PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=551288}
7,7 34 tys. ocen
7,7 10 1 33841
6,2 4 krytyków
Boso przez świat
powrót do forum serialu Boso przez świat

Ostatni rycerz tradycji, moralności, patriotyzmu i polskiej katolickiej tożsamości w codziennej zalewie permisywizmu, obleśnej wszech-tolerancji dla zła. Ostatni co ma odwagę publicznie powiedzieć co jest dobre a co nie! I za to jest bezpardonowo atakowany przez salon i jego "pożytecznych idiotów".
Żal iż pozostaje osamotniony w walce z mniejszością, która zdominowała media, trucicieli młodego pokolenia, za które przodkowie przelewali swą krew w ofiarnej walce.

użytkownik usunięty
flowenoll

Za to, że woli chłopaczków i cierpi straszne katusze pieczołowicie ukrywając ten fakt, również?

Nawet gdyby okazało się to prawdą to jeszcze bardziej bym go podziwiał, udowodniłby tym iż żyje zgodnie z zasadami, które głosi.

flowenoll

Ten Facet Pan Wojciech Cejrowski podziwiam go za mowę bardzo inteligentny człowiek powinien startować na Prezydenta ode mnie ma już głos. Trzeba się w niego uważnie w słuchać. pięknie, spokojnie mówi. Jego dialogi super się go słucha lubię jego program. Tak samo jak Panią Martę Wojciechowską. Kurde więcej takich programów Telewizja Polska a nie jakieś głupie seriale typu. Galeria, rodzinka i inne żale.com

użytkownik usunięty
flowenoll

No jestem wzruszony tą rwącą rzeką podziwu, jaka płynie od ciebie w stronę Cejrowskiego, ale jednak boję się, że w końcu coś w nim pęknie i skończy się tak jak choćby w przypadku pułkownika Fittsa z American Beauty, czyli nieciekawie.

brzydzę się takimi osobami jak ty, pomawiasz nie mając nic na poparcie swoich słów, lecz się człowieku

użytkownik usunięty
wishram

To miło, ja np. od dziecka brzydzę się makaronem z serem, takim na słodko.