PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=347900}

Byliśmy tam

Bokura ga Ita
2006 -
7,5 1,3 tys. ocen
7,5 10 1 1331

Byliśmy tam
powrót do forum serialu Byliśmy tam

Oglądałam wiele anime, czytałam parę Mang.

Ale pierwszy raz tak się zawiodłam... Nie chodzi mi o kreskę - bo mam do tego dużą tolerancję i rozumiem że nie każdą produkcję stać na szaleństwo. Ale fabuła? Nie jestem w stanie zrozumieć co Wam się w niej podoba. Może nie rozumiem tego ponieważ nie straciłam nigdy mej drugiej połówki i też nie jestem w stanie pojąć uczuć targających Yano.. Ale to wszystko dla mnie było strasznie sztuczne i płytkie..

Wiele rzeczy jest hmm bardzo realistycznych jeżeli chodzi o uczucia stąd zatrzymałam się na 2 a nie 1. Lecz w anime nie chodzi tylko o przekaz.. Czy to film, czy książka lub manga - nie może to dopuścić byśmy się przy tym nudzili, irytowali... To jak granie w grę np: Dragon Age - gdybyśmy grali w nią tylko dla romansów a fabuła czy też walki wgl by nas nie kręciły.
Tak niestety odbieram to anime..
I uprzedzam wszelkie docinki - obejrzałam honorowo to anime do końca, więc nie rzucam swojej oceny po początkowych odcinkach.

Z pewnością są osoby którym się spodoba BOKURA GA ITA (jak widać po ocenie i komentarzach), ale niestety - ja do tych osób nie należę.

pozdrawiam i z zrozumieniem wezmę na siebie Wasze hejty w moim kierunku za tą ocenę.
Każdy człowiek ma inny gust.

1