PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112226}

Córki McLeoda

McLeod's Daughters
2001 - 2009
7,3 4,2 tys. ocen
7,3 10 1 4241
Córki McLeoda
powrót do forum serialu Córki McLeoda

UWAGA! Zaraz po 4 sezonie TVP2 wyemituje 5 sezon Córek. Szkoda tylko że nie zmieniają godziny serialu;(. W Świecie seriali są już streszczenia odcinków.

ocenił(a) serial na 10
najtan45

no właśnie, mi godzina też nie pasuje :(. a w świecie seriali jak szczegółowe są te streszczenia? Myślałam nad tym, że może ktoś mógłby mi opisać odcinki których nie zobaczę ale wątpię, jak znajdziesz jakieś rozwiązanie to daj znać.

AniaJuliana

no w ŚS jest gdzieś taki ktyciutki opis kilku odcinków.

ocenił(a) serial na 10
najtan45

nie kupowałam jeszcze nigdy ŚS a możesz mi powiedzieć czy tam są jakieś plakaty?? i czy był kiedyś plakat Córek McLeoda albo Barw szczęścia??

AniaJuliana

Są plakaty, Barw Szczęścia chyba był plakat ale Córek Mcleoda jeszcze nie dali;( Ostatnio był długi artykuł o bohaterach i o Aaronie J.

ocenił(a) serial na 10
najtan45

w jakim numerze był ten artykół? aha, jeśli nie była to ostatnia gazeta to mam prośbę, czy mógłbyś wysłać mi skan na e-maila?? mój e-mail: an4na@onet.eu

AniaJuliana

sproboje w weekend bo teraz nie mam zbytnio na to czasu;)
a to bylo juz troche temu ten artykol

ocenił(a) serial na 10
najtan45

dobrze, to dzięki z góry, mam nadzieję że się uda ;)

ocenił(a) serial na 10
najtan45

a są gdzieś jeszcze jakieś artykuły np. skanowane o córkach albo aktorach i aktorkach co w nich grają??

AniaJuliana

hej nie wiesz czy moze zmienia godzine emisy serialu bo mi bardzo nie pasuej o 14 ;/ a bardzo chce obejzec ten serial jest swietny po prostu...z gory dzieki... :D

najtan45

Aniu, tutak na forum jest gdzies zeskanowany ten artykuł ;)
jest o Aronie, co prawda z sierpnia chyba. ale jest. musisz przejrzec watki na forum.;)

najtan45

Oto linki do skanów z "ŚS" wykonanych przeze mnie:
[url]http://www.otofotki.pl/img10/obrazki/wu797_IMG2_0002.jp g[/url]
[url]http://www.otofotki.pl/img10/obrazki/yc9729_IMG2_0001.j pg[/url]

ocenił(a) serial na 10
Puniaaczek7

dzięki za linki,
pozdrowienia ;)

Puniaaczek7

ewelinkunia7 Przez kogo wykonane? Jeżeli chciałaś zacytować to się bierze w cudzysłów ("") i pisze autora cytowanego tekstu.

ryba825

Tak, a "żal" to słowo na trzy litery. Żenada:)

CTJMBAN

Warto jednak pamiętac, że w słowie żal nad ż jest jeszcze kropka.

najtan45

Ja tylko zrobiłam kopiuj i wklej z innego wątku na forum.. chciałam zrobić Ani przysługę ;]... skany nie są wykonane przeze mnie, a więc zrobiłam co miałam zrobić, a reszta mnie nie obchodzi.

ocenił(a) serial na 10
Puniaaczek7

a są gdzieś jeszcze jakieś skanowane artykuły na temat córek??

najtan45

nie mam pojęcia...;) może i są .. ale to forum trzeba przejrzec dobrze ;))