PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=801128}
7,4 33 tys. ocen
7,4 10 1 32672
6,7 15 krytyków
Bodyguard
powrót do forum serialu Bodyguard

Jako typowy szowinista, rasista i nazista rozwaliło mnie że glownodowodzaca to kobieta, snajper kobieta, i saper kobieta :D poziom absurdu zbyt wysoki. Ale rozumiem, Netflix wiadomo.

ocenił(a) serial na 8
exDany

Taa,też mnie to rozbawiło.Wszędzie te baby.Terrorystka,dowódca komandosów,minister.Policja i wywiad też baby :)No dobra-minister powinien być kobietą dla zachowania dramaturgii i dobrego smaku. To się robi po prostu groteskowe.Brakuje tylko geja i lesbijki ale jest szansa ,że pojawią się w dalszych odcinkach.Ale mimo wszystko oglądam dalej bo serial zacny.No i akcent głównego bohatera rozwala system :)

ocenił(a) serial na 3
exDany

Nie zapominaj o Azjatach. Określenie muzułmańskiej terrorystki mianem Azjatki sprawiło, że jeden odcinek mi wystarczył.

icenumerocinq

A nie była azjatką? W UK często tak się o tych ludziach mówi, bo szok - przeważnie są z Azji. Dla nas dziwnie to brzmi, ale to nic nowego w UK.

ocenił(a) serial na 3
Writer

Była Azjatką, ale w komunikatach policyjnych chodzi o precyzyjny opis napastnika, a tu precyzyjnym opisem powinno być - muzułmanka. Ciemna karnacja z burką na głowie.

icenumerocinq

Właśnie z powodu precyzji opisu przyjęła się praktyka - Azjata, bo pod tym kryje się zarówno Pakistańczyk i Hindus, którzy stanowili największa mniejszość w UK, a fizycznie są podobni. Stwierdzenie Arab nie obejmuje obu tych nacji.

ocenił(a) serial na 2
exDany

Ale co Netflix? Jak ten serial nie jest od Netflixa. Tylko przez angielska stacje

ocenił(a) serial na 7
Armando918

To jest Koprodukcja BBC i Netflix

tekstyl

Żadna koprodukcja, Netflix kupił prawa od BBC do dystrybucji juz po produkcji serialu, polecam strone serialu na wikipedii.

ocenił(a) serial na 7
exDany

lepsze to niż ksiądz w sutannie tropiący przestępców

ocenił(a) serial na 5
exDany

Ten lewacki Netflix zrobił takie produkcje jak Paradise PD, Bojack Horseman czy Big Mouth. Gdybyście oglądali to wiedzielibyście co tam się odwala w kwestii poprawności politycznej. Ale czego wymagać od prostych ludzi.

exDany

Nie wymagam pomyslunku od takich ludzi ale mozna bylo sprawdzic, ze to serial BBC a nie netflixa.

ocenił(a) serial na 8
exDany

To jest na serio komentarz?