PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=347900}

Byliśmy tam

Bokura ga Ita
2006 -
7,5 1,3 tys. ocen
7,5 10 1 1331
Byliśmy tam
powrót do forum serialu Byliśmy tam

Bardzo podoba mi się to anime, mimo że nie obejrzałam go jeszcze do końca, ośmielę się ocenić. Hm, jest trochę błędów w opisie, ale to pomińmy. Postaci są interesujące, czasem denerwują mnie dialogi, ale tak naprawdę są bardzo naturalne (często bohaterowie rozmawiają, nie wiem czemu, trochę nieciekawie i bezsensownie, ale takie jest prawdziwe życie ;)). Zaczęłam się nawet zastanawiać czemu rozmawiam tak ze znajomymi, zamiast powiedzieć coś mądrego... W sumie rozmowy bardzo relane i pawdziwe- takie życiowe. Anime ciekawe, jak na innych przedstawicieli gatunku, czeka się z niecierpliwością na kolejny odcinek, ciekawe, mimo że jedynie (można by rzec) o życiu szkolnym. Do tej pory oglądało mi się przyjemnie, nawet się wzruszyłam (co nie jest u mnie takie rzadkie, żeby nie było). Zostało mi jeszcze parę odcinków, może opiszę bliżej moje wrażenia, kiedy skończę tę serię. Pozdrawiam wszystkich i polecam wielbicielom szkolnych shojou ^^.

ocenił(a) serial na 10
Mimi_Yoshi

Jestes wielbicielka szkolnych shojou? mogla bys mi polecic jakies dobre anime z tego typu? byla bym naprawde bardzo wdzieczna :)

domi896

z tego typu mogę polecić: "Lovely Complex", "Ouran Koukou Host Club", "School Rumble", "Paradise Kiss", "Onegai Teacher", "Myself ; Yourself", "Love Hina", "Nana" (może nie jest gatunkiem z szkolnych shojou, ale jest świetna:))
pzdr.

ocenił(a) serial na 10
iMeshQa

Wielkie dzięki :*

za krótki ;)

ocenił(a) serial na 10
iMeshQa

Wielkie dzięki :*

za krótki ;-)
za krótki ;-)

domi896

nie ma za co:)

ocenił(a) serial na 8
iMeshQa

ja od początku chciałam żeby Nanami była z Takichi czy jak on tam miał :) A tu lipa ;/

ocenił(a) serial na 8
simpsonka18

Takeuchi :)
Nie mam pamięci do tych japońskich wyrazów :)

użytkownik usunięty
simpsonka18

Nie wiem, czy on nie były dla niej za nudny :P