tu możemy pogadać o 2 serii, jeśli już ktoś zaczął oglądać :)
1 odcinek świetny, na początku byłam w euforii, którą niestety ostatnie minuty ugasiły (kto widział, domyśli się o jaki wątek chodzi...)
pierwszy minuty odcinku boskie, wyłam ze śmiechu :D
dla tych co nie oglądali - jak zobaczycie Amande to padniecie, prawie zawału dostałam na jej widok :D
2 seria zapowiada się super ;)
Nie ma nigdzie, nie pobierają się. Może w piątek będę miała napisy.
Na szczęście ten odcinek jest dośc nudny i mało w nim dialogów wpływających na dalszą akcję w serialu.
Odcinek 10: Jak Alexis mogła 'strzelić' do Daniela??? Małpa!!! No i niezła akcja z Amandą- wiedziałam, że ta dwójka prędzej czy później rzuci się na siebie!!! :-D Co do Willie- jednak tamta scena nie była bez sensu, nie ślub a dziecko- sprytne! A co do akcji z Gio- miał rację- randki Betty i Henry'ego są nudne! I co on w niej widzi? Hilda to taka ładna babeczka, a ten sobie Betty upatrzył, no ale serce nie sługa! Ogólnie w odcinku to niewiele się dzieje, żadnych większych sensacji nie było. Standardowo, jak dla mnie mało Marc'a. Stanowczo za mało!!!
w końcu obejrzałam bez napisów bo wytrzymać nie mogłam XD, gdy tylko się pojawiły obejrzałam jeszcze raz, by sprawdzić, czy wszystko zrozumiałam. Nie rozumiem, czemu czepiacie się odcinka. Dla mnie był ok. Scena, gdy Daniel i Alexis oglądają nagranie, które przerwane jest wparowaniem Betty mnie rozbroiła XD. Podnato - jedzenie lodów!!!! Widzę, że w serialu gotuje się nam trójkąt: Betty - Henry - Gio ^ ^. Czy ktoś wie, czy po tym odcinku zacznie się przerwa związana ze strajkiem??
A co my tu robimy od tylu tygodni??? Opisujemy co widzieliśmy i komentujemy drugi sezon!!!!! Nie wiem o co Ci chodzi, to niby od czego jest teraz to forum?
Ok, ale Ty opisujesz kawalek po kawalku.. Bez przesady, co to kogo obchodzi? Ogladalismy dany odcinek i wiemy co tam sie dzialo:)
Jakoś robię tak od pierwszego odcinka i do tej pory nikt nie miał pretensji. A jeśli cofniesz się do wcześniejszych wiadomości, to zobaczysz, że inni robili tak samo, a jeśli Ci się nie podoba, to od przyszłego tygodnia nie czytaj moich postów i tyle.
odcinek 10 raczej nudny... w innych serialach zrobili na końcu wielkie bum albo zakończyli serie a w Betty nic interesującego
chyba, że jest jeszcze jakiś odcinek w zanadrzu?
z tego co się zorientowałam to kolejny odcinek w ABC zostanie wyemitowany za 2 tyg ale będzie to odcinek 2x03
czyli jadą z powtórkami, zobaczymy co dalej
I teraz czekaj nie-wiadomo-ile-na-kolejny-odcinek. Ech.
Dla mnie znów za mało było Gio! On dodaje kolorytu serialowi, ilekroć się pojawia, wprowadza małe zamieszanie ;) Co prawda lubię Henry'ego, lecz od niedawna twierdzę, że związek Gio-Betty byłby o wiele, wiele ciekawszy (dla nas, jako widzów, rzecz jasna), jednak najwyraźniej nierealny - chociaż, jeszcze 4 miesiące ;P
Mam nadzieję, że strajk skończy się wcześniej niż później ;> ;P I że w UB zacznie się dziać więcej, bo jak na razie odnotowuję tendencję spadkową.
Eeeee.. troche mnie Gio wkurzyl, przestalam go lubic;). Marca mogloby byc troche wiecej, ale razem z Amanda:D
jakoś nie przepadam za Gio, taki cwaniak troche
z Hildą by mi pasował nawet ale żeby sie w Betty zakochał? hmm...
A ja uwzam, ze Gio nie pasuje do Hildy. Najwazniejsza rzecz- jest za niski! Hilda jest wysoka, nawet bez szpilek, a on.. taki kurdupelek. Hilda powinna miec takiego mezczyzne jak Santos
Gdyby nie zginal, to w domu Betty byliby: ona, Hilda, Santos, Justin i Ignacio.. troche ich tam duzo. Nudno by bylo, gdyby byli zgrana rodzinka, musieli wprowadzic jakis watek by nie bylo tak "ladnie"
Dlatego, że w domu byłby tłok (kto powiedział, że by tam zamieszkali?) i że byłoby nudno, miał zginąć?? Wystarczyłby ciężki wypadek/odejście jeśli już. To nie jest serial dramatyczny, dlatego uważam, że zbyt brutalnie sie z tym wątkiem rozprawili. Dlaczego chociaż jedna osoba nie mogłaby być szczęśliwa?
Bo jak ktos jest szczesliwy i tuli sie i mizdży, to serial staje sie nudny;). A jak oplakuje, kloci sie itp, to jest cos! Ludzie to ogladaja:). Sama przyznasz, ze teraz kiedy Henry jest z Betty, to zawialo nuda, wiec musieli wprowadzic Gia, ktory troche zamaci i juz jest cos.
Aha, przykladem takiej nudy, w ktorej wszystko ladnie sie dzieje jest [beznadziejne WG. MNIE (bo zaraz znowu ktos sie uczepi:))] "M jak milosc"
"M jak miłość" to szajs jakich mało.
A Betty ostatnio nudnawa, fakt. Wiesz czego brakuje? Elementów komicznych.
Bylo element komiczny w odc, w ktorym byla normalna Betty i stara Betty. To chyba byl 7my odc z Posh
w 1 serii niemalże w każdym odcinku było się z czego pośmiać
teraz lipa trochę
a historia ze starą Betty nie podobała mi się, nie lubie takich fantastycznych wstawek
Przyznam sie, ze ja juz nie pamietam 1 sezonu;), nie ogladam na Dwojce odc, bo nie cche zeby mi sie mieszaly z obecnymi:)
Wiecie, mnie np w serialu denerwuje to, że wprowadzili tyle wątków dramatycznych. Przecież ten serial to miała być komedia. Wszystkie nominacje do nagród otrzymują w kategoriach komediowych, a tu jest coraz mniej do śmiechu. Zdarzają się gagi, np z Amandą, czy śmieszne miny Marc'a, ale serial jako całość już tak nie bawi. A już najbardziej obawiam się, że telenowele, które ogląda Ignacio pozostaną jedynymi komediowymi elementami serialu. Mam nadzieję, że to się zmieni.
Następny odcinek już 3 stycznia!Nie mogę się doczekać Cliffa:)W ogóle to słyszeliście co się stało aktorowi grającego tę postać?Po balandze z okazji drugiego sezonu został napadnięty.Przyłożyli mu broń do głowy i okradli!!!Mam nadzieję,że jakoś się trzyma bo bardzo lubię tego faceta
A następne odcinki od 3ego stycznia będą lecieć już normalnie? czy ten cały strajk się już zakończył? czy też puszczą tylko ten odcinek 3ego stycznia ewentualnie jeszcze 2 nastepne i potem znowu przerwa?
Zostało nakręconych 13 odcinków więc puszczą tylko 3 i znowu przerwa:/ Chociaż pewnie pomiędzy tymi trzema też będą przerwy
Przeciez cala seria ma 22 odc, wiec do konca maja/ poczatku czerwca musza puscic wszystkie odcinki. Jak do stycznia puszcza 13 odc, to zostaje jeszcze 8 odc, wiec 2 miesiace, dlatego rboia takie przerwy:)
Jakie 22odc? Nie ma 22 odcinków! Strajk się zaczął jak większość seriali miała +/- 10 odc... Także wątpie żeby druga seria miała więcej niż może 15odc
Nie znam się specjalnie na tym, ale z tego co wiem odcinki są kręcone przez cały rok i w USA emitowane na bieżąco- tak jak np. w Polsce 'Klan', więc szczerze wątpię, że mają wszystkie odcinki. Jakby tak było to by je emitowali. Jeśli mają scenariusze na 13 odcinków to będzie dobrze... Porażka z tymi strajkami!!! ;-/
Ciekawe skąd Ci wezmą te 22 odcinki... Gdyby mieli to by były regularnie puszczane, a tu widać, że starają się opóźniać emisję jak mogą. Po prostu nie mają więcej scenariuszy, grunt im się pali pod nogami.
Trzeba się dowiedzieć jak stoją aktualnie z ilością nakręconych odcinków.
Pewne jest jedynie to, że seria była zaplanowana na 22 odcinki, ale bez scenarzystów niewiele zrobią- niestety :-(