PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95512}
7,0 26 tys. ocen
7,0 10 1 25512
6,2 8 krytyków
Beverly Hills, 90210
powrót do forum serialu Beverly Hills, 90210

Fani BH90210 ! Nie pozwólmy żeby ten seral leciał o godzinie 10:30 rano , wtedy nikt z nas nie będzie mógł go oglądać ! Piszcie do polsatu
http://www.polsat.com.pl/index.php?location=contact
Jeśli naisze dużo osób to może nie zmienią godziny !

xDDDDD

Donna David Brenda i Kelly idą do hotelu , bo tma zatrzymali się jacyś słynni wokaliści (David załatfił to dla Donny ) W hotelu Donna spotyka swoją matkę . Dylan Steve i Brandon zotają sami w domu i zamawiaja striptizerkę . W tym czasie ( chwilę przed striptizerką ) przychodzi Andrea . Chłopacy nie potrafią jej wyprosić . Kiedy prostytutka przychodzi przedstawiają ją jako kuzynkę Seandy . Stritizerka opowiada im o sobie . Po długim czasie Andrea wychodzi . Striptizerka wałącza muzykę i zaczyna tańczyć , ale Brandon rozmyślił się . Steve Brandon i Dylan stwierdzają że za dużo o niej wiedzą , aby teraz patrzeć jak się rozbiera . Striptizerka wychodzi z domu , ale w drzwiach natyka się na rodziców Brandona . Brandon mówi im że to kuzynka Steve'a . Kelly udaje się zaprzyjaźnić z chłopakamio z tego zespołu i pije z nimi kawę . David i Brenda idą do pokoju hotelowego . Donna przypadkiem widzi swoją matkę całującą się z innym facetem . Dowiaduje się że jej matka ma romans . Jest zrozpaczona . David i Brenda starają sie ją pocieszyć . Brenda zabiera ją do siebie do domu , a Kelly zostaje na koncercie . Potem Sendy tłumaczy Donnie że jej mama ją kocha itpo . Kiedy przyjeżdża mama Donny , Donna każe jej się wynosić . Jednak potem wraca do domu i godzi się z mamą . David przychodiz po nią i całą paczką idą do Pech Pitt . Kelly opowiada Donnie o koncercie .

ocenił(a) serial na 10
xDDDDD

streszczenie jest dostepne nw telegazecie polstatu (najpierw 301 i przy BH90210 jest odnoscik :D)

ocenił(a) serial na 10
Dylan_McKay

o hehe ja też chce chorować ;/ ja tylko 2 razy oglądałam po tym jak zmienili emisje serialu ehh a bym sobie obejrzała ;/ ;)
Pzdr. Buźka:)

ocenił(a) serial na 10
Czekoladova_Czekolada_

to masz szczęście że w ogóle chorowałaś (wiem że to głupio brzmi :)) ja jestem zdrowa jak ryba i nie zanosi się żebym w najbliższym czasie chorowała, a co za tym idzie nie obejżę BH ;( ;(

xDDDDD

Ja naprawde dużo ostatnio choruje , no i po średni mam szczęścei heh....

ocenił(a) serial na 10
xDDDDD

hehe no to zazdroszczę , ja też bym sobie obejrzała (choć to niemożliwe)... Pzdr :***

Czekoladova_Czekolada_

no to macie szczęście ze chorujecie ja to osbie moge pomarzyc o chorowaniu jakos nic mnie nie łapie a do pracy codziennie mam na rano pocieszam sie tylko ze w czwartek mam wolne wiec sobie obejrze choc jedne odcinek

xDDDDD

Ja miałam w graści cały komplet książek Beverly Hills , ale ktoś mnie przelicytował :( . Ale mama kupiła mi 3 :)
Aaa Polsat nie odpisuje mi na trzeciego e-maila ! To już jest szczyt chamstwa !

ocenił(a) serial na 7
xDDDDD

:) Dzięki za streszczenie :)
A co do chorowania, to ja tydzień temu byłam chora i cały tydzień siedziałam w domu, więc miałam okazję trochę pooglądać..., ale szybko się to nie powtórzy... Ehhh... :(

xDDDDD

A ze mną to nic nie wiadomko ,ale lepiej nie bo takie zaległości w szkole będe mieć że szok.........Ale na mnie ostatnio wszystkie zarazy się pchają , więc może jeszcze obejrze kilka odcinkow...heh...

ocenił(a) serial na 6
xDDDDD

Jakby ktoś chciał stronę, gdzie można ściągnąć pełne sezony 1-6, pisać na GG (7120620)

xDDDDD

Ale po polsku ?

ocenił(a) serial na 9
xDDDDD

Właśnie po polsku? I za darmo?
<za krótki>
<za krótki>

ocenił(a) serial na 6
piratka4

Po angielsku i za darmo <za krotki> jkbdslkbfkrbgkjdfgfdhfgnfg

xDDDDD

Po angielsku to nie....szkoda że nie ma po polsku ...
Buźka

ocenił(a) serial na 10
xDDDDD

hehe ja to bym nawet po angielsku sobie obejrzała xD
Buziaki :*

xDDDDD

Takie urywki są na you tube .
Buźka

xDDDDD

a ja mam do szkoły na popołudniu tak więc sobie oglądam rano :)

Don_Juana

Ja nie mam na popołudnie ale nie chciałabym tak chodzić do szkoły tylko tyle że nie moge oglądnąć BH90210 ;(

Frantic_Girl

ja też mam na popołudnie więc oglądam;P to jedyny plus lekcji popołudniowych xD ehhh ale już niedługo sie to zmieni bo przejdziemy na ranną zmiane:/

ocenił(a) serial na 6
imagination90

napisałam ponownie do polsatu! tym razem bez żadnego pozdrawiam, stanowczo i tolerancyjnie! to przykre, że tak nas traktują :(

do wakacji długa droga, a nawet jeśli do nich dojdzie to i tak nie będzie już odcinków z moją ulubioną bohaterką Brendą, bo wtedy odejdzie z serialu. :(

ocenił(a) serial na 10
JustFurious

Ja nie wierzę żeby polsat zmienił godzinę emisji. Ale ostatnio czytałam na jakimś forum że tvp2 ma wykupiony ten serial! Co prawda niewiem, czy wszystkie sezony ale pewnie więkrzość!

ocenił(a) serial na 7
Oldzia_

No tak, 2TVP ma wykupiony serial, bo o ile się nie mylę, to oni pierwsi go pokazywali w telewizji :) Ale wątpię, żeby puścili BH90210 ponownie...

Pinky_Emm

Ja też wątpie żeby teraz dali BH90210 bo teraz te wszystkie nowe teleturnieje są itp. Będzie ciężko ;(

xDDDDD

A ja mam teraz strasznego pecha bo ciągle choruje , znowu coś mnie złapało no i sobie oglądam :))))) Fajnie by było gdyby 2 puściła bh90210 np. zamist badziewnego M jak miłość .

xDDDDD

Ja się dzisiaj zwolniłam ze szkoły ;D I teraz oglądam sobie BH90210 ;D ;)

ocenił(a) serial na 10
xDDDDD

m jak miłość nie jest jeszcze takie najgorsze, wolałabym bh zamiast barw szczęścia albo na dobre i na złe :P :P

Oldzia_

Ja bym chciała żeby wogóle było !!
<za krótki> <za krótki>

xDDDDD

Masz rację , na dobre i na złe to porażka.....A polsat mógłby teraz puszczać powtórki BH zamiast bundych .......

ocenił(a) serial na 10
xDDDDD

;( beznadziejnie ze nie mozna ogladac Bh....
A wie ktosd moze ktore odcinki beda lecialy we wakacje?
I czy BH w ogole bedzie jeszcze emitowane do tego czasu?

ily15

Nie wiem ale znając polsat to może już nie być BH90210 ;(
A jak będzie w wakacje to już nie będzie tych bohaterów ;(

ocenił(a) serial na 10
Frantic_Girl

Ja nie moge...
Niewierze zeby BH mialo tak mala ogladalnosc ze trzebabylo to przeniesc na 10.30.
A Chirurdzy niesa coprawda zli (bo zdarza mi sie ogladac) ale nie posiadajatego uroku co BH.
A serialu oczywiscie ogladac nie dam rady bo chodze do szkoly i wracam dopiero kolo 15... ;/;/
Wciagnelam sie w to keidy jeszce lecialo o normlanej porze. I codziennie w zasadzie czekalam tylko na ten serial. A teraz?
Echh... żenada.
Miejmy nadzieje, ze kiedys jakas NORMALNA stacja telewizyjna pusci BH od poczatku do konca o normlanej porze.
....

xDDDDD

Właśnie . I najlepsza byłaby jedynka ........

xDDDDD

Przynajmniej by reklam nie było które tak mnie denerwują ;/

ocenił(a) serial na 10
Frantic_Girl

Dokładnie.
Ale nieorzumiem tych ludzi co pracuja w Polsacie. Przeciez Beverly jest serialem czysto mlodziezowym wiec jak mlodziez ma go ogladac jak chodzi do szkoly...?!
Pffff. Ale ejstem zla! Jeszcze teraz w BH beda te odcinki dotyczace Brendy i Dylana... a ja tak strasznie chcialam wlasnie to ogladnac...

ily15

Nom zgadzam się serial dla młodzieży a młodzież nie może go oglądać ;/ Też chciałam obejrzeć te odcinki ;(

xDDDDD

No ja też . Ale chyba napisze 4 e-maila do polsatu

ocenił(a) serial na 10
xDDDDD

Hey:***
Ja też napisalam do polsatu ale Ci frajezy nawet nie raczyli odpisac:(( Mam nadzieje ze puszcza BH90210 przed Pierwsza Miloscia a nie o 10.30;/ Pzdr

xDDDDD

hej.współczuję wszystkim którzy nie mogą oglądać Beverly!3-y pierwsze serie są najciekawsze!Polsat postąpił skandalicznie zmieniając godzinę emisji!Ja kiedyś oglądałam ten serial,ale miło jest go zobaczyć po tylu latach!Uważam ,że jest super

xDDDDD

Ja już czawartego e-malia wysłałam . I nie raczą odpisac....

ocenił(a) serial na 10
xDDDDD

pewie sie boja :))) heh le kurcze bardzo szkoda ze nie puszeczja o tej normalniej porze tylko o 10.30 ;/;/ lol2 dla nich (dzisiaj ogladalam odcinek BH90210 bo mam wolne :))) i ten serial duzo lepszy jest niz bylna poczatku tylko ze szkoda ze o 10.30!!!) <lol2> pzdr

ocenił(a) serial na 10
BigMovieFan

Nie dobijajcie mnie ze ogladaliscie ;p
Ja bede miala dopiero okazje ogladnac kiedy bedą matury czyli gdzies w maju.
I to i tak tylko 4 odcinki. ;(

Kurde. ;/;/
I Polsat w ogole nic nie odpisuje na te meile? Nic?!
Frajerzy...

ily15

siema wszystkim!
nie wiem czy czytaliście co pisze na wikipedi:
"25 kwietnia stacja Polsat kończy emisję Beverly Hills 90210 .W miejsce niego wstawi 1 sezon Czarodziejek."
<brawo>
chyba też napiszę do nich maila co oni sobie wyobrażają....

ocenił(a) serial na 6
Don_Juana

w polsacie pracują same chamy które w ogóle nie szanują widzów! nie znoszę polsatu! po prostu nie znoszę!!! buźka :*

ocenił(a) serial na 7
Don_Juana

To jakaś porażka!! :| czy do cholery żadna stacja, nie może wyemitować BH90210 od początku do końca?! Jaki ma sens, puszczanie 3-4 pierwszych serii i kończenie, oraz puszczanie zaraz po tym innego serialu?! Kompletny bezsens!!

ocenił(a) serial na 7
Pinky_Emm

...Chociaż z drugiej strony, można się było tego po nich spodziewać. Skoro ni odpisują ma e-maile i w ogóle nie liczą się z oglądającymi BH90210, no to czemu mieliby się liczyć z tym, że my nadal chcemy ten serial oglądać...

Pinky_Emm

Ja też nienawidzę polsatu !! Powtarzają i kto tu rządzi a Beverly by mogli w tym czasie dać ;/

xDDDDD

No tak ....wiedziałam że tak się stanir , ale mi to za wielkiej różnicy nie robi czy kończą emisje czy puszczają o 10:30 . Ja dziś zaczęłam czytać książke beverly hills . Zaraz napisze e-maila do jedynki z prośbą , może oni nie zlekcaważą widzów . Założę się jakby jedynka zaczęła emitować to od początku do końca....

ocenił(a) serial na 10
xDDDDD

Ten Polsat mnie wkurza ze nie puszczaja serialow od poczatku do konca tylko wpolowie koncza i pewnie tez Charmed zakoncza puszacz to bym sie ostro wkurwila ale Bh90210 tez bardzo bardzo luvie :))) Powinni puszczan niego a nie pojebany w cztery dupy seria i kto tu rzadz!! Na TV4 puszczali BH ale przestali na prawie samym paczatku wiec niech sie pcha w dupe ten Polsat!!! Jak zaprzestana puszczac Charmed to Polsat tak zwyzywam ze chyba go juz nie bedzie:))) Pzdr dal fanow BH90210 i Charmed:*******

xDDDDD

Hmm ale na stronie polsatu w programie tv pisze ze w poniedziałek nadal leci beverly (odc.60)...wiec albo ktos w wikipedi sie pomylił albo polsat sam nie wie co puszcza...Mi tam o 10:30 w miare pasuje bo i tak nagrywam na video i później oglądam...:)