PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=328341}

Brzydula Betty

Ugly Betty
2006 - 2010
6,7 16 tys. ocen
6,7 10 1 15868
6,0 6 krytyków
Brzydula Betty
powrót do forum serialu Brzydula Betty

tu możemy pogadać o 2 serii, jeśli już ktoś zaczął oglądać :)
1 odcinek świetny, na początku byłam w euforii, którą niestety ostatnie minuty ugasiły (kto widział, domyśli się o jaki wątek chodzi...)
pierwszy minuty odcinku boskie, wyłam ze śmiechu :D
dla tych co nie oglądali - jak zobaczycie Amande to padniecie, prawie zawału dostałam na jej widok :D
2 seria zapowiada się super ;)

chrom

a czego nie zrozumiałeś?

smerfetka

tego, ze marc mial sie umowic z tym modelem, a przyszedl fotograf. mam juz napisy i obejrze to jeszcze raz :)

smerfetka

KIEDY BEDZIE 3 SERIA????????wie ktoś?????????

ocenił(a) serial na 7
smerfetka

Nigdzie jeszcze nie ma napisów do 5 odcinka.. Buu.. Musze poczekać z tym odcinkiem. (Bez napisów nie oglądam, bo nic nie zrozumiem pewnie xD)

Salomanka

angielskie są ;)
też oglądam z napisami bo ze słuchu to ciężko jednak ;)

ocenił(a) serial na 7
smerfetka

Pewnie, że ciężko. Już ktoś wcześniej pisał, że napisy są zbędne, bo "dialogi są bardzo proste", ale mnie to nie przekonało. Tym sposobem zawiesiłam się na odcinku 4 i nie wiem co dalej. xD

Salomanka

ale ang napisy można już na szczęście znaleźć dzień po premierze w tv :)

smerfetka

A ja już obejrzałem z napisami :)) odcinek średni szczerze powiedziawszy ale było parę śmiesznych momentów;p

ocenił(a) serial na 7
gut87

Podzielisz się napisami? xD

(Odc. 5 zaczęłam oglądać rano, ale jednak zrezygnowałam.)

ocenił(a) serial na 10
smerfetka

Cmentarne koleżanki Hildy były wspaniałe :D
Całe szczęście Justin już jest 'normalny', Betty i Henry, pasja do siebie idealnie ale on jest taki ... zjebany? nie aż tak jak Walter ale jednak jest nudny.
Betty i blowing, cudowna scena :D
I ciekawi mnie wątek Christiny

Dean

Henry wyglada jak ofiara losu! Tak nie lubie tej postaci! Sztywniak jakich malo. Blowing.. tak;). A co do Christiny, to jej tez nie lubie:), pewnie okaze sie, ze miala meza i musiala wyjechac, bo on ja bil, kurcze, czy ona kiedys tak nie mowila?

ocenił(a) serial na 7
Gryzio

o biciu nie wspominała. Mówiła natomiast, że wieczorami wracał podpity, i że rozrzucał meble. a z takiego opisu łatwo wywnioskować, że ją też bił. ciekawe jak Stuart będzie wyglądać?:)

smerfetka

ostatni odcinek był zajebisty :D nieźle sie uśmiałam z tego ukrywania się Betty i Henry'ego (np akcja pod biurkiem :D) no i końcówka mmm...
ciekawe co dalej wykombinują z ich wątkiem :)

smerfetka

Odcinek 6: Daniel mnie wkurzył- niezły z niego kolega ;-( Ostatnia scena- fascynująca, ciekawe czy coś zmajstrowali? :-D No i Gio wrócił- cudnie- fascynuje mnie ta postać, mam nadzieję, że zostanie na dłużej!!! Mało Marka- jego wątek nie był za ciekawy tzn. był smutny- jeśli się go wstydzi nie powinien z nim być i tyle- widocznie nie zasługuje na niego. No i przedstawienie strasznie mi się podobało!!!

ocenił(a) serial na 10
smerfetka

Wicked, aż ściągnalem soundtrack xD
mało Amandy i Marca.

a za tydzień weselicho :-) i posh spice :P

Dean

posh spice?
może coś więcej? :D

smerfetka

Victoria Beckham, żona Davida Beckhama, członkini zespołu Spice Girl który właśnie wraca na scene zagra gościnnie w 1 odcinku Ugly Betty ;)

oliina

*Spice Girls miało być oczywiscie ;pp

oliina

A ja dodalam takiego newsa jakis czas temu..
Chyba nie widzieliscie tego http://youtube.com/watch?v=67NV2w6jDwI !:D

ocenił(a) serial na 10
Gryzio

Oczywiście, że widziałem :P zawsze oglądam sneak peek'i :P

Gryzio

nie oglądam nigdy trailerów, wole mieć niespodzianke
oo Vera Wang, ciekawe
nie lubie tej całej Victorii, jeden wielki plastik... doprawdy, nie ma sie czym zachwycać jeśli o nią chodzi ;)

smerfetka

A ja ja lubie, ma styl

ocenił(a) serial na 7
smerfetka

Już po odcinku 6, niestety bez napisów, więc nie wyłapałam wszystkiego. Mam nadzieję, że Marc się przełamie, bo Cliff jest super!! (Tak się pisze jego imię?) A Gio mnie totalnie wkurza, wywalić go!

Salomanka

ja tez wlasnie obejrzalam, z napisami pl, sa od 3 dni juz. Ja tam Gio lubie, wywalic Henrego! Cliff jest fajny tylko rzeczywiscie mógłby bardziej o siebie zadbac :) a jak Marc o nim opowiadał :D

oliina

Coooooo? Wywalic Cliffa i Henrego!:D Zostawcie malutkiego Gio w spokoju;)

ocenił(a) serial na 7
Gryzio

Przecież Gio jest wredny! xD
Cliff ma za to poczucie humoru

Salomanka

dołączając się do jakże inteligentnego sporu ( ;) )
Gio won!!! i odwalić mi sie od Henryego :P
a tak serio to nie ma sie o co kłócić...

smerfetka

Jasne, że nie ma się o co kłócić. Ja tam ich wszystkich trzech lubię. Ale Gio najbardziej- może wredny, ale za to ma charakter!!!

balex

oglądałam do 6 odc drugiej serii:) teraz czekam na pozostałe odcinki. Mama pytanie w stanach już skończyła się emisja Bety???

Edward_D__Woood

przecież wczoraj dopiero 7 odcinek był ;)

smerfetka

Dokladnie! Z Victoria Beckham;). Kiedy Gio byl wredny?

Gryzio

akcja z biletami była wredna

smerfetka

Smieszna byla:).

Gryzio

zależy dla kogo, dla mnie to była kradzież i chamstwo

smerfetka

O kurcze.. nie no.. Daniel dal Gio(-wi ;)) te bilety

Gryzio

ale potem dowiedział się, że to była pomyłka i wypadałoby te bilety oddać
mniejsza z tym, nie ma o czym dyskutować ;)

smerfetka

Jest, od tego jest forum:). Wiecie, ze Lindsay Lohan bedzie grac w UB?! Szok..

Gryzio

OMG! Kogo i kiedy?? Ostatnio próbują jak najwięcej gwiazd tam wcisnąć ;)

smerfetka

Nie wiem kiedy, ale wiem kogo:). Otoz LiLo bedzie grala (upadla) krolowa pieknosci, ktora byla, gdy chodzila do szkoly z Betty. Tzn nie, LiLo bedzie grala taka pomocnice Ignacia, bo on otworzy jakis bar z jedzeniem i ona bedzie tam pracowac, a Betty bedzie chciala dla niej znalesc prace w "Modzie"! I pojawi sie w 3 odcinkach.
Fajnie, ze coraz to nowe osoby graja w tym serialu. Wybieraja mozna powiedziec gwiazdy z gornej polki, bo Lindsay swego czasu byla doceniana, a Victoria Beckham teraz bedzie doceniona. O reszcie nie chce mi sie pisac:)

ocenił(a) serial na 6
Gryzio

Oglądaliście 2x07 A Nice Day For A Posh Wedding ??

Scena z Amandą śpiewającą 'Milkshake' mnie powaliła !!
Popłakałam się ze śmiechu - scenarzysci 'Betty' są CUDOWNI !!
I jeszcze Justin oglądający relację ze ślubu na tej całej
imprezie, gdzie nowi obywatele składają przysięgę - miodzio :)

pani_racja

Boski odcinek!!
Posh była fatalna, ale może taka miała być hehe... I te uwielbienie Ameryki dla niej, co za bzdura xD
Wątek z Markiem uroczy, okazał też troche serca ;)
Śpiewająca Amanda była boska, ten repertuar :D (apropos- ślicznie wyglądała, jak zawsze zresztą)
Scena z Justinem faktycznie boska :D "Gwyneth's wearing white to the wedding? That is such a bitch slap" xD

pani_racja

kurcze, mój komentarz gdzieś przepadł...
no to drugi raz:
Odcinek boski!!
Posh była fatalna, ale może taka miała być haha.. I te uwielbienie Ameryki dla niej, cóż za bzdura xD
Wątek Marka słodki, wreszcie pokazał troche serca ;)
Śpiewająca Amanda powalająca, ale repertuar :D (ślicznie wyglądała ale to normalne ;))
scena z Justinem faktycznie super "Gwyneth's wearing white to the wedding? That is such a bitch slap!" haha xD
aha i sukienka Willie piękna ;)

smerfetka

no i nagle sie mój komentarz wyświetlił :/
przepraszam za śmiecenie

ocenił(a) serial na 10
smerfetka

wybaczam :P

Amanda, kocham ją, popłakałem sie ze smiechu, milkshake w jej wydaniu to mistrzostwo :D
Bradford, żal, mimo wszystko miałem do niego słabość (może ze względu na to że lubiłem go w The O.C. ?)
Henry mnie zaczyna denerwować.

a co do Gio ... no nie moge na niego patrzeć, po prostu działa mi8 strasznie na nerwy.

Dean

Ale Gia nie bylo w tym odcinku:|. Tak, Amanda jest swietna! Ladny glos ma. Tak na serio, jeszcze jej niedlugo zaproponuja nagranie plyty.. Tak jak polowie gwiazd:). Tak, dobry ten tekst o Gwyneth;). No Posh.. wlasciwie to nie miala za duzo do powiedzenia i zagrania, ale coz, pewnie z milionik wpadl na konto:).
Bradforda szkoda.. Ja go nie lubilam w "The OC", zwiazal sie z Julie, przyjaciolka corki! Ale w "Zagubionych" on tez gral! Ojca Penelope, dziewczyny Desmonda.

pani_racja

Odc. 7 jest naprawdę rewelacyjny xDDD Ale trochę szkoda Betty, jak Daniel ją wywalił. Mark jak zwykle w formie (fajny jest jego wątek z Cliffem xd), Amanda i Justin także xP A Posh nawet fajnie wypadła;))

smerfetka

Odcinek siódny: finał- szok!!!!!!!!!! Ale nie umrze, prawda? :-( Szkoda, że Daniel nie pozwolił Betty się wytłumaczyć. Zachowanie Henry'ego w tym odcinku bardzo mi się podobało- fajny z niego chłopak na chwilę ;-) A Christina i jej mąż- trudna sprawa, mam nadzieję, że będzie zdrowy, albo że nie zrobią z niego na końcu jakiegoś oszustwa, bo to byłby głupi pomysł... Cliff- wyglądał świetnie!!! Aż się nie dziwię Markowi ;-) Amanda i Mark- jak zwykle genialne duo. Co do Posh- jak na nią, to zagrała samą siebie rewelacyjnie!!! Ale najbardziej mnie ciekawi co będzie z Bradfordem i pracą Betty :-(

balex

a właśnie, zapomniałam - mąż Christiny to niezłe ciacho nawet ;) no i wątek ciekawy się narodził... teraz Christina będzie kombinować skąd pieniądze załatwić..

ocenił(a) serial na 10
smerfetka

ja własnie przed chwilą obejrzałam ten odcinek. wydaje mi sie ze nie usmiercą bradforda. Gdyby tak było to wydawnictwo dziedziczyłoby rodzenstwo, a Wilhelmina nie miałaby juz czego szukac w modzie. Nawet gdyby dążyła do zniszczenia ich to sama nie odniosłaby jakichkolwiek korzyści. Chociaż scenarzysci pewnie wykombinowaliby cos , co by mogło w takiej sytuacji ciagnąc dalszy watek z Wilhelminą.:) moze jest negatywna postacią to nie wyobrażam sobie tego serialu bez niej;)

kubikowy_agus

Bradforda na 99% usmierca (jest w czolowce 8. odc, 9 juz nie), a on pewnie w testamencie zapisze cos Wilhelminie jako swojej zonie, ale slubu nie bylo, wiec ona nic nie dostanie, ale byla tam wpisana, wiec pewnie bedzie sie o to klocic:).
Cliff jest okropny, czy zetnie wlosy, czy zapusci, czy bedzie w opietym garniturku czy w czyms innym..