TVP 2 wyemituje 8 sezon !
Dowody ?
http://www.telemagazyn.pl/program/3508060902.html
Ale niestety w streszczeniu 208 odcinka pisze że Alex umrze ;/
buuu po co mi to powiedziałaś teraz juz wiem kiedy to nastąpi a nie chciałam ;( ale fajnie że wyemitują za tydzień mam ferie i będę mogła sobie wszystkie odcinki obejrzeć ;D
Sorry .. ale co gorsza za niedługo ostatni odcinek ;(((( chyba się rozpłacze . ;/
no ja też ;/ teraz ostatnio odcinki zrobiły się takie fajne, jak np. ten z tym aniołem. co ja będę robiła jak skończĄ się córki? nie mam pojęcia...
noo ;D super by było a jeszcze lepiej gdyby puścili o godzinę później :D ale wątpię...
Albo jakby puścili wszystkie sezony od początku ..
i godzinkę później albo tak jak było kiedyś o 16:00 , bo jak jest o 14:00 to ja oglądam 3 odcinki w tygodniu .
no, mi też by pasowało o 16,00 a wieczorem to by pewnie puścili tak o 23.00 lub 24.00 bo prędziej lecą polskie tasiemce...
Dla mnie mogliby emitować ten serial nawet późnym wieczorem. To by mi odpowiadało. Studiuje i nie moge go oglądac. Teraz nadrabiam zaległości oglądają na Youtube.pl, bo tam są wszystkie odcinki (jestem po sesji).
Mnie by pasowało ok . 19:00 .
Jakby nakręcili 9 sezon to byłabym w siódmym niebie !!
Ok, to godz. emisji ok 19. A 9 seria tak, ale razem z Jodi no i Tess :) Regan, Grace i Jaz już tam są. I dla Steve też by mogli kogoś w tym czasie znaleźć. A Charlotte by ich nadal odwiedzała i mielibyśmy namiastke Clare
Fajnie jakby wróciły wszystkie osoby które wyjechały . No super gdyby słodka Charlotte ich odwiedzała ; * ona jest taka słodka ;d
A wiecie czemu skończyli kręcić Córki McLeoda ? Ja jakoś do tej pory nie interesowałam się tym ..
bo nic nie trwa wiecznie... no oprócz Mody na Sukces :P a szkoda, że 8 sezon to ten ostatni :)
może jakiś wniosek czy petycję o nakręcenie 9 sezonu uda się wykminić :P hehe !
to bardzo trudne i raczej nie możliwe, chyba że do akcji dołączą się inne narodowości wielbiące ten serial ;D