Pierwsze 2 sezony spoko mi się oglądało ale 3 ciego po 3ch odcinkach nie chce mi się oglądać. Rzygać mi się chce jak widzę zachowanie casey. To jest patologia jak ona się zachowuje w stosunku do matki. To że tamta zdradziła ojca nie jest jej sprawą!! A matka jeszcze głupsza bo pozwala na coś takiego... Żenada, nerwy mi puszczają, kończę z tym serialem
Też mnie denerwuje jej zachowanie, nie podoba mi się też jak traktuje Evana. Rozumiem, że jest zagubiona, ale raz się kłócą, potem jest ok, potem znowu go odsuwa...
Była fajniejsza w poprzednich sezonach, to prawda. Teraz się zachowuje jakby jej ktoś nakręcił bąka w dupie.
Od kiedy zdrada rodzica to nie sprawa dziecka.,bardzo,dobrze jest to ty pokazane ona przez to straciła do niej szacunek i tak to zazwyczaj wygląda w życiu.
Tak krótki komentarz a tak wiele ciekawych wniosków można wysnuć o sposobie myślenia autora. Skoro orientacja seksualna rozciąga się na kontinuum..skąd przypisanie Casey i jej zachowania do osoby homoseksualnej? Powiedzenie, że orientacja seksualna może być typowa brzmi bardzo kiepsko, zważywszy na dostęp do informacji i definicji stereotypu. Nie dość, że ty tak pomyślałeś to jeszcze to napisałeś....
Typowy heterosexualny Callahan również Sagittarius show typowo Jak lazy hetero. Lightweights, see Mazda orientacja ma swoje tupowe zachowania. Chcesz powiedzieć, że geje zachowują się tak samo jak hetero?
Starałam się nakreślić, że nie powinniśmy przypisywać zachowaniom Casey konkretnej orientacji szczególnie w fazie eksploracji. Uważam, że ludzie niezależnie od orientacji seksualnej zachowują się różnie i chyba nikt nie zaryzykowałby stwierdzeniem, że tak nie jest. Pomijając kwestie pociągu seksualnego i emocjonalnego...plus ich praktyki
Unikam takich praktyk niezależnie od płci, nie wiem skąd takie podejrzenia....