił(a) serial na 10
agatka1828

czyli jest nadzieja dla Olicity. a Ray będzie chwilowym pocieszycielem Felicity i być może sprawi on że Oliver nie będzie siedział bezczynnie i zacznie walczyc o Felke.

ocenił(a) serial na 9
MagdaLena121

Wydaje mi się, że tak to ma zadziałać. Bądźmy szczerzy, faceci uwielbiają rywalizować, tym bardziej że chodzi o kobietę. I moim zdaniem dobrze by było gdyby Oliver dowiedział się o tym pocałunku :)