tu możemy pogadać o 2 serii, jeśli już ktoś zaczął oglądać :)
1 odcinek świetny, na początku byłam w euforii, którą niestety ostatnie minuty ugasiły (kto widział, domyśli się o jaki wątek chodzi...)
pierwszy minuty odcinku boskie, wyłam ze śmiechu :D
dla tych co nie oglądali - jak zobaczycie Amande to padniecie, prawie zawału dostałam na jej widok :D
2 seria zapowiada się super ;)
Ale nudni jestescie;), chyba jesli ja sie nie odezwe, to nikt tu "rozmowy" nie rozkreci;).
Mylilam sie, wyswietla 13 odc serialu i data 11. odc wcale nie jest taka pewna. Mial byc on wyswietlony 10. stycznia, ale bedzie 17. Poza tym mialo byc nakreconych 24 odc, a nie 22:(
wprowadzasz w błąd, kolejny odcinek jest 10 ;)
a odcinków miało być 22, z kilku źródeł to wiem
no i o czym chcesz rozmawiać jak nie ma nowych odcinków? rozkreci się jak będzie coś nowego
Co Ty gadasz?! Tytul 10. odc to "Bananas for Betty", on byl wyswietlony.. Na samym koncu Willy miala sperme Bradforda! Nie ogladalas tego odc?:) Tak wiec, nie wprowadzam w blad i kolejny odc, to odc 11, nie dajcie sie zmylic:)
"kolejny odcinek jest 10 ;)" - nie chodziło mi, że kolejny odcinek ma nr 10 tylko, że jest 10 stycznia, źle mnie zrozumiałaś...
2 sezon zaczą się dobrze ale niestety hmmm zdaje się od odcinka, w którym ojciec Daniela dostaje zawału zaczyna być męczący. Problemy i sposoby ich rozwiązywania stają się mało realistyczne i po prostu głupie. Mam nadzieje, że to chwilowy kryzys w serialu i małe zaćmienie scenarzystów i reżysera. Wierz, że dawna świetność serialu jeszcze powróci :-)
12 odcinek wymiata, Betty w transie, widok bezcenny. Amanda wciąż moją ulubioną bohaterką, za to MArca zaczynam nie lubic ostatnio....
Bardzo sympatyczny byl ten odcinek. Czemu Marca zaczynasz nie lubic? Przeciez w tym odcinku okazal sie szlachetny i wytlumaczyl Amandzie co jest dobre, a co zle.
Dokładnie, Marc pokazał klasę;). Według mnie 12 odcinek był jednym z lepszych w 2 serii. Betty pod wpływem perfum mnie rozwalała XD. No i jeszcze Gio był:P. Chcę więcej!
11 i 12 odcinek świetny, trzeba przyznać, że sie postarali! 11 jakoś mi przypomniał serie 1, co uznaje za '+' ;)
Gio mi jakoś działa na nerwy, mam nadzieje, że nie będą go wpychać na siłe w ramiona Betty. Chociaż pewnie zaczną coś kombinować jak Henry wyjedzie zająć się dzieckiem :/
eeeee, tam! Gio jest świetny! :D bardzo możliwe, że coś między nimi bedzie, ale Betty z poczatku będzie tęsknić za Henrym i nie będzie się chciała angażować, więc zostaną przyjaciółmi, z tym, że Gio wciąz będzie za nią latać;).
Dopiero teraz znalazłam chwilkę by zobaczyć odcinek 11, 12, i 13. I napisze tak: jestem dumna z Amandy, ona jest naprawdę kochana i cieszę się, że odnalazła ojca i okazał się spoko kolesiem. Amanda naprawdę ślicznie śpiewa! <wow> No i Mark i jego dobre serduszko... on jest słodki. Bardzo mi się podobały podrywy Gio i Henry'ego- to naprawdę działa. Nie ufam siostrze Willy, ale jeśli jest szczera to popieram jej związek z Danielem. A co myślicie o mężu Christiny? Jakoś mu nie ufam... I z tych trzech odcinków- 13 jest najlepszy.
ja z kolei czytałam, że jest szansa na dokręcenie czegoś (podkreślam: szansa)
ale zdaje się oficjalnych informacji na ten temat nie ma jeszcze
podobno ma być mmiędzy majem a czerwcem nakręcone jeszcze 6 odcinków do 2 sezonu.
Jednak 2. sezon będzie kontynuowany, jednak następny odcinek zostanie wyemitowany dopiero po 24 kwietnia 2008.
So far only 13 episodes have aired but production was halted in November 2007 due to the Writers' Strike. New episodes will not air until the 24th April 2008.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ugly_Betty
mamy już 15 odcinek za sobą. Jakie wrażenia? Mi zbzikowana Reene bardzo przypadła do gustu, szczególnie, gdy wmówiła Danielowi, że Betty się w nim kocha. No i ten sen Daniela :). Nie mogę doczekać się następnego odcinka!:)
Sen mnie totalnie powalił :D
Ciekawy wątek z Reene, przyznaje. Mam coraz większą sympatię dla Gio, jednak nadal Henry wygrywa ;) Ale godzę się powoli z myślą, że Betty pewnie będzie z Gio hehe... A ta Charlie to niezła zołza... (a wygląda tak niewinnie)
tekst Betty do Daniela, że chciałaby być drożdżówką - bo mogłaby znaleźć się między Jego pięknymi zębami <- świetne
ale wzrok Daniela gdy ona całowała Henrego - ciekawe, ciekawe...
jakoś mnie nie zastanowił, traktowałam ten wzrok jako "uff" no ale wszystko można różnie zinterpretować... ;)
hah, kazdy inaczej to widzi. Wg mnie Daniel patrzył na Betty i Henryego z zazdroscią, gdyż są mimo wszystko szczęśliwą parą, a jego kolejny związek legł w gruzach.
Nieeee. Ja ich nie widzę ich razem. wolałabym, by pozostali w stosunkach: brat - siostra (a jednocześnie szef - pracownica :D).
niestety czasami mi brakuje w ugly tych wątków z kolumbijskiej wersji serialu...w ugly tak naprawde Betty ma cudowne życie, jest lubiana ma dużo adoratorów, więc fakt miłość Daniela jest jej całkowicie niepotrzebna....
w kolumbijskiej wersji podobała mi się ta ostrość to właśnie, że życie Beatrice nie należało do różowych...............
...i zmieniło się, gdy stała się piękna. Ugly Betty pokazuje, że nie wygląd, a dusza jest najważniejsza. Przecież Betty udaje się zdobyć przyaciół i ukochanego, dzięki temu, że jest jaka jest, a nie dzięki zniewalającej urodzie. Wg mnie kolumbijska wersja, choć pierwotna, była gorsza i bardziej pusta pod tym względem.
Dokładnie! We wszystkich tych serialach bohaterka jest szczęśliwa dopiero wtedy gdy staje się ładna. Niby jakieś głębsze przesłanie w sumie i tak wychodzi na to samo...
Także mam nadzieje, że nie będą zbytnio kombinować z wyglądem Betty (prócz aparatu na zęby, którego nie nosi się przecież całe życie).
Widzę, że rozmowa na temat 2 serii nieco przycichła. Ja jednak nie mogę się powstrzymać po emisji 17 odcinka, żeby nie powiedzieć: Betty i Gio, wreszcie!
Henry, jako postać z dawno już wyczerpanym potencjałem, na szczęście zniknął i jest szansa na wybuchową mieszankę B&G. Oby tylko jak najszybciej się ziściła ;) (choć już są pierwsze kroki)
And Wilhelmina is back... Nice ;>
To coś ode mnie: jak w 16 odcinku Gio zaczął mi się nawet podobać, tak 17 odcinek mnie ostudził. Nie cierpię nachalnych facetów!! Na szczęście na końcu okazał się być w porządku, chociaż tyle...
aaa i miałam jeszcze coś napisać - trener jest BOSKI! Nie dziwie sie Hildzie ;) (gdybym miała takiego wuefiste to na pewno bym częściej na wf sie pojawiała ;))
Nareszcie się coś dzieje. Wilhelmina powraca i rozwija się wątek Betty i Gio. Nareszcie bo nie mogłam znieść tego durnego Henry'ego! A co do wypowiedzi na temat tego, że Daniel byłby z Betty to w życiu w to nie uwierzę. Mylicie sobie seriale. Oni są tylko przyjaciółmi.
Popieram w 100% ;). Wg mnie Betty powinna być z Gio na zasadzie przyciagajacych się przeciwieństw. A trener faktycznie niczego sobie, ciekawe, jak rozwiną ten wątek?:)
Jak ja nie znoszę takich zakończeń....
Henry mnie kompletnie zaskoczył, myślałam, że to już raczej zamknięta sprawa a tu takie coś... (dalej go lubię, przyznaje, ale czy to dobry pomysł z tym małżeństwem... co z dzieckiem?). Do Gio dalej sie nie przekonałam, może gdyby Henry nie wrócił...
Mój ulubiony trener okazał się troche (?) świnią, dlaczegooo... I co to miało być na koniec, Hilda zgadza sie na romansik na boku?? Niefajnie...
Bardzo podoba mi się wątek Danielów, może Daniel w końcu dorośnie. Chociaż nie wydaje mi się to do końca pewne, że to jego syn (nie wiem dlaczego, takie przeczucie). Szkoda, że odszedł z "Mody", ale jestem pewna, że wróci.
Alexis to świnia. Bez komentarza.
Otwarte zakończenia, wrrr...
Mnóstwo pytań - niewiele odpowiedzi. Myślę, że Daniel z Betty na pewno wrócą do ,,Mode", bo cały serial straciłby urok! Zresztą nie należy zapominać o Claire, która jest po stronie Daniela(ów) i sądzę, że na pewno będzie działać :)
A ktoś się może orietuje, kiedy 3 sezon będzie?
Trzeci sezon będzie mieć premierę pewnie we wrześniu 2008. Pozostaje nam czekać:)
nie, nie, teraz ABC ma przerwe wakacyjną, nowe odcinki będą we wrześniu :)
wszędzie się rozpisują o występie Lindsay Lohan, hmm może to będzie ciekawe... na dodatek na wikipedi piszą, że podobno znowu ma wystąpić Victoria Beckham, brrr mam nadzieje, że to nieprawda... Czytałam, że reżyser był załamany jej grą (racja) i zrezygnował z niej bo miała wystąpić w kilku odcinkach..
Moje źródło (jeśli chodzi o termin pojawienia się nowych odcinków): http://abc.go.com/primetime/uglybetty/index?pn=index
Jak dotąd stamtąd czerpałam wiedzę. A Ty Smerfetko skąd wiesz o wrześniu?
Owszem, tam jest licznik i pisze, że do nowego odcinka pozostało 16 dni ale spójrz co to za odcinek :) Z października zeszłego roku.
Moje źródło to akurat wikipedia czyli tak średnio ale generalnie to wiem hmm z doświadczenia..? W wakacje nie puszczają nowych odcinków seriali, aktorzy wtedy mają przerwe ;) (tak jak w Polsce)
moim zdaniem Daniel wroci do Mode, wkoncu rzecz sie dzieje w tym magazynie i napewno tego w serialu nie zmienia, Betty tez napewno nie wyjedzie z Henrym, mam nadzieje ze bedzie z GIO :), jest slodki i romantyczny (nie to co Henry) . A z tego co wiem to fani Ugly Betty z USA i innych krajow, tez najbardziej lubia pare Gio/Betty wiec mam nadzieje ze producenci ich nie zawioda :)
A ja mysle, ze Betty nie pojedzie ani z Henrym, ani z Gio. Spakowala walizke, wiec gdzies pojedzie... moze z Danielem?