Biały Lotos
powrót do forum 1 sezonu

Narazie porażka

ocenił(a) serial na 5

Oglądam 3 odcinek, nudne flaki z olejem, tak jak ktoś już napisał, to wszystko już było... Rozkręci się czy juz mi nie podejdzie? Martwi mnie ze odcinek 2 ma ocene 7. Nie wiem skąd... Źle to wróży

ocenił(a) serial na 8
adrimag

Mam podobnie, jedyne póki co mnie trzyma to ładne widoczki i co się przytrafi tej dziewczynie, o ile to w ogóle ona ginie.

ocenił(a) serial na 5
lol_ka

Najgorsza jest ta irytująca muzyka... Na szczęście w 2 sezonie juz tego nie ma tak dużo. Ale niestety powiem Ci że cały sezon 1 jest taki słaby, nie wiem kto to ocenia, fani pierwszej miłości czy pamiętników z wakacji? ... Wydaje mi się że nie warto dalej tego oglądać, jest tyle lepszych seriali.

ocenił(a) serial na 8
adrimag

Nie no 2 ostatnie odcinki już spoko. Ogólnie mam mieszane uczucia, podobali mi się ci walnięci ludzie i ich problemy, tylko okropnie się to wszystko wlekło przez pierwsze 5 odcinków. Może taki był zamysł, wakacyjna atmosfera i małe subtelne problemy, ale spokojnie jakby uciąć jeden odcinek tych dłużyzn to by nic nie brakowało. I jeszcze musi być strasznie przewidywalny ten serial, bo zgadłam prawie wszystko, a mi się to zwykle nie zdarza :D

lol_ka

Ktoś wytłumaczy czym się tu można zachwycać?

Maciej_Chudyba

Zmarnowałem kilka godzin, które można było poświęcić na jakich lepszy film.

ocenił(a) serial na 6
adrimag

W każdej scenie tego serialu któryś z bohaterów czuje się niezręcznie/ jest zażenowany/zmieszany. To ich cały pomysł na serial. Faktycznie bardzo "oryginalny" bo w normalnych filmach tego typu sceny sie zdarzają ale nie są obowiązkowe. Dlatego te flaki z olejem mogą się niektórym podobać. Jeśli ktoś lubi oglądać zażenowanie innych to serial dla niego.

ocenił(a) serial na 5
GonsiorLesny

Nie bez powodu w tv od 10-17 lecą paradokumenty, pamiętniki z wakacji, policjanci itd. Ludzie to lubią a hbo zwietrzylo biznes 

ocenił(a) serial na 8
GonsiorLesny

Serio? Mnie to śmieszyło jak każda prawie scena wzbudzała we mnie zażenowanie zachowaniem bohaterów (szczególnie matka Stiflera).
Chyba cały zamysł serialu polegał na tym, żeby ośmieszyć bohaterów, czyli bogatych. 
Kilka rodzajów bogaczy zostalo przedstawionych. Młody bogacz który myśli, dla którego najważniejszy jest status. Nie ważne, że ma lepszy pokój musi walczyć o najdroższy nawet kosztem własnej podróży poślubnej. 

Jego bogata mamuśka, która uważa że pomaganie innym polega na siedzeniu w zarządach fundacji.

Córka bogaczy, która nauczona, że wszystko dostaje i chce mieć wszystko to co jej przyjaciółka i dodatkowo gardzi swoimi rodzicami, ale nie ma problemu korzystać z ich pieniędzy. Ostatecznie jednak pokazuje, że i tak jest taka jak oni i czuje się z nimi związana.

No i wiśnienka ma torcie Mama Stiflera która oprócz forsy odziedziczyla masę problemów psychicznych i kompleksów. Jednoczeneśnie wykorzystuje ludzi aby ulżyć swojemu cierpieniu i porzuca ich jak tylko jej pomogą.

ocenił(a) serial na 8
adrimag

Idę już z trzecim sezonem i wg mnie każdy kolejny sezon jest lepszy. Drugi był świetny, a trzeci mi się podoba jeszcze bardziej, chociaż się jeszcze nie skończył. Chyba te postaci są w tym sezonie najciekawsze no i powrót tropików zawsze na plus.