do ciekawostek tego, jak i kilku innych seriali kryminalnych, powinno się dodać fakt, że w Polsce puszcza się je na tvnie - najbardziej pokręconej stacji telewizyjnej, jaka kiedykolwiek została stworzona. czy oni się kiedykolwiek zdecydują, co będą emitować?? albo może wpadną na genialny pomysł jakim jest wyemitowanie CAŁEGO sezonu serialu, a nie przerywaniu w połowie i nadawaniu następnego?
taaa masz całkowitą rację! zgadzam sie z tym. i do tego jescze dochodzi piekielnie nienormalna pora emitowania... raz za późno (bo o 23.30) a raz za wcześnie (bo o 14,.25) to nienormalne! już pisałam do nich na meila żeby zmienili porę emisji i najlepiej byłoby gdyby emitowali całe sezony a nie urywki ale to nic nie daje. nie odpisali. jedyną stacją jaką cenię jest Posact, bo gdy napisałam do nich żeby zmienili emisję innego serialu (nie będę robić reklamy) to od razu odpisali (no może nie od razu ale po godzinie) i zmienili! później patrzylam to leciał o całkiem przyzwoitej porze!
Tak, zgadzam się z wami w 100%. Najlepiej żeby kontynuowali 4 sezon, bo ja nie będę wieczność czekać i w końcu się zdenerwuje xD. Też lubię Polsat, a ten TVN już doprowadza mnie do szału. TVN-owi polecam to: www.żal.pl
tak, a kurde znowu mamy oglądać te same odcinki! ostatnio oglądałam o tej 15-letniej dziewczynie co urodzila a wczoraj chyba o chłopcu z autyzmem a rok temu leciało to samo;/ tak, powinni 4 sezon puścić, bo zanim do niego dojdą to pewnie jeszcze kilka razy wstrzymają emisjE:/
jak dla mnie to dobrze ze są powtórki, bo nie oglądałam 3 serii, ale teraz i tak nie moge oglądać bo jestem o tej porze zawsze w szkole...
heh ja też jestem o tej porze w szkole, ale jak kończe o 14.15 to szybko lecę na autobus i biegiem do domu:) i mnie to wkurzylo ze nie moge oglądać:/ ale napisałam do tvn o przeniesienie emisji ale i tak nie odpisująl;/ mam nadzieje ze w koncu puszczą to o normalnej godzinie... chyba ze to cud a w cuda nie powinno sie wierzyć...:/
Haha! TVN nie odpisuje bo to telewizja jest tak komercyjna że rzygać się chce... Już kiedyś pisałem im żeby przełożyli jeden serial i o dziwo odpisali ale w ich każdym meilu padają słowa "indywidualnym zainteresowaniu". jakby mi tylko nie pasowała godzina emisji... Oni nie myślą za bardzo... Już nie raz puszczają fajny serial w godzinach w który większość osób jest w szkole... Przykładem niech chociaż będzie niedawno emitowane "Proste życie" Dali super porę: Czwartek o godz. 11 kiedy to jest dla młodzieży a młodzież o tej godzinie jest w szkole...
Szkoda słów na TVN...
yyy mi już po prostu brakuje słow, a w piątek już nie ma "bez śladu" bo TVN sobie tak wymyślił! musi lecieć jakaś denna "Weronika Mars"
Kurde też widziałem w gazecie że od piątku nie będzie BŚ, żałosne... ja teraz mam ferie i co mam niby oglądać? Już naprawde pogłupieli w tym TVN-ie. "Programowo najlepsza" o lol... oni chyba sobie jaja z widzów robią :/