PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=778573}

Atypowy

Atypical
2017 - 2021
7,7 58 tys. ocen
7,7 10 1 57810
7,8 13 krytyków
Atypowy
powrót do forum serialu Atypowy

W ostatnich latach powstała jakaś dziwna moda żeby każdy serial miał postacie homoseksualne o ile po za scenami łóżkowymi mi to nie przeszkadza to najbardziej mnie denerwuje nagłe odwracanie czyjejś orientacji seksualnej w ramach poprawności politycznej tak jak zapowiada się na sezon 3 z Casey

ocenił(a) serial na 9
MrMcMateusz

Nigdzie nie było powiedziane, że Casey jest heteroseksualna ;)

ocenił(a) serial na 8
MrMcMateusz

Człowieku, heteronorma chyba całkowicie zaslonila Ci oczy. Nie widziałeś stylowki Casey od pierwszego odcinka? Zrobili z niej typową babydyke :D

użytkownik usunięty
Gaja99

Dokładnie, od pierwszego odcinka jej ubiór, gesty, sposób w jaki chodzi, siada itp. robi z niej chłopczyce, ja tylko czekałem aż znajdzie sobie dziewczynę :D

MrMcMateusz

Starałabym się jeszcze może ten zarzut zrozumieć, gdyby chodziło o jakąś 50-letnią postać. Ale w przypadku 16-latki? W tym wieku nie wszyscy wiedzą już na 100%, jakiej są orientacji. Casey jest na etapie odkrywania swojej tożsamości, a pierwszy związek z chłopakiem nie przesądza o tym, że jest hetero. Nie wspominając o tym, ze istnieje jeszcze coś takiego jak biseksualizm - świat nie jest zero-jedynkowy.

ocenił(a) serial na 8
MrMcMateusz

Biseksualność nie jest tak niespotykana, jak się niektórym wydaje. Nie ma żadnej poprawności politycznej w pokazywaniu świata takim, jakim jest - żyją na nim osoby o różnych preferencjach seksualnych. Czas się z tym pogodzić

MrMcMateusz

To jest Netflix, u nich w każdym serialu musi być jakaś para homoseksualna.

pokrytysniegiem

To jest życie, w nim średnio 1 na 15 osób musi być homoseksualna.

ocenił(a) serial na 7
MrMcMateusz

To nie jest moda, tylko postęp. Mamy XXI wiek i ludzie nie boją się mówić na te tematy, a tym bardziej pokazywać je w filmach i serialach. Czas się z tym pogodzić.

ocenił(a) serial na 8
MrMcMateusz

Jakie odwracanie orientacji? Ty chyba nie masz pojęcia czym w ogóle jest orientacja seksualna...