Weszłam dziś na stronę TVP2 i zobaczyłam, że od 25 sierpnia "Córki McLeoda" wrócą na antenę.
Szkoda, że od 1 września trzeba iść do szkoły. Ale zobaczymy przynajmniej pare odcinków w tym ten z niedoszłym ślubem Jodie. :)
Pozdrawiam.
juz sie nie moge doczekac!!! a raczej nie moglam, bo juz zaczelam ogladac te odcinki na youtube ale chetnie zobacze jeszcze raz..
ja tez bylam na stronie tvp2 ale niegdzie tego nie widzialam, gdzie znalazlas te informacje?
piesek27-ja tez oglądam na youtubie te dalsze odcinki,ale tak się rozpedziłam,że jestem już prawie na tym jak są w mieście
nie wiem o czym mowisz ale to tylko swiadczy ze nie doszlam tak daleko, dopiero obejrzalam odcinek ze slubem jodi
Piesek - weszłam na stronę tvp2.pl, kliknęłam na logo TVP2 i później takim: ">>" znaczkiem klikałam dalej i w końcu natrafiłam na 25 sierpnia. A przy okazji są tam też opisy odcinków. :)
Ja bym powiedziała ZA krótkie. :) Zdecydowanie za krótkie. :) Nie to co moje "wypracowania". xD
to chyba lepiej ze sa krotkie bo nie dowiem sie wszystkiego zanim obejrze :P a jak zapomne obejrzec to nadrobie to na youtube, wiec mi te opisy na nic :)