PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112226}

Córki McLeoda

McLeod's Daughters
2001 - 2009
7,3 4,2 tys. ocen
7,3 10 1 4241
Córki McLeoda
powrót do forum serialu Córki McLeoda

Alex umiera!!!

ocenił(a) serial na 7

tego się naprawdę nie spodziewałam... uśmiercili również Alexa w ósmej serii... http://pl.youtube.com/watch?v=RaZhm785yek ... najpierw Claire, a teraz on:( nikogo nie ma już z początkowych odcinków:( muszę z przykrością przyznać, że ten serial zrobił się bezsensu ;/ ale oglądam go nadal... :) ciekawe co wymyślą na koniec...

Martusi zakończenie jest o wiele fajniejsze:) i tej wersji będę się trzymać:)

ocenił(a) serial na 8
p_marzena

Za dużo śmierci w tym serialu, czy wogóle coś tam sie kończy szczęśliwie

p_marzena

Ten serial to normalnie porażka. Mogli skończyć to na trzech seriach, a nie uśmiercać najfajniejsze postacie skoro wiedzieli, że aktorzy zaczynają odchodzić. Masakra.

ocenił(a) serial na 9
marttusia1101

Również jestem zdania, że lepiej byłoby wcześniej zakończyć serial, niż wymieniać większą część obsady. Przecież niepowtarzalny klimat tejże produkcji stworzyli właśnie ci konkretni bohaterowie. Co to za pomysł, żeby wprowadzać na ich miejsce nowe postacie? To prosta droga do przerobienia świetnego serialu w przeciętny tasiemiec. Niestety w świecie filmu liczy się bardzo często tylko kasa, a nie jakość.

p_marzena

Normalnie szok co oni zrobili z tym serialem. Najlepiej niech spadnie na nich wszystkich jakaś bomba i ich pozabija. I to będzie wspaniałe zakończenie.
Ja też trzymam się wersji Marty.

p_marzena

Dzięki Marta, że napisałaś takie zakończenie, które większości się podoba. Ja nie oglądam ósmego sezonu, bo dla mnie ten serial zakończył się tak jak to opisała marttusia1101. W tych odcinkach Alex żyje. A tak w ogóle to chyba założę fan klub Marty.