Miło mi poinformować, że od 10 marca TVP2 wznawia emisje serialu córki McLeoda :)
Będzie nadawany o 16:35
Ech, wyprzedziłaś mnie, ja też dziś się dowiedziałam o tym miłym fakcie i chciałam to obwieścić na tym forum :)
Już się cieszę na pierwsze odcinki Córek McLeoda :)
I to forum w końcu ożyje po kilku miesiącach zastoju... ;)
Pozdrawiam wszystkich fanów MD :)
1. Rebecca Lavelle - Theme From McLoed's Daughters
2. Rebecca Lavelle - You Believed
3. Rebecca Lavelle - It Had To Happen
4. Rebecca Lavelle - It Comes To This
5. Rebecca Lavelle - Charlotte's Song
6. Rebecca Lavelle - One True Thing
7. Rebecca Lavelle - I Wish The Past Was Different
8. Rebecca Lavelle - Locked Inside My Heart
9. Rebecca Lavelle - Our Home, Our Place
10. Rebecca Lavelle - Strip Jack Naked
11. Rebecca Lavelle - Broken Dreams
12. Rebecca Lavelle - This Perfect Day
13. Rebecca Lavelle - Trust The Night
14. Rebecca Lavelle - The Man I Loved
15. Rebecca Lavelle - Time Turn Over
16. Rebecca Lavelle - My Heart's Home (Drovers Run)
To te piosenki ale jak na razie to niestety jeszcze nie wszystkie można ściągnąć... ale na szczęście można posłuchać na youtube.
A wam który soundtrack się najbardziej podobał?
P.S. Ten górny komentarz to nie tu... pomyliłam tematy.
Co do emisji w TVP 2 to MD nadawane będą w pierwszym tygodniu od wtorku do czwartku znów potem od poniedziałku do czwartku ok godz. 16.35. Odcinki będą od 1 serii.
Ohh to super! Już nie mogę się doczekać. Hmm, a wie może ktoś z was czy to będzie od 1 serii do końca? Czy znów poprzestaną na kilku sezonach? Z góry dziękuje za odpowiedź ;)
wygląda na to że dwójka pokaże powtórki z pierwszego sezonu :)
zobaczymy z biegiem czasu może wykupią dalsze serie...
jak się dowiedziłam że tvp wznawia emisje córek McLeoda to aż podskoczyłam ze szczęścia że znów obejże wszystkie odcinki. a czy kotoś wie czy w poniedziałek będą nadawane odcinki McLeoda prosze o odpowiedż i z góry dzięki
Mam pytanko: czy ktoś miałby taką możliwość nagrania odcinków Córek McLeoda które polecą w TVP2? bo ja poszukuję na DVD lecz niestety nigdzie nie mogę znaleźć! Prosze odpowiedź.
Pozdrawiam
Zuch dziewczyna! O to samo chciałam zapytać na tym forum.
Czy będzie ktoś chętny do zgrywania wszystkich odcinków MD na płyty?
Dziękuję za poparcie mnie! Bardzo proszę jeśli ma ktoś taką możliwość nagrania to niech nagrywa a potem niech napisze na forum! Bardzo mi na tym zależy. Czekam na wasze odpowiedzi.
Mam nagrane wszystkie odcinki od początku,czyli 9 i kilka ostatnich z 3 serii. Oszalałem na punkcie C.M. ! Najbardziej podoba mi się BECKY HOWARD