PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=114862}

Babilon 5

Babylon 5
1994 - 1998
7,4 3,3 tys. ocen
7,4 10 1 3268
Babilon 5
powrót do forum serialu Babilon 5

Bardz chciałabym miec ten serial w jakiejkolwiek postaci - kasety video, dvd, divixa...Czy ktoś dysponuje do niego dostępem?

ocenił(a) serial na 9
Admete

Fan się zgłasza.Ale niestety nie mam tego o co prosisz.

lukas19dragon

Wielka szkoda. Wiem, że można dostać wszystkie sezony Babylon V na Amazonie ( na przyklad niemieckim ), ale to kosztuje. Pozostaje tylko nadzieja, że kiedyś powtorzą ten serial w TV. Jeden z najlepszych seriali SF jakie miałam okazję oglądać. Seria 3 to prawdziwy majstersztyk.:-) Podobało mi się w tej produkcji to, że cała historia miała drugie znaczenie, a postacie nie były jednowymiarowe. Nawet najmniejszy szczegół mógł się okazać ważny.:-) Pzdrawiam.

Admete

w sieci jest tego mnostwo, jesli masz stale lacze to jaki problem?
doradzam np. dc++ i znajdziesz wszystko ,ostatnio znalazlem komplet 5 serii
pozdro i powodzenia

ocenił(a) serial na 9
Admete

kolejny fan :-) fakt, najlepszy jest sezon 3... ale 4 wcale nie jest gorszy, szczególnie, że zostało skondensowane w nim najwięcej wątków (nie było wtedy jeszcze pewne czy powstanie 5 sezon, więc starano się jak najwięcej upchnąć w sezonie 4)

użytkownik usunięty
Admete

Babylon 5 jest na : http://www.vip-torrents.com/
Tam znajdziesz torrenty z tym serialem i filmem. Do odczytania torrentów i ściągnięcia filmów potrzebujesz porramu , njlepiej BitComet 0.56.Pozdrawiam

użytkownik usunięty

Witam . Bardzo lubię ten serial , uważam go za najlepszy . I mam cały , łacznie z filmami pełnometrażowymi i Kosmiczną Krucjatą, w dvd ripach . Jak ktoś chce o nim porozmawiać , proponuję GG . Mój numer 3019754.
Uważam ten serial za najlepszy z gatunku sf . Jest ktoś innego zdania ?
ZK5

Admete

hmmm....

a ja mam całość :) + Filmy :)

haron79

Mam juz dwa pierwsze sezony ( właśnie skończyłam ogladać ) a kolejne dostanę niedługo. :-) Po latach stwierdzam, ze ten serial nadal pozostał jednymz najlepszych w swoim gatunku.

haron79

Mam juz dwa pierwsze sezony ( właśnie skończyłam ogladać ) a kolejne dostanę niedługo. :-) Po latach stwierdzam, ze ten serial nadal pozostał jednymz najlepszych w swoim gatunku.

ocenił(a) serial na 9
Admete

13 lutego zmarł Andreas Katsulas (G'Kar). Dla mnie był drugą najbardziej wyrazistą postacią w serialu ( pierwsze miejsce zajmuje oczywiście Londo). Szkoda że zmarł, nie byłem jego jakimś wielkim fanem, ale Babylon 5 to serial, który jest dla mnie czymś więcej niż klasyką. To jadna z takich życzy które pamięta się całe życie.