PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112226}

Córki McLeoda

McLeod's Daughters
2001 - 2009
7,3 4,2 tys. ocen
7,3 10 1 4241
Córki McLeoda
powrót do forum serialu Córki McLeoda

Odkąd zaczęłam oglądać MD od razu pokochałam ten serial, postacie , to miejsce --> Drovers Run. Jest naprawdę o życiu. Wspaniałyy.!! ;-))Pozdrawiam wszystkich jego fanów!! ;))a i szkoda że Claire umrze:-((((

ocenił(a) serial na 10
Puniaaczek7

widzę że jest dużo takich osób jak ja. Ja też zakochałm się w tym serialu jak po raz pierwszy go oglądałam. Ja uważam że to wielka szkoda że claire umrze a drovers run jest przesliczne

karolin_13

Kobitki, ze swej strony mam niewiele więcej do dodania a na pewno niczego z Waszych wypowiedzi nie ujmę ;) Dokładnie takie samo zdanie podzielam i ja :)

ocenił(a) serial na 9
haruka13

Ja z całego serialu uwielbiam Alexa (jest strasznie śmieszny,przystojny i jest podobny do Kellana Lutza z charakteru i postury :D) a potem Claire i Dave.Dave jest też strasznie śmieszny i ma fajny charakter tak samo Claire i do tego będzie przez chwile z Alexem(co jest jej największym plusem :d).

ocenił(a) serial na 9
Puniaaczek7

Nic dodać, nic ująć.

Pozdrawiam fanki serialu!

Puniaaczek7

oo Taakk Alex - AAron Jeffery jest przystojny ;-)))

ocenił(a) serial na 10
Puniaaczek7

Zgadzam sie że jest to najlepszy serial ogladam już poraz kolejny i nadal uważam że jest świetny!

użytkownik usunięty
Puniaaczek7

Heh! Nic odkrywczego nie powiem, ale...CUDNY, PIEKNY SERIAL...Fantastyczna gra na emocjach...wczoraj, gdy
w odcinku umierala Claire...i dzis...gdy Ja żegnali... ryczałam jeszcze przez godzine po emisji filmu... Zaden
film, nigdy mnie tak nie wzruszał...
ALE...
Po smierci Claire i zmianach - to juz nie bedzie to...
Szkoda

no wlasie bez Claire ;( tez plakalam. stasznie podoba mi sie ten serial ale z Claire. ten jej charakter wiele dodawal calemu serialowi. i ogladajac ta farme i to wszystko az chce sie tak zyc jak one!

użytkownik usunięty
gumis13

DOKLADNIE! Dokładnie to samo odczuwałam ogladajac kazdy odcinek tego serialu...Byc tam, zyc tak... I
podobnie jak Tess, stwierdzic, ze ..."to moje miejsce na ziemi"...
POZDRAWIAM CIEPLUTKO!
:)

ocenił(a) serial na 10
Puniaaczek7

mam pytanie czy w jakimś odcinku będzie pokazana córka Stevie?
czy tylko będą ją wspominać ciekawi mnie to bo Stevie raczej o corce nie zapomni i chciałabym wiedzieć jak ten wątek się potoczy pozdro

hona

Ma ktoś może linki do zdjęć ex-męża Lisy Chappell i jej byłego chłopaka George'a ?

ryba825

Też chciałabym tak żyć jak one i własnie tam.W tym serialu jest coś magicznego, co tak cholernie przyciąga. I dobrze.. ;-)) jak się ogląda ten serial nabiera się takiego optymizmu do życia... że chociaż czasem jest żle., to można sobie jakoś z tym poradzić. i Będzie ten lepszy czas. ;-)) Pozdrawiam ;-) FAnów serialu ;-))

hona

Córka Stevie będzie i to nawet w kilku odcinkach.Będzie kilka wątków z Rose,bo tak ma na imię córka Stevie.Jak chcesz to mogę Ci pisać co się działo w odcinkach z Rose.

ocenił(a) serial na 10
orphe

jasne możesz napisać jeśli nie zrobi ci to kłopotu z góry dziękuje pozdro

ocenił(a) serial na 10
hona

Córka Stevie bedzie nie raz. Wielka afera bedszie jak dowie sie że jej matka jest Stevi nie bedzie chciała jej znać wtedy Stevie bedzie bardzo cierpieć Alex bedzie ja wspierał. Potem bedzie też sporo akcji z Rose to imie córki.

hona

Hej, z tego, co wiem, to Rose niedługo przyjedzie do Drovers, bo pokłóci się z Michelle i będzie chciała zamieszkać z "ciocią" Stevie

Puniaaczek7

zgadzam sie z wami ten serial jest cudowny , ale bez clear ot juz nie to samo ;( z nia wszystko bylo by inaczej z tym jej poczuciem humoru ona byla cudowna pozdraiwam wszystkie fanki corek mc leoda ! ;dDDD

ocenił(a) serial na 9
anka19944

zgadzam się z wszystkimi co do serialu, strasznie chciałabym go zdobyć na dvd, bo nie oglądałam od początku :(