Proszę fanów tego serialu, by wysyłali maile do TVP2 z apelem nastepne serie. Serial zakończy sie we wtorek. Kontaktowałam sie z TVP2 i powiedzieli, ze planują zakup następnych 2 serii ale to trochę potrwa. Może jak bedzie wiecej odzewów to bedzie to szybko :-) Podaję maila widzowie@tvp.pl
cholernie spodobał mi się ten serial , jednak śmierć Claire oznacza przynajmniej dla nie koniec serialu i nie mam najmniejszej ochoty oglądać kolejnych sezonów
No, ale najważniejsze żeby były:) Poprawiłaś mi bardzo, ale to bardzo humor ta informacją, od czasu jak się dowiedziałam, że we wtorek zakończy się emisja "MD" byłam smutna. Fajnie, że się czegoś dowiedziałaś:) A mogłabyś jeszcze powiedzieć co konkretnie mówili? Nie zbywali Cię?
Hej. Przepraszam, ale jakoś nie mogę uwierzyć, że oni się odezwali, gdyż jakieś dwa miesiące temu robiliśmy już na forum akcję "napisz (zresztą pod ten sam adres) do telewizji". Nie słyszałam żeby do kogoś się odezwali. Jednak jeśli jest tak jak piszesz, to chętnie się dołączę. Jestem bardzo ciekawa dalszych losów bohaterów serialu.
ja również się z nimi ostatnio kontaktowałam i tez mi napisali, ze planują zakup nowych odcinków ale to trochę potrwa:(((
Podejrzewam, że już zapomną o tym:((
A odpisali mi od raz, tzn w tym samym dniu.
I już dostałam odpowiedź. Jest tak jak piszecie. Mail był dokadnie taki:
"Witam. Będą kolejne odcinki nowej serii, ale trzeba trochę poczekać. Pozdrawiam". No to teraz pozostaje nam czekać :) Byle nie za długo. Iskierka nadziei jest, nie? :)
Również chciałabym obejrzeć wszystkie serie:) Co prawda można je obejrzeć w necie, ale po angielsku, niby coś tam się wie, ale to nie to samo jak jest oryginalnie przetłumaczone:) Też do nich napisze, bo jestem ciekawa co według nich znaczy "trochę poczekać". Pozdro;)
Napisałam do TVP i oni chyba każdemu sprzedają tę samą gadkę. Oczywiście tak jak wspomniałam wcześniej zapytałam kiedy, ale powiedzieli, że trzeba poczekać...;/
Zacznijmy od tego że jeśli zakupią te 2 serie to o której godzinie będziemy mogli je oglądać?! Bo chyba nie o 11.45 bo je przepraszam ale mam szkołę!
a mi nie zalezy! i to dlatego, ze wlasnie jestem fanka "corek"! na hallamru leci teraz chyba 4 czy 5 seria (tak mi sie wydaje) i jak czasem wlacze, to to jest jakas masakra, a nie serial ktory znam i ogladalam do tej pory! nie dosc ze jest ta okropna stevie i sie slimaczy z alexem, to jeszcze dzis tess zaprosila sandre na swoj wieczor panienski! sandre! i blagala ja zeby na nim byla! sandre, kuzwa, najwiekszego wroga claire! juz od dzis nie ogladam tego serialu za nic w swiecie!
Dlatego właśnie jestem za tym, żeby po śmierci Claire zmienić tytuł serialu na jakiś inny, związany z aktualną fabułą a nie zaprzepaszczać klimat i sens pierwszych trzech serii...
W "Córkach McLeoda" z Claire byłoby niemożliwe żeby Tess o coś takiego poprosiła Sandrę, nie mówiąc już o Aleksie! Strasznie się czuję jak przeczytałam tą informację... "Córki McLeoda" umarły wraz z Claire... :( buuuuu