PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10086065}
8,1 764  oceny
8,1 10 1 764
Bon appétit, Wasza Wysokość
powrót do forum serialu Bon appétit, Wasza Wysokość

Bardzo przyjemnie się ją oglądało natomiast nie obyło się bez wad początek super wciągnął natychmiast natomiast pojedynek kulinarny rozciągnięty na prawie 3 odcinki to jednak mała przesada spowodowało to że w środku serial stracił trochę tempo żeby w końcówce ruszyć bez zatrzymywania się. Niestety sama końca również jest małym rozczarowaniem wszystko potoczyło się tak szybko bez ważnych wyjaśnień. Najważniejsze pytanie jak królowi udało się przenieść do współczesności tego bardzo mi zabrakło i spowodowało duży niedosyt chociaż i tak się cieszę że mieliśmy szczęśliwe zakończenie bo zapowiadało się na kolejną k-traume. Po za tym aktorsko stał na wysokim poziomie główni aktorzy już nie raz udowodnili w poprzednich produkcjach dlaczego są tak chętnie obsadzani w głównych rolach. Jednak tutaj na główną uwagę zasługuje aktor grający króla moim zdaniem zagrał niesamowicie od scen komediowych aż po sceny dramatyczne mam nadzieję że dostanie dużo propozycji na kolejne seriale. Główna aktorka również nie zawiodła. Oczywiście sam serial jest nakręcony świetnie stroje też robią wrażenie cały klimat czasów z przeszłości jest dopracowany w najdrobniejszych szczegółach. Nie obyło się bez wad ale na pewno zostanie on w mojej pamięci jakoś coś co będę mógł bez wahania polecić innym.