PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=628648}
7,3 491  ocen
7,3 10 1 491
Bo-seu-ga Dal-la-jyeott-eo-yo
powrót do forum serialu Bo-seu-ga Dal-la-jyeott-eo-yo

polecam!

ocenił(a) serial na 9

zdecydowanie polecam jako alternatywę dla drętwych głupkowatych polskich czy amerykańskich seriali ;)
działa bardziej antydepresyjnie niż wielki kubeł lodów czekoladowych - dla każdego ( ale jednak zdecydowanie polecam Paniom) kto potrzebuje lekkostrawnego humoru, przyjemnych doznań estetycznych i lekkiej romantycznej historii - jedenz lepszych koreańskich seriali zawierających elementy romantyczne i humorystyczne, które zdarzyło mi się oglądać, gdyż nie jest przesłodzony, dobrze zagrany - każdy charakter dobrze, wielopłaszczyznowo dopracowany, sama przyjemność, może poza 3 ostatnimi odcinkami, które trochę odbiegają klimatem od całości ;)

tenka

Całkowicie się z Tobą zgadzam, świetna drama. Nie obejrzałam jeszcze do końca, ale bardzo podoba mi się to, że jak narazie nie ma irytujących postaci, każdy jest inny, nie ma bohaterów jednoznacznie złych. W każdej dramie, którą do tej pory widziałam był ktoś, kto mnie szalenie denerwował, tutaj tego nie ma i bardzo jestem z tego powodu zadowolona:)

ocenił(a) serial na 7
charlotte17

od 10 odcinka strasznie nudna... obejrzałam do końca, ale się przemęczyłam...

moudmargolcia

Niestety chyba muszę się z Tobą zgodzić - gdy pisałam wcześniejszy komentarz byłam chyba na 8 odcinku. Potem doszłam do 11 i na tym się skończyło, jakoś nie mogę ruszyć dalej... I pomyśleć, że jeszcze 7 przede mną... Jak na mój gust za długa ta drama, standardowe 16 odc. by wystarczyło.

charlotte17

wiecie może gdzie mogę to obejrzeć najlepiej po polsku?

ocenił(a) serial na 9
tenka

jestem na etapie 8 odcinka i do tej pory świetne, lekkie, bohaterowie super