PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=39323}

Bez śladu

Without a Trace
2002 - 2009
7,3 12 tys. ocen
7,3 10 1 12379
Bez śladu
powrót do forum serialu Bez śladu
ocenił(a) serial na 10
Happily_ever_after

I jak zwykle pewnie przyjdzie nam czekać na kolejne odcinki w przyszłym roku na wakacje!!! Wkurza mnie co ta stacja wyprawia, przesada!!!

effa5

oby tylko wyemitowali kolejne odcinki...

Internatka

a czy to pewne info?? moze po prostu przesuną godzinę emisji z 22:00 na 00:00??

edd3

niestety nie, nie pamietam jak bylo w tamtym roku, moze wy pamietacie bo w wakacje bylo, a pozniej pamietam, ze bylo jakos w pazdzierniku, ale nie pamietam czy we wrzesniu

Happily_ever_after

przegladalam sobie program na stronie tvn i od 19 wrzesnia bez sladu bedzie o 14.15, jakies powtorki tylko nie wiem ktorego sezonu

Happily_ever_after

hm a jak weszłas na prgram tvn bo mi sie pokazuje tylko do 8 wrzesnia?

olka115

w pasku adresowym masz zawarta date, wiec wystarczy zmienic 08 na 09, 10 i tak dalej, program jest do 21 wrzesnia jak narazie, pewnie w przyszlym tygodniu bedzie tez na nastepne dni

Happily_ever_after

daje Ci linka do programu na 21 wrzesnia i teraz wystarczy tylko zmienic 21 na 20, 19 etc
http://www.tvn.pl/2007-09-21,,176,program.html

Happily_ever_after

dziekuje CI bardzo:):******* hehe nie wpadabym na to sama:D

ocenił(a) serial na 8
Happily_ever_after

no wlasnie tez wlasnie przejrzalam gazete,zarowno tvn i tvn7 nie bede puszczac serialu bez sladu, ale dlaczego???

yagasowa

Bo, cytuję z Teletygodnia: "w nowej ramówce TVN po prostu nie ma miejsca na seriale typu 'Bez śladu", "Detektyw Monk" itp." Jednak zarząd naszej kochanej stacji ma nadzieję, że seriale te niedługo wrócą. Może nawet jeszcze w tym roku.

ocenił(a) serial na 8
MKaro

no swietnie, pewnie jeszcze z łaską je przywroca -> qrcze przeciez te seriale maja duza ogladalnosc, ale oczywiscie lepiej puszczac majewskiego...eh

yagasowa

nie ma miejsca w ramowce bo dadza szesc stop pod ziemia, uwaga faceci i agenci ncis, ja nie rozumiem takiej logiki zeby przerywac emisje 3 seriali w niecalej polowie, a zaczynac nowe

Happily_ever_after

Święta prawda. Przecież logiczniejsze jest puszczenie całego sezonu jednego serialu, a potem rozpoczęcie następnego "odcinkowca". Po to w końcu seriale są dzielone na serie. No ale skoro TVN koniecznie musi już teraz wyemitować swoje programy, to nam, wielbicielom zespołu Jacka Malone'a pozostaje tylko czekać, aż zapadnie decyzja o kontynuacji "Bez śladu" albo kombinować ze ściąganiem z Netu...

MKaro

No jak widać, "Bez Śladu" zniknęło bez śladu... I to nie po raz pierwszy.

Happily_ever_after

Jak to nie będzie!!! Od 18 września Bez śladu od poniedziałku do piątku o 14.15 (bez żadnej powtórki). Znakomita pora nie ma co

MistrzSeller

Przecież to powtórki odcinków drugiej serii...

ocenił(a) serial na 10
MKaro

Nie rozumiem czemu akurat na drugą ich teraz wzięło...:/ No ale ja chyba wolę powtórki niż nic;) Pozostaje net...

Ajcia

ja niestety nie moge oglądać powtórek bo do późna jestem w szkole, a szkoda bo 2 sezonu nie ogladałam:( jesli ktos ma na kompie 2 sezon niech pisze na maila: magda.mieczaj@interia.pl będę wdzięczna, z góry dziekuję i pozdrawiam:):):):)