PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112226}

Córki McLeoda

McLeod's Daughters
2001 - 2009
7,3 4,2 tys. ocen
7,3 10 1 4241
Córki McLeoda
powrót do forum serialu Córki McLeoda

Weszłam dziś na stronę TVP2 i zobaczyłam, że od 25 sierpnia "Córki McLeoda" wrócą na antenę.
Szkoda, że od 1 września trzeba iść do szkoły. Ale zobaczymy przynajmniej pare odcinków w tym ten z niedoszłym ślubem Jodie. :)
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10

juz sie nie moge doczekac!!! a raczej nie moglam, bo juz zaczelam ogladac te odcinki na youtube ale chetnie zobacze jeszcze raz..

ocenił(a) serial na 10

ja tez bylam na stronie tvp2 ale niegdzie tego nie widzialam, gdzie znalazlas te informacje?

nathe

ale nie zapominajmy ze musimy walczyc o przesuniecie godziny emisji w roku szkolnym :!

jutek707

ja pamiętam,ale oni nas zwykle oleją i nie przesuną.

Vampire_D

piesek27-ja tez oglądam na youtubie te dalsze odcinki,ale tak się rozpedziłam,że jestem już prawie na tym jak są w mieście

ocenił(a) serial na 10
Vampire_D

nie wiem o czym mowisz ale to tylko swiadczy ze nie doszlam tak daleko, dopiero obejrzalam odcinek ze slubem jodi

nathe

aha bo potem będzie taki odcinek jak będą chyba w sydney.

użytkownik usunięty
Vampire_D

Piesek - weszłam na stronę tvp2.pl, kliknęłam na logo TVP2 i później takim: ">>" znaczkiem klikałam dalej i w końcu natrafiłam na 25 sierpnia. A przy okazji są tam też opisy odcinków. :)

sa opisy ale troche krótkie co nie....:-((

użytkownik usunięty
Vampire_D

Ja bym powiedziała ZA krótkie. :) Zdecydowanie za krótkie. :) Nie to co moje "wypracowania". xD

ocenił(a) serial na 10

to chyba lepiej ze sa krotkie bo nie dowiem sie wszystkiego zanim obejrze :P a jak zapomne obejrzec to nadrobie to na youtube, wiec mi te opisy na nic :)

Vampire_D

ja się pare tygodni temu tak rozpedzilam na you tube ze doszlam do 8 serii-świetny serial!!!Polecam